d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev19699709719729731257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Jun 5 2015 10:57am
Quote (championmath @ Jun 5 2015 05:44pm)
Fahriit-ról kb annyit tudok, hogy szigorúan veszi az étrendjét meg lejár edzeni, nyilván önsajnálat és egyéb az nevetséges meg jobbnak hinni másoknál magunkat.

Te milyen edzést végzel? Valamit szerintem szarul csinálsz, lehetőségek: túl alacsony intenzitás, túl sok sorozat/ismétlés, unalmas izolációs faszságok, túl sok ideig tartó edzés.

Az ételekről írt részre: A telített zsírokban gazdag ételek egy része, főleg olyanok amik tartalmaznak hasznos mikrotápanyagokat is mint pl Kókuszolaj/tej, vaj, marha és egyéb kérődző állatok zsírja nagyon egészséges.
A kurvaegészségtelen zsírok a magas többszörösen telítetlen zsírokat tartalmazó növényi olajok, mint a napraforgó/szója/repce és egyéb olaj, ami tele van transzzsírokkal és szabad gyökökkel mivel nem hő stabilak.
Telített szénhidrátok alatt nem tudom mit értesz, de ha a fehér lisztre/cukorra és társaira gondolsz, akkor nyilván stimulálja az agyat, de attól, hogy a vadászó és gyűjtögető életmód alatt a kalóriadús ételek nagyon fontosak voltak a túlélés szempontjából, és ezért beindul a boldogsághormon termelés
még nem lesz egészséges a cukor (feldolgozott formában), egyébként egyedül a méz volt olyan kalóriadús mint a cukor és azt is pár havonta ettek vagy soha, ráadásul az legalább tartalmaz vitaminokat/ásványi anyagokat és egyéb hasznos dolgokat. Míg a kristálycukor és a fehér liszt semmit, tömény szénhidráton kívül, ezek az ételek
hozzájárulnak nagy mértékben (a növényi olajokkal együtt) a degeneratív betegségek kialakulásához. Bennem nem szül feszültséget, hogy nem eszek gabonákat, növényi olajokat, feldolgozott ételeket mivel természetes "teljes" ételekből is lehet nagyon finomakat készíteni sót/fűszereket hozzáadni stb.
De ha teljesen íztelen szart kéne ennem akkor is inkább választanám, mint, hogy újra szarul legyek, az ilyen rövid távú boldogság források mint az étel/cigi/alkohol nevetségesen kevés örömet nyújt ahhoz képest amilyen érzés egészségesnek lenni.

40 perc elliptikus traineren, változó terhelés programmal - emiatt kezdtem el járni igazából, a térdem feletti combizmot kellene erősítenem, mielőtt újraműtik a térdem (keresztszalag szakadásom volt, jövő nyáron plasztikázzák). Futni ezzel nem futhatok, semmilyen értelmes sportot nem űzhetek ahol akár picit is csavarodik a térd, mert instabil.
aztán egyik nap bicepsz tricepsz váll alkar, másik nap has, harmadnap hát csöcs, de ezt meg csak azért csinálom, hogyha már van bérletem akkor miért ne használjam ki. Gecire unalmas, akármit sportoltam az alapozó részét is mindig utáltam, de még a bemelegítést is, nekem a sportban is az volt az élvezetes ha gondolkozni lehetett benne, meg önmagában jobban kinézni, vagy nagyobb súlyt emelni nekem nem ad sikerélményt.

úszni járhatnék, de az is unalmas, és sokkal körülményesebb.

This post was edited by jarabekg on Jun 5 2015 10:58am
Member
Gold: 244.47
Jun 5 2015 11:04am
Quote (jarabekg @ 5 Jun 2015 17:57)
40 perc elliptikus traineren, változó terhelés programmal - emiatt kezdtem el járni igazából, a térdem feletti combizmot kellene erősítenem, mielőtt újraműtik a térdem (keresztszalag szakadásom volt, jövő nyáron plasztikázzák). Futni ezzel nem futhatok, semmilyen értelmes sportot nem űzhetek ahol akár picit is csavarodik a térd, mert instabil.
aztán egyik nap bicepsz tricepsz váll alkar, másik nap has, harmadnap hát csöcs, de ezt meg csak azért csinálom, hogyha már van bérletem akkor miért ne használjam ki. Gecire unalmas, akármit sportoltam az alapozó részét is mindig utáltam, de még a bemelegítést is, nekem a sportban is az volt az élvezetes ha gondolkozni lehetett benne, meg önmagában jobban kinézni, vagy nagyobb súlyt emelni nekem nem ad sikerélményt.

:rofl:
Member
Gold: 3,000.00
Jun 5 2015 11:08am
Quote (jarabekg @ Jun 5 2015 05:57pm)

szepen lassan mindenkirol kiderul a subon, hogy autista
Member
Gold: Locked
Jun 5 2015 11:08am
Quote (jarabekg @ Jun 5 2015 06:57pm)

Jó mondjuk amíg így edzettem nekem is elment az életkedvem. Ilyen térdel sajnos esélytelen egy ahhoz hasonló edzés mint amit most csinálok. Amúgy nem tudom mióta edzel vagy, hogy állsz, de szerintem pláne az elején így lebontani külön izomcsoportokra nincs sok értelme,
pláne naturálon többet érsz egész testes gyakorlatokkal amik fokozzák a természetes tesztoszteron és növekedési hormon termelést. Mióta edzel és azóta mennyit fejlődtél?

