d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sorozatok > Discuss
Prev19899909919929931141Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Nov 4 2017 07:57am
Quote (SummertimeClothes @ 4 Nov 2017 15:56)
csak leirtam a velemenyemet (mert szerintem sokkal jobb, mint a tietek, hehe)
ha valami objektiven helyetelen, mutass ra, es magyarazd el, miert, en ertelmes embernek tartom magam, de kerdojelekbol nem nagyon tudok tanulni :(

kezdesnek
https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&id=119071&type=22
Member
Nov 4 2017 07:59am
rici igazabol minden subos esemenyen megfogta keretlenul a farkamat
kovetelem hogy rugjak ki
Member
Gold: 411.00
Nov 4 2017 08:02am
Quote (Cpt_Ghost @ 4 Nov 2017 14:57)

ez igy egy eleg olcso kibujas a felkeres alol, remelem te is belatod :S
adj egy 3soros tldrt, ha tudsz
Member
Gold: 5,302.77
Nov 4 2017 08:05am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Nov 4 2017 02:51pm)
aggódom a jövő politikusai miatt tbh :S

az még nem önbíráskodás, hogy leírod a véleményed
hogy netflixel milyen contractja volt, az pontosan nem tudjuk, de elég valószínű, hogy egy ilyen után teljesen jogszerűen válhatnak meg tőle
tbh pont ez kell ahhoz, hogy jobb világ felé haladjunk)) több ember is felszólaljon ilyenkor meg online shaming

Csak az a baj, hogy egy vélemény tönkretehet egy egész életet.
Ha én egy pedagógus szomszédomról elkezdeném terjeszteni, hogy pederaszta, és egy-két nethuszár trollkodásból meg is erősít, bíróság ide vagy oda az az ember elveszíti az állását, jó eséllyel nem dolgozhat többé pedagógusként, kivívja az szomszédai, ismerősei ellenszenvét, legalábbis amelyiknek gyereke van és még sorolhatnám.

This post was edited by -joey- on Nov 4 2017 08:07am
Member
Nov 4 2017 08:07am
Quote (SummertimeClothes @ 4 Nov 2017 16:02)
ez igy egy eleg olcso kibujas a felkeres alol, remelem te is belatod :S
adj egy 3soros tldrt, ha tudsz

~harmezer evnyi jogfelodes utan eljutottunk oda ahol most vagyunk
ez nagyjabol egy ezer eves visszaugras, netto boszorkanyuldozes, ahol bemondasra maglyan elegetunk embereket, mert azt mondtak ra, hogy boszorkany, anelkul, hogy vedekezhetne
nem is igazan kevin spaceyrol van szo, kevesbe lepne meg engem is, ha valoban ugy tortent volna ahogy le van irva, de vegtelenul felbasz ez a boszorkanyuldozes barmifele legal probalkozas nelkul
amig birosag nem dontott az ellentettjerol, addig hivatalosan mindenki artatlan, mert ha nem igy mukodik a tarsadalom annak belathatatlan kovetkezmenyei lesznek

holnap comingoutolok en is, hogy rici minden alkalommal ram maszott amikor egyszerre mentunk wc-re jsps talik alkalmabol
hiheto lenne?
igen
megtortent?
nem
tonkre tudnam vele tenni?
eselyes

igazabol kurva vicces ahogy a nyugati tarsadalom az ilyenekkel kezdi kirugni sajat maga alol a sajat alapkoveit

This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 4 2017 08:12am
Member
Gold: 411.00
Nov 4 2017 08:17am
Quote (Cpt_Ghost @ 4 Nov 2017 15:07)
ez nagyjabol egy ezer eves visszaugras, netto boszorkanyuldozes, ahol bemondasra maglyan elegetunk embereket, mert azt mondtak ra, hogy boszorkany, anelkul, hogy vedekezhetne
nem is igazan kevin spaceyrol van szo, kevesbe lepne meg engem is, ha valoban ugy tortent volna ahogy le van irva, de vegtelenul felbasz ez a boszorkanyuldozes barmifele legal probalkozas nelkul
amig birosag nem dontott az ellentettjerol, addig hivatalosan mindenki artatlan, mert ha nem igy mukodik a tarsadalom annak belathatatlan kovetkezmenyei lesznek

holnap comingoutolok en is, hogy rici minden alkalommal ram maszott amikor egyszerre mentunk wc-re jsps talik alkalmabol
hiheto lenne?
igen
megtortent?
nem
eselyes

