d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev19669679689699701257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jun 5 2015 07:48am
Quote (fahrii @ 5 Jun 2015 14:42)
Miert pont nekem? Masnak mi a motivációja? Am az a vicces eleg sok emberrel haverkodtam ossze a teremben az utobbi idoben, segitettem étrendet összeállítani, illetve az edzésben is. Azota mind odafigyel a kajára fanatikusan, toljak az edzést, bem pialnak etc. Szerintem te nem vagy tisztaban azzal mennyire jo érzés egy egészséges testben elni. Ha ki kell hagynom 2 hetet valami miatt (kirándulás) egyszeruen depressziós vagyok. Az izmaimban nincs a folyamatos feszules, nem erzem jol magam a boromben. Lehet ez igy kicsit wacko leírva. De nalam a jo közérzet es az edzés élvezete ami 8 év utan is hajt, nem a külső. A kondi egy életmód, aki csak a szépségért csinálja az Sosem fog eredményt elérni.

ezt mások előtt azért iderakom, valaki úgyis postolná és igaza lenne

"Szerintem te nem vagy tisztaban azzal mennyire jo érzés elni." *
Member
Gold: 0.00
Jun 5 2015 07:57am
Quote (Anarkin @ 5 Jun 2015 15:48)

Implikalod h kizárja az egyik a másikat. Nagyon finom kajakat lehet csinálni egészséges hozzávalókból. Ha megszabadulsz a cukor és az izfokozos szarok fuggosegetol mar nem fog hiányozni, sőt nem fogod kívánni egyáltalán. De ha megis van olyan kaja amit imádsz és nem akarsz szabadulni tőle nyugodtan beilleszthető egy nornalis etrendbe 1-2x.
Member
Gold: 280.00
Jun 5 2015 07:57am
Quote (Anarkin @ Jun 5 2015 02:48pm)

valami ilyesmi responsen gondolkoztam.

Én nem tudom mit hagyok ki, de te se tudod mit hagysz ki Fári
Member
Gold: 69.85
Jun 5 2015 08:02am
Quote (fahrii @ 5 Jun 2015 15:57)
Implikalod h kizárja az egyik a másikat. