Quote (Cpt_Ghost @ 4 Nov 2017 15:07)
~harmezer evnyi jogfelodes utan eljutottunk oda ahol most vagyunk
ez nagyjabol egy ezer eves visszaugras, netto boszorkanyuldozes, ahol bemondasra maglyan elegetunk embereket, mert azt mondtak ra, hogy boszorkany, anelkul, hogy vedekezhetne
nem is igazan kevin spaceyrol van szo, kevesbe lepne meg engem is, ha valoban ugy tortent volna ahogy le van irva, de vegtelenul felbasz ez a boszorkanyuldozes barmifele legal probalkozas nelkul
amig birosag nem dontott az ellentettjerol, addig hivatalosan mindenki artatlan, mert ha nem igy mukodik a tarsadalom annak belathatatlan kovetkezmenyei lesznek
holnap comingoutolok en is, hogy rici minden alkalommal ram maszott amikor egyszerre mentunk wc-re jsps talik alkalmabol
hiheto lenne?
igen
megtortent?
nem
tonkre tudnam vele tenni?
eselyes
az alapelvvel egyetertek, szerintem le is irtam
de itt, amennyire en tudom, nem csak par nameless trollrol van szo, hanem 10+ hollywoodi dolgozo szemelyes, viszonylag reszeltes beszamolojarol
ha ez nem eleg, akkor mi?
mikor valaki bedol az arral, ugy tunik, hogy instans es ellenallas nelkul jott a dolog, de ahogy mondtam, az iparnak nem erdeke, hogy ez igy legyen
miutan bill cosbyt eliteltek, sok sztori feljott korabbrol, amikor 1-1 singular csaj fel akart szolni, es el lettek halgattatva penzzel/fenyegetessel. csak miutan hannibal buress standup bitje nepszeru lett neten, jottek ki sokan egyszerre, es valt lehetetlenne a dolog