Quote (championmath @ 10 Jun 2015 20:48)
Az étel minőségét úgy értem, hogy nem mindegy húsnál mit evett az allat szabadtartasban volt-e, novenyeknel , hogy milyen minőségű termofoldben termeltek. Ha van tobb penzed etelre tobbet ernel ha csak szimplán jobb minőségű tapanyagdusabb ételeket vennel Imo mint ketes tartalmu kiegészítőket. Az étrend amit irtal nem tartalmaz semmi zsirt, ha halból olyat veszel ami nem tengeri halászatból van semmi omega 3 at ellenben sok PCBt es dioxint. A legtobb kenyérhez rengeteg fost adnak pl napraforgó olaj es margarin. A calcium magnézium amit a zoldsegeidbol nyersz nem szívódik fel normálisan a rengeteg gabona miatt amit eszel. Illetve semmi zselatint vagy kollagent mert csak izomhusokat eszel tovabba kozel semmi zsírban oldódó vitamint es k2 vitamint ami nincs a multidba sem valoszinuleg. Tul sok fehérjét eszel.
http://m.scitec.hu/termekek/scitec_nutrition/vitaminok_es_asvanyi_anyagok/multi_pro_plusEzen felül 3 omega 3 at veszek meg be minden nap. Étkezések kozben alltalaban.
Kenyeret jo ha havonta egyszer eszek.
Azert ez a minőségi kaja amit leírtál nekem túlzás.
Ennyi erővel neveljek csirkét nem?
A hal meg tonhal. De rohadt drága, igy igen ritkán eszem azt.
Nem tökéletes az etrendem. Mármint biztos bele lehet kötni ebbe abba. De nem az egészséges életmód a célom. Ha az lenne akkor az lenne az elso, hogy lerakom a cigit. Hanem az, hogy ne legyen szégyen érzetem a testem miatt. Ennyi.
Ezért szarom telibe amikor "sírtok" a tapkieg miatt.
Quote (Tommy_hun @ 10 Jun 2015 21:50)
Hogy te még mindig mekkora nyomorék vagy hihetetlen, 1 éve csinálod vagy még annyi sem de mindenkinek osztod az észt, vegyél még 1-2 tápkieget és lődd fejbe magad.
Csak hogy ontopic legyek megvan a 115 kg és a forma is elég jó .
A dietarol azert van nemi fogalmam.