Quote (sylke @ 30 Jul 2013 15:59)
http://i.imgur.com/a6lMZZn.jpg
az nem shadow shaman hanem shadow demon akart lenni lel
legtobb elso verontassal randelkezo hos
amugy most banneden en is gondolkoztam de szerintem batrider>wisp, ha chink vs chink a game akkor csomoszor teljesen leszarjak vagy csak hagyjak pickelni a wispet, batrider viszont kb minden matchben 1stban a 2ndpickes teamtol, akar kik is jatszanak
bulldog meg szerintem azert nem jo legkevesebb heros jatekosnak, mert syllaval meg furionnal tuti, hogy jatszani fog, de sokszor van az is, hogy mindkettot kibannoljak az elso kettoben csak miatta
aztan akkor, ha notide-e a first pick, akkor pickelnek egy wispet, ekkor a masik team tud pickelni batridert, ha meg bent van, meg ha akarnak, melleje meg akar dark seert is, akkor mar muszaj clock/bh esetleg lifestealerrel jatszania, ha nincs bent ld/prophet/bat a poolban, akkor ki se szoktak pickelni az o herojat elso kettoben, szoval meg tovabb tud a masik team bannolni, ha akarnak, szoval kb garantalt, hogy 5-7 hossel jatszani fog
na most a szarabb teamekbol, mint dignitas/mufc/lgdint, akik eleve kevesebb gamet fognak jatszani, mint alliance valoszinuleg, vannak supportok/offlanerek, akiknek nem bannoljak celzottan a hoseiket soha, szoval mindig megkaphatjak azt a 2-3 host, amelyiket altalaban szoktak
cool huh
This post was edited by SummertimeClothes on Jul 30 2013 08:21am