Quote (CyberPunk666 @ 16 Jun 2015 16:42)
Hanem?
A vanek effektusnak te voltál az egyik fő mozgatórugója, mert mindenhova mentél és ugattál neki. Ha nem szóltál hozzá, akkor kimerült az egész a vicces képes topic tönkretételében, de alavetően te folyamatosan gerjesztetted a szart.
Az egyik fő okozója voltál az egésznek. Ha kibírtad volna, hogy ne szólj be neki oldalakon keresztül, akkor tizedennyi nem lett volna az egész.
Napi menetrend szerint azzal indult, hogy nekikezdtél flamelni, és hónapok alatt sem voltál képes megtanulni, hogy úgysem hagyja magát és mindig reagálni fog. Pedig tényleg csak ennyi lett volna az egész.
Pontosan tudtad, hogy ha beugatsz mi következik, mindenki tudta.
Szóval a vanekes agyhalál egy gyűjtőfogalom, amiben a te felelősséget az egyik legnagyobb.
De van aki nem tudja és nem is akarja.Meg mi az már, hogy ignorálja, ha lekurvázzák...
Talán inkább menjen vissza az anyjába az, aki lekurvázza a másikat csak úgy szórakozásból.
Igen, biztosan így van. Te sem gondolod komolyan.
Kíváncsi lennék, hogy te hogy reagálnál rá, ha elmennél egy fórumra és a 2. posztodra elkezdenek neked anyázni. Te lennél a legnagyobb flamelő állat és utána jönne a mindenki téged anyáz effektus.
Nem kell hozzá sok képzelőerő, csak 0.000001-es szintű empátia.
na akkor reagálok is
én elkükdtem a kurva anyjába vanekot, és folytattam, hátha elmegy, de azért ez kurvára nem így volt, ahogy te leírtad, de ezen meg sem lepődök, hogy 1-2 embernek így jön le, pláne azok után, amikor nem is tudom már melyik topicba, benyomtam 5 tldrt a vitába anyázás nélkül, majd a 6. postomban elküldtem a picsába a klienst, hurr durr ebből áll a vitakultúrád, y, igen, ebből, az, ja.
vanek minden kurva postomnál megjelent és rázta a faszfát, ennyi történt (meg még másik tiz embernél), az meg, hogy vissza is foghattam volna magam egy dolog, de egyrészt valahol élveztem is, másrészről meg végül tényleg el is ment a picsába, ha meg a kutya nem szól hozzá, hogy menjen innen, akkor még mindig itt postolgatná a coralos szarjait.
a kurvázásra meg, hát nem kéne, de én nem fogok odaállni játszani a fehérlovagot
Quote (Jancsipapa @ 16 Jun 2015 16:52)
te amúgy ki vagy?
rici?
rici azt mondta hogy nem ő az, dehát aztán tudja a rák
This post was edited by Cpt_Ghost on Jun 16 2015 08:54am