Quote (ReDEyeS @ Aug 4 2013 09:17am)
úgy is ignorálva van annak aki nem bírja elviselni
én meg most jót röhögök rajta
hát nem lóttóval, barom

reported
bírom, hogy nem bírtok jelzők meg szitkok nélkül kommunikálni
jót röhögök rajta
ja téged nem lottóval ezért dolgozhatsz egész életedben majd
ami elviszi majd legalább 60-70%-át az életednek és akkor még aludnod is kell
marad olyan 20-25% arra hogy élhess, úgy ahogy szeretnél
de követed a hagyományokat majd és családod lesz, úgyhogy majd szépen bebeszéled magadnak, hogy neked ez a fontos, meg a hülyegyerek akit kínkeservesen talán-esetleg felbírsz normális emberré nevelni ebben a szenny világban és majd 70 évesen magadalá piszkítva, hogy 80-90%-át az életednek elpazaroltad majd azzal vigasztalod magad, hogy dehát itt a gyerek, nézd meg milyen aranyos, most is hozott soskát
:XD
én megnyerem ma a lottót és jövőhéttől kezdve úgy élek ahogy akarok
nem kell semmi MUSZÁJ szarságot csinálnom és főként nem kergetem bele magam családba, csak mert mindenki ezt csinálja és hát az tűnik a normálisnak
de neked jó emberiség gyarapítást (vagy magyarsággyrarapítást... kitudja, lehet neked az fontos) mintha bármit jelentene az egész
egyszer élsz
mindenki egyszer él
ilyen áhitatos rissz-rossz szent célok hogy majd a jövőnek milyen lesz lol
áldozd fel az egész életed azért hogy a jövőnek jó legyen
és a jövő is majd áldozza fel az egész életét azért, hogy a jövőnek jó legyen
kérdem én
kinek lesz akkor jó, ha mindenki a jövőért áldozgatja magát?!:XD
elmondom
azoknak akik nem teszik és már most és régen is és a jövőben is maguknak fognak élni
a robotoló rabszolga meg ringatja magát a szép, szebb jövőképben.. ha megnézzük a világtörténelmet árulás kapzsiság vérontás gyilkosság és hazugság hálózza be az egészet.. mégis mindenki mindig azt hiszi (ezek közül a szolgalalkek közül) hogy majd valami más lesz, hogy valami változni fog
REMÉNY
ahahah
a legszánalmasbb dolog a világon
és én is az vagyok mert én is reménykedem, hogy kiszakadhatok ebből az istenverte társadalomból a lottó által
de nem fogok, nem fog bekövetkezni
én is éppolyan szánalmas vagyok mint mindenki más
csak én legalább beismerem és nem tartom magam különbnek
ti meg úgy viselkedtek mintha legalábbis valami szent igazság birtokosai lennétek
:XD
nevetségesek vagytok
This post was edited by Senee on Aug 4 2013 03:29am