Quote (ecneB @ 14 Aug 2011 19:10)
azért nem egy kezdetleges állapotról beszélünk, lévé mindjárt itt van az egy millás bajnokság.. az utolsó simításokat végzik már csak, imo.
nope, a béta még mindig folyik
ez a kis torna csak egy kis "ízelítő" lesz, hogy lássák a népek mire számíthatnak (persze azért teljes átváltozásra nem kell számítani)
amúgy meg inkább hasonlítson HoN-ra mint LoL-ra, mert nekem a LoL túl csicsás, pl:

pl vegyük a különbséget HoN és LoL között
A HoN fountain része, szinte tökéletes, nincs semmi szar ami belelóg a képbe, mégse lehet mit vele csinálni, pontosan kivehető, hogy mi micsoda
LoL fountain-nál azt se látom mi a fasz történik, minden lószar világít meg mit tudom én, ha egy Mira arrow szállna felém az életben észre nem venném
Habár, így jobban megnézve, HoN-al az a baj, hogy a Hero egyszerűen elveszik a haáttérben, LoL-ban viszont szépen kivehető (az ss-ről beszélek, lehet ha arrébb menne a hero-val LoL-ban eltűnne a legközelebbi kesze-kusza animációban)
ezt idebiggyesztem a post végére, mert sokan nem tudják/elfelejtik, amit itt elmondanak:
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/extra-credits/3201-Graphics-vs-AestheticsOh igen és csak megjegyzésként, ezek a screenshotok 4 hónaposak

(mármint, a DotA 2 screenshotok)
This post was edited by Sup3RN0Va on Aug 14 2011 12:17pm