Quote (llllllllllll @ 10 Jun 2015 08:59)
Nem azzal van baj, hogy probalkozik, csak azt a stilust kapja, amit adni szokott
Ennyi.
Quote (anyd @ 10 Jun 2015 08:54)
Szerintem ő az a fajta girnyó aki ha valami testes embert lát a teremben akkor kiröhögi
Rajtam is van rendesen felesleg még lol.
Girnyo xddd soha életemben nem voltam az.
Quote (fahrii @ 10 Jun 2015 08:52)
Miért bántod? Az jó hogy próbál változtatni, az nem hogy úgyis 1-2 hétig fog tartani valószínűleg.
Mert itt fog sirni hogy miért nem sikerült neki, hisz ő próbálkozott.
Quote (TresholdOfUniverse @ 10 Jun 2015 08:42)
Nem lehet mindenki akkora kiraly mint te meg te meg en meg a tobbi internetlako
Ha kicsit kevesebb moslekot tol es mozog egy kicsit az miert baj? Hosszutavon az is nagy kulonbseget tesz, es kardioval tenyleg sokkal jobban fog jarni mint fekvokkel meg gugolasokkal az elejen.
Ha a'la internet beletapossatok a szarba az egy dolog, szep hagyomany. De ti itt komolyan gondoljatok amit irtok.
Nem. Nem fog jelenteni semmit hosszú tavon.
Mert ahhoz képest ugyan eleg sokmindent csinál amit eddig tolt. De a semmihez képest ha kétszer tapossa meg a szart a zuhanyzo fülkében hogy lefolyon mar az haladás nem?
Olyan eredményt fog elvárni ettől a kis mozgástól meg a "kevesebb" szemet karjától ami normalis keretek között is hónapokat venne igénybe. Nem 2 hetet.
Aztan feladja es ennyi volt.
40 perc kardio es súlyzos edzes.... az mi? Mire jo?
Egy átmozgató edzes minden izom csoportra heti 3 alkalommal es a köztes napokon beiktatni par aerob! edzést.
De mindezt baszhatja ha a kaja nincs rendben. Ugyhog ennyi.
Előre látom hogy yoyo effektus lesz a vege ennek. Vagy meg az se xddd