Quote (Baleee @ Sep 29 2021 10:38am)
Halika,
Kicsit kiestem a gamebol, javaval vegig mentem csoportosan a normal-hell climbet, de nem aok kedvem/idom van most ujat csinalni. Infi-ig mit tudok kezdeni esetleg vele, hogy konnyebben solozzak? Atm eleg sok immunt talalok…
Esett egy 3sox CA, de meg mercnek kell kis lvl, meg gondolkodtam, hogy jab, mert esett lava gout.
Erdemes fire + cold bowra atallni? Van eddig egy mavi bow + belt.
Ha solozol (P1), akkor a Freeze Arrow + Lighthning Fury hybrid ama elég jó. Sok-sok évvel ezelőtt, még a hőskorban volt egy ilyen buildem, fun volt vele a játék. Baalrunokban is szerettek, mert instant freezeltem az összes packot.
De maradhatsz full java is amúgy, olyan helyekre kell menni, ahol nincs immun és jó a clear speed (Cow, Pindle, Shenk-Eld stb.). Egy max level Valkür P1-ben simán elbánik az immunokkal is amúgy. Valk + merc páros elég kell, hogy legyen.
/e: ja, és tegyél switchbe LR wandot.
/e2: van egy site, amit nem merek belinkelni, mert sok a paraszt, de ha gugliba beírod azokat a szavakat, hogy d2 és maxroll, akkor kiadja. Ezen a siteon van egy char planner, ami nem csak skill pont osztogatás, hanem bármilyen itemet, rw-t be tudsz tölteni és azzal együtt megnézni, mennyire lesz ütőképes a karid.
This post was edited by -joey- on Sep 29 2021 03:04am