az alapelvvel egyetertek, szerintem le is irtam
de itt, amennyire en tudom, nem csak par nameless trollrol van szo, hanem 10+ hollywoodi dolgozo szemelyes, viszonylag reszeltes beszamolojarol
ha ez nem eleg, akkor mi?
mikor valaki bedol az arral, ugy tunik, hogy instans es ellenallas nelkul jott a dolog, de ahogy mondtam, az iparnak nem erdeke, hogy ez igy legyen

miutan bill cosbyt eliteltek, sok sztori feljott korabbrol, amikor 1-1 singular csaj fel akart szolni, es el lettek halgattatva penzzel/fenyegetessel. csak miutan hannibal buress standup bitje nepszeru lett neten, jottek ki sokan egyszerre, es valt lehetetlenne a dolog
Member
Gold: 834.97
Nov 4 2017 08:20am
Quote (SummertimeClothes @ Nov 4 2017 02:53pm)
nem, ket teljesen kulonbozo dolog a ketto. a szolasszabadsag egy basic emberi jog
ha valaki ellopja valamimet, fizikalisan megtamad reszegen, vagy siman csak egy parasztkent viselkedik valami hetkoznapi interakcio kozben, nem kell biroi iteletre varni, hogy panaszkodhassak publikusan. szexualis zaklatas miert lenne kivetel?
internet miatt sokkal konnyebb sokkal tobb embernek kommunikalni barmit, es sokszor alaptalan witchhuntok generalodnak miatta (pl egyetemi rape accusationok, ami miatt kirugnak diakokat melyebb nyomozas nelkul, etc), szoval nem veszelytelen a dolog, de amit ti mondotok, ugyanugy tulzas.

ez leginkább obama meg a title ix miatt van, az egyetemeknek letre kellett hozni sajat itelotestületeket xp meg ertelmes tapasztalt emberek nelkul, es ilyen kangaroo courtok lettek belőle kb
Member
Nov 4 2017 08:25am
Quote (SummertimeClothes @ 4 Nov 2017 16:17)
az alapelvvel egyetertek, szerintem le is irtam
de itt, amennyire en tudom, nem csak par nameless trollrol van szo, hanem 10+ hollywoodi dolgozo szemelyes, viszonylag reszeltes beszamolojarol
ha ez nem eleg, akkor mi?
mikor valaki bedol az arral, ugy tunik, hogy instans es ellenallas nelkul jott a dolog, de ahogy mondtam, az iparnak nem erdeke, hogy ez igy legyen

miutan bill cosbyt eliteltek, sok sztori feljott korabbrol, amikor 1-1 singular csaj fel akart szolni, es el lettek halgattatva penzzel/fenyegetessel. csak miutan hannibal buress standup bitje nepszeru lett neten, jottek ki sokan egyszerre, es valt lehetetlenne a dolog

tessek szepen mindenkinek eltakarodni birosagra + tanuskodni spacey ellen es majd elitelik, ha van alapja + van tanu
Member
Gold: 834.97
Nov 4 2017 08:26am
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 4 2017 03:07pm)

hiheto lenne?
igen
megtortent?
nem
eselyes

igazabol kurva vicces ahogy a nyugati tarsadalom az ilyenekkel kezdi kirugni sajat maga alol a sajat alapkoveit

de itt most beszélünk mittomén 10 darab emberről az 1millióból, akik mivel rengeteg tanú megerősítette valszleg tényleg nyomorék módra visszaéltek a hatalmukkal. nem hiszem hogy ez odáig eszkalálódna hogy akkor minden második ártatlan embert framel valami pszichopata

Quote (Cpt_Ghost @ Nov 4 2017 03:25pm)
tessek szepen mindenkinek eltakarodni birosagra + tanuskodni spacey ellen es majd elitelik, ha van alapja + van tanu

ez nem ilyen egyszerű szerintem

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Nov 4 2017 08:26am
Member
Nov 4 2017 08:29am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 4 Nov 2017 16:26)
de itt most beszélünk mittomén 10 darab emberről az 1millióból, akik mivel rengeteg tanú megerősítette valszleg tényleg nyomorék módra visszaéltek a hatalmukkal. nem hiszem hogy ez odáig eszkalálódna hogy akkor minden második ártatlan embert framel valami pszichopata

ez nem ilyen egyszerű szerintem

de, ez kurvára ilyen egyszerű
nem lehet utat engedni ennek az önbíráskodásnak

This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 4 2017 08:29am
Go Back To Magyar Topic List
Prev19899909919929931141Next
Add Reply New Topic New Poll