Quote (Baleee @ Jun 5 2015 04:24pm)
Bevagtam reggel nyarsalaskor 3 szelet kenyeret, ebedre kolbasz/fustoltsonkaval fozott tejfolos kelkaposztalevest, vacsorara megiszok egy teat/kakaot.
Nagy atlagban igy neznek ki a hetvegi kajalasaim (mennyisegre).
Se izfokozo (nem hasznalok etelizesitoket) se 'hulladek' nincs benne. Vagy is szamodra biztos az a kenyer (nyarsalasnal) + a zsir, ami ramegy, vagy a hazikolbasz zsirja, stb.
Sot het kozben vacsorara van, hogy sutok magamnak pizzat (tesztat is en csinalom), vagy hamburgert (utobbi idoben mondjuk a bucit hozza mar inkabb vettem, mert lusta voltam elore megsutni).
Nem vagyok elhizva megse.
Bringazok, fat vagok, turazok, kerteszkedem, meheszkedem, gyalog jarok egyetemre (reggel/este 30-30 perc).
Faszom se fog unalmas, ingerszegeny konditermekbe jarni.
Igazabol az uszas kellene ujra, mert az asthmam, mint ha kezdene ujra elojonni, de mas nem hianyzik.
Ha azt hiszed, hogy mindenki szamara az a jo, hogy kondizzon, akkor te ugyanakkora hulye vagy, mint akiket leegeszsegtelenezel.
+ majd 10-20 ev mulva kivancsi leszek az izuleteid milyen allapotban lesznek.
A kenyér az azért nem a legjobb, mert semmi mikrotápanyagot/rostot nem tartalmaz, lényegében olyan mintha kristálycukrot ennél, annyival jobb, hogy nincs benne sok fruktóz.
A pizzával/tésztával ugyanez a gond ha fehérlisztből készíted. Az, hogy elhízva nem vagy nem jelenti, hogy egészséges vagy, én pl nagyon vékonyan voltam kurvaszarul.
De ha jól érzed magad és szeretsz így élni akkor ki a faszt érdekel, hogy fahrii vagy akárkinek mi a véleménye az étrendedről? Az ízületeket nem teszi tönkre a kondi, csak akkor ha valaki túl nagy súlyokat használ, szabálytalanul hajt végre gyakorlatokat, Fahrii tudtommal kis súlyokat használ és nagyon odafigyel erre.
Quote (jarabekg @ Jun 5 2015 05:11pm)
na mert te aztan nagyon sokmindent csinalsz, egesz nap a kondiban vagy, moslekot eszel, az egyetemrol is kibuksz, penzed sincs, es pinat se lattal mar tobb mint egy eve, de utalod azokat akik nem ingerszegeny kornyezetben tengetik a mindennapjaikat
de legalabb hiperegeszseges a tested, ja hogy gerincferdulesed van, szarok az izuleteid, es akkora aranyered van mint az erzsebethid, de legalabb ha megfazol elpusztulsz ket hetre, mint akit elutott egy kamion
engem nem erdekel az egeszsegrol, meg masok eletvitelerol alkotott velemenyed, csak jelzem, hogy az eleted kurva rossz iranyba tart, es megis lenezel mindenkit, aki nem pont ugy csinalja a dolgait mint te XD
Szerintem fahrii étrendje nem a legegészségesebb, túl sok fehérje és nekem pl szétbaszná az emésztésem ennyi gabona főleg nyersen, de ettől függetlenül még egészségesebben eszik/él mint az emberek 99%-a.
Nem értem miért van úgy beállítva mintha ez tenné ki az életét valakinek. Én például azért nem iszom már elég rég óta, mert kurvaszarul érzem magam utána, illetve ha nem alszom eleget, szarul eszek stb.
A legcsekélyebb motivációm nincs arra, hogy berúgjak és nem is érzem, hogy ezáltal nem lenne teljes az életem vagy lemaradnék bármiről, szerintem Fahrii is így van ezzel.
A kondizás se egy szenvedés, sőt ugyanúgy mint bármi más sport élvezetes, alig várom az edzéseket, nem végigszenvedem kényszerből. Igaz én csak heti 1-2x járok kondiba, de szeretek más sportokat is főleg nyáron, barátnőm is van, szociális életem is stb.
A kettő nem zárja ki egymást persze értelmetlen megítélni a másikat, mindenki éljen olyan életet/életmódot amit szeret, egyik sem jobb mint a másik.