d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > World Of Warcraft > Magyar Módra
Prev19929939949959961887Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,000.00
Sep 4 2011 08:21am
Quote (Moonflow @ Sep 4 2011 03:18pm)
Egsyzeruen nem tudtal konkret okot mondani, hogy miert jobb az, amit te mondasz, erre mondtam, hogy faszsagokat pofazol, te szerencsetlen
az meg nem szukseges, hogy ordibaljon a game, megint csak nem arrol volt szo, hogy haszontalan latni a cooldownokat, hanem arrol, hogy a gameben egy hang ne ordibaljon nekem, de ebbe is belekotottel ugy, hogy kozben nyomorek fasz modon irkalod azt, amirol szo se volt

az igazsaghoz hozzatartozik, hogy semmi skill nem kell ehhez a jatekhoz, tehat barmi csinalhat barmit, semmit nem fog jelenteni
Member
Gold: 80.00
Sep 4 2011 08:23am
Quote (Moonflow @ 4 Sep 2011 15:18)
Egsyzeruen nem tudtal konkret okot mondani, hogy miert jobb az, amit te mondasz, erre mondtam, hogy faszsagokat pofazol, te szerencsetlen
az meg nem szukseges, hogy ordibaljon a game, megint csak nem arrol volt szo, hogy haszontalan latni a cooldownokat, hanem arrol, hogy a gameben egy hang ne ordibaljon nekem, de ebbe is belekotottel ugy, hogy kozben nyomorek fasz modon irkalod azt, amirol szo se volt

te kajak nyomorék vagy.
elmondtam, hogy nem ugyan az az érték, gondoltam már ebből rájössz hogy miért szar.
a masodik reszere meg inkabb nem is mondok semmit.

de azért hurr durr te gecire értesz mindenhez.

This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 4 2011 08:24am
Member
Gold: 47.25
Sep 4 2011 08:25am
Quote (Cpt_Ghost @ 4 Sep 2011 15:23)
te kajak nyomorék vagy.
elmondtam, hogy nem ugyan az az érték, gondoltam már ebből rájössz hogy miért szar.
a masodik reszere meg inkabb nem is mondok semmit.

de azért hurr durr te gecire értesz mindenhez.

Es ha nem ugyan az az ertek, akkor mi van? Meg nem mondtad el, konkretan, hogy miert baj az. Poczok adott egy magyarazatot, te lofaszt se.
Masodik reszben pedig nem mondasz semmit, mert beegtel, mivel nem arrol volt szo, amirol te faszsagokat irkalsz.

Ennyi`d.
Member
Gold: 343.00
Sep 4 2011 08:27am
Quote (Taszilo.^ @ Sep 4 2011 02:21pm)
az igazsaghoz hozzatartozik, hogy semmi skill nem kell ehhez a jatekhoz, tehat barmi csinalhat barmit, semmit nem fog jelenteni

hát nem tudom.. figyelni, hogy jókor nyomjátok el a cc-t, de közben üssétek a hülye blooddk fejét is mert még az is healeli magát, nem egyszerű :c
de lehet csak az én képességeimet haladja meg néha

ja meg figyelni arra mikor tolja be a sebzeserositos skilleket és akkor betolni a defenziv skilleket és nézni hogy ö eltolta e már a defenzives skilljeit és ha igen akkor benyomom a offenziveset aha nem kell skill
bar en csak ugy szoktam h ahogy rámegyek tolom is be a offenzives skillt és ha felére lemegy életem akkor meg a defeset. de ha úgy van, hogy egyből rám jön mind a kettő akkor ált egyből betolom a defenzives skillt mindkettőt.

ja meg figyelni h jókor nyomd el a trinketet vagy every man for himselfet, mert lehet ha az elsőből kiszeded magad (amikor még a társad élete ~fulon van) akkor kapsz kövi hármat és már le is gyakták.

