Quote (Psyclon @ Jun 10 2015 11:43pm)
http://m.scitec.hu/termekek/scitec_nutrition/vitaminok_es_asvanyi_anyagok/multi_pro_plusEzen felül 3 omega 3 at veszek meg be minden nap. Étkezések kozben alltalaban.
Kenyeret jo ha havonta egyszer eszek.
Azert ez a minőségi kaja amit leírtál nekem túlzás.
Ennyi erővel neveljek csirkét nem?
A hal meg tonhal. De rohadt drága, igy igen ritkán eszem azt.
Nem tökéletes az etrendem. Mármint biztos bele lehet kötni ebbe abba.
De nem az egészséges életmód a célom. Ha az lenne akkor az lenne az elso, hogy lerakom a cigit. Hanem az, hogy ne legyen szégyen érzetem a testem miatt. Ennyi.
Ezért szarom telibe amikor "sírtok" a tapkieg miatt.
Nem kell csirkét nevelned, de vehetnél szabadtartásban tartott csirkét, füvön tartott marhahúst stb. Ja cigizel is? Ok.
Quote (Anarkin @ Jun 11 2015 12:24am)
amúgy ti mennyi kalóriát zabáltok naponta?
írkálom kalóriacuccba hogy mit fogyasztok (szemét szemét hátán) és "kicsit" többet mint amit az én paramétereimmel elégetnék amúgy
mondjuk közel 2x annyit
és még így sem hízok
tard?
Rengeteg faktor van még a kalória bevitelen kívül, bár az valószínű, hogy nem viszel be 2x annyit csak rosszul számolod ki.
Kb 3000-3500/nap nekem.
Ezt viszont személyes tapasztalatból tudom, hogy nincs olyan, hogy nem tud hízni valaki maximum ha valami emésztési gondja van.
1 hónapja, pár hétig kb 4000 kcalt ettem és ilyen étkezések, hogy 15 dkg darált marha+bab+csicseriborsó+teljes kiörlésű tészta 3,5 óránként, és hihetetlenül fejlődtem úgy, hogy előtte egy ideje stagnáltam. Viszont emésztésemnek/egészségnek kurvaszar volt, úgyhogy abbahagytam.
This post was edited by championmath on Jun 11 2015 01:13am