Tudom, hogy nevetségesen hangzik, de mióta 30 percet edzek 5-6 naponta, 4-5 gyakorlat 1 sorozat mindenből sokkal jobban fejlődök mint mikor napi 1,5 órát edzettem heti 5-6x.

This post was edited by championmath on Jun 5 2015 11:10am
Member
Gold: 304,485.65
Trader: Trusted
Jun 5 2015 11:09am
Quote (jarabekg @ 5 Jun 2015 18:57)

Akar le is csokkenthetned azt a 40 percet 20 HIITre es maris nem lenne ennyire unalmas. En pl a belemet kiadom egy ilyen alatt es az utolso 5 percben mar alig allok a labamon.
A sulyzos edzeseidet is leirhatnad, hatha abban van a hiba.
Member
Jun 5 2015 11:13am
Quote (championmath @ Jun 5 2015 06:08pm)
Jó mondjuk amíg így edzettem nekem is elment az életkedvem. Ilyen térdel sajnos esélytelen egy ahhoz hasonló edzés mint amit most csinálok. Amúgy nem tudom mióta edzel vagy, hogy állsz, de szerintem pláne az elején így lebontani külön izomcsoportokra nincs sok értelme,
pláne naturálon többet érsz egész testes gyakorlatokkal amik fokozzák a természetes tesztoszteron és növekedési hormon termelést. Mióta edzel és azóta mennyit fejlődtél?

hónapja, fogytam 3 kilót, a lábam már jobban néz ki
nem fotózgattam, nem figyelgetem, de már az ingemet be tudom tűrni gond nélkül ^^
azért bontom le, mert már nagyon leépült az izomzatom, és minden edzést addig csinálok amíg totálisan be nem durran az adott izomcsoport, és brutális izomlázam szokott lenni, és utána azt a részt pihentetem.

Quote (Namechange @ Jun 5 2015 06:09pm)
Akar le is csokkenthetned azt a 40 percet 20 HIITre es maris nem lenne ennyire unalmas. En pl a belemet kiadom egy ilyen alatt es az utolso 5 percben mar alig allok a labamon.
A sulyzos edzeseidet is leirhatnad, hatha abban van a hiba.

nem tudom ez mit takar, de guggolás ugrálás ilyesmi kizárva, túlterhelni úgyszint nem tudom az ízületeimet, súlyzós egyik nap pull down, tárogatás fekvenyomás. hasnál könyöktámaszban lábemelés, római pad, meg kettő aminek nem tudom a nevét, az egyik a középső hasizomra, amikor hátadnál lévő súlyokat húzod előre hasból, meg egy amikor a felsőtestettel kell lenyomni a súlyt, haradnap meg egykezessel szoktam bicepszre tricepszre meg vállra célzottan.

squat deadlift ilyen faszom egésztestes dolgokat sem tudok csinálni, a szembenlévő tükörre robbanna a térdkalácsom.

This post was edited by jarabekg on Jun 5 2015 11:20am
Member
Gold: 304,485.65
Trader: Trusted
Jun 5 2015 11:14am
Quote (jarabekg @ 5 Jun 2015 19:13)
nem fotózgattam, nem figyelgetem, de már az ingemet be tudom tűrni gond nélkül ^^
azért bontom le, mert már nagyon leépült az izomzatom, és minden edzést addig csinálok amíg totálisan be nem durran az adott izomcsoport, és brutális izomlázam szokott lenni, és utána azt a részt pihentetem.

Van egy eleg rossz hirem
Valoszinuleg minden egyes kilo amit leadsz annak a nagy resze izom
Just sayin'
Member
Jun 5 2015 11:21am
Quote (Namechange @ Jun 5 2015 06:14pm)
Van egy eleg rossz hirem
Valoszinuleg minden egyes kilo amit leadsz annak a nagy resze izom
Just sayin'

hat nem hinnem, hogy tudtnek ennyit fogyni mellizombol meg hasizombol amennyi lejott., nem voltak tolzottan terjedelmesek mostanaban :D
es a combom is izmosodott

This post was edited by jarabekg on Jun 5 2015 11:21am
Member
Gold: 244.47
Jun 5 2015 11:22am
Izomlaz :D
Egyre jobb.
Member
Gold: Locked
Jun 5 2015 11:25am
Quote (jarabekg @ Jun 5 2015 07:13pm)

nem tudom ez mit takar, de guggolás ugrálás ilyesmi kizárva, túlterhelni úgyszint nem tudom az ízületeimet, súlyzós egyik nap pull down, tárogatás fekvenyomás. hasnál könyöktámaszban lábemelés, római pad, meg kettő aminek nem tudom a nevét, az egyik a középső hasizomra, amikor hátadnál lévő súlyokat húzod előre hasból, meg egy amikor a felsőtestettel kell lenyomni a súlyt, haradnap meg egykezessel szoktam bicepszre tricepszre meg vállra célzottan.

squat deadlift ilyen faszom egésztestes dolgokat sem tudok csinálni, a szembenlévő tükörre robbanna a térdkalácsom.

Ja fogyás a cél? Mondjuk vigyázz, hogy miből fogysz.

Kár, azért egy húzódzkodás/tolódzkodás elférne. Pont, hogy ha semmi izmod nincs érdemesebb szerintem egész testes gyakorlatokat, izolációs gyakorlatoknak több értelme van ha már van valami izom.

Izomlázad lehet amiatt, hogy nem eszel elég fehérjét/szénhidrátot vagy túledzetted magad. Izomláz nem feltétlen jelenti, hogy izmosodsz.

This post was edited by championmath on Jun 5 2015 11:26am
Go Back To Magyar Topic List
Prev19699709719729731257Next
Add Reply New Topic New Poll