Quote (fahrii @ 24 Jan 2016 22:41)
amúgy megértem valahol, én is gecire utálom a rengeteg zsinórt, de az egér pont olyan ahol nem kéne spórolni mert túl sok kompromisszumot kell kötni
amúgy már látom kicsit sok volt a múltkori agymenésem, már te is így állsz hozzám :(
Nem, nekem semmi bajom veled.
Csak most erre mit kellett volna írnom?
Kb heti 2-3 óra hots a játékmennyiségem.
Semmiféle kompromisszumot nem kell kötnöm, mert se a visual studio-ban, se a firefoxban nem lőnek le, ha az egerem késik 0,0001 másodpercet. De ez még a wowban sem döntő tényező.
Ha meg kell állni kicserélni az aksit, akkor sincs gond (vettem is rögtön 4 aksit + töltőt mellé, pont olyat, mint az egében is van a gyári).
Egyszerűen semmi értelme sincsen annak, hogy vezetékeset vegyek, amikor a wireless hátrányai nem is érintenek.
Ha nem kellene néha játékra, akkor meg egy mx perfomancet vennék, mert kell a kiakasztható görgő, de most ez 3k plusz költség.
A mostani egerem 6 éves és kiszolgált pár játékosabb évet is. Ideje nyugdíjazni, mert unom a folytonos szerelését. Még meg tudnám csinálni, de a görgő is kopott már, meg elég szívás lenne szétszedni a nyákokat és utána visszaforrasztani a távtartókat. Ezzel is max egy évet nyernék, mert a görgő is laza már a hogy említettem... Nincs értelme.
Quote (Karan2_Returned @ 24 Jan 2016 22:43)
munkahelyen mindenki wireless mac egeret hasznalt, es az en gepemhez konnektalt 2-3 randomba
Igen, az szívás, ha valahol túl sok a 2.4 GHz-s eszköz. Megy a harc a csatornáért.

Aztán a gyorsan csatlakozós azonos típusú eszközöknél ez még külön vicces tud lenni.
De itthon ez a veszély nem fenyeget.
Mondtam már, hogy a görgő is laza?
This post was edited by CyberPunk666 on Jan 24 2016 02:51pm