Quote (Smat @ 10 Dec 2011 23:19)
1. Nem ismersz engem, akkor milyen módon tolvajozol te engem
2. A szüleimet sem ismered, őket hogy mered letolvajozni
3. Lehet hogy én egyedül többet dolgoztam, és többet segítettem a családomon az elmúlt 2 évben mint te egész életedben(Igen, most kezd el verni a nyálad hogy te egy baszott egyetemista vagy akinek a szórakozás az hogy péntek-szombat éjszaka szarkészre igya magát)
4. Nem neked kell bizonygatnom ezeket, ahogy a többi majomarcúnak sem, mert egytől egyig 20 kilós senkiházi cybervitézek vagytok[Asmiinak igaza volt(igen, ő is angliában lakik, már irl is találkoztam vele) hogy tényleg egytől egyig szánalmas életképtelen semmirekellők vagytok. Tisztelek a kivételnek persze]
1. érdekes, hogy minden a sub által nyomoréknak tartott ember mindig ezzel érvel - mégis hogyan ítéljünk meg, ha nem az itteni szereplésed alapján?
2. valóban nem ismerem őket, de te magad írtad le, hogy azért költöztetek ki, mert nem tudtátok teljesíteni a hitelszerződésetek feltételeit, és ezt akárhogy nézem lopásnak lehet tekinteni a törvények alapján (lehet más a pontos kifejezés, de a lényege ez)
3. lehet, de sajnos így se tudtátok kifizetni a tartozást, úgyhogy külföldön kell meghúznotok magatokat

4. jót röhögtem, köszi - amúgy pont azt teszed, amit elítélsz a postod elején
klontar, remélem a kiemelt rész szintén kimeríti a te értelmezésed szerinti flame fogalmát, még csak megalapozottsága sincsen, és egy egész csoportot bélyegez meg, úgyhogy smatnak is minimum suspiban kéne részesülnie