aha nem kell skill
Member
Sep 4 2011 08:27am
Quote (Senee @ 4 Sep 2011 15:27)
hát nem tudom.. figyelni, hogy jókor nyomjátok el a cc-t, de közben üssétek a hülye blooddk fejét is mert még az is healeli magát, nem egyszerű :c

ja meg figyelni arra mikor tolja be a sebzeserositos skilleket és akkor betolni a defenziv skilleket és nézni hogy ö eltolta e már a defenzives skilljeit és ha igen akkor benyomom a offenziveset aha nem kell skill
bar en csak ugy szoktam h ahogy rámegyek tolom is be a offenzives skillt és ha felére lemegy életem akkor meg a defeset. de ha úgy van, hogy egyből rám jön mind a kettő akkor ált egyből betolom a defenzives skillt mindkettőt.

ja meg figyelni h jókor nyomd el a trinketet vagy every man for himselfet, mert lehet ha az elsőből kiszeded magad (amikor még a társad élete ~fulon van) akkor kapsz kövi hármat és már le is gyakták.

aha nem kell skill

troll`d hard
feed him more
Member
Gold: 710.00
Sep 4 2011 08:28am
oli meg cpt ghost a 2 hatalmas aréna mester
Member
Quote (Moonflow @ 4 Sep 2011 15:25)
Es ha nem ugyan az az ertek, akkor mi van? Meg nem mondtad el, konkretan, hogy miert baj az. Poczok adott egy magyarazatot, te lofaszt se.
Masodik reszben pedig nem mondasz semmit, mert beegtel, mivel nem arrol volt szo, amirol te faszsagokat irkalsz.

Ennyi`d.

a masodik reszere azert nem mondtam semmit mivel annyira nem erdekel hogy neked nem tetszik az hogy konkrétan mondja hogy mivan.
de arra nem is ugy reagaltam hogy omfg noob, csak olvasni sem tudsz, sajnalom.
az elso reszhez visszaterve meg, gondoltam van annyi agyad hogy ebbol levonsz kovetkezteteseket, de megsem, ezt szintugy sajnalom :)
Member
Gold: 59.00
Quote (Senee @ 4 Sep 2011 15:27)

aha nem kell skill

123456789
Member
Sep 4 2011 08:29am
Quote (sylke @ 4 Sep 2011 15:28)
oli meg cpt ghost a 2 hatalmas aréna mester

mondjuk teged sem mindig ertelek mire vagy nagyra, szerintem az ele samannal tobbet arenaztam mint te, de np.
Member
Sep 4 2011 08:30am
Quote (Cpt_Ghost @ 4 Sep 2011 15:28)
a masodik reszere azert nem mondtam semmit mivel annyira nem erdekel hogy neked nem tetszik az hogy konkrétan mondja hogy mivan.
de arra nem is ugy reagaltam hogy omfg noob, csak olvasni sem tudsz,  sajnalom.
az elso reszhez visszaterve meg, gondoltam van annyi agyad hogy ebbol levonsz kovetkezteteseket, de megsem, ezt szintugy sajnalom :)

Masodik reszben irtad, hogy "OMG DE JO TUDNI MIKOR VAN CD ES MIKOR NINCS AZ ELLENNEK HA TELE VAN BASZDVA A KEPERNYOD UGYIS LATOD", holott nem arrol volt szo, hogy az nem jo, de te maris megmondod, mintha total azt mondtam volna, hogy "minek latni az ellen cooldonjat?". Balfasz.

Kovetkezteteseket, lol, volt egy kerdesem, te meg nem valaszoltal ra; vagy mert nem tudtal, vagy mert nyomorek a szovegertesed, errol pedig nem en tehetek. Ezentul tartom a velemenyem, hogy te egy baszott nagy farok vagy, es maradjunk is ennyiben.
Go Back To Magyar Topic List
Prev19929939949959961887Next
Add Reply New Topic New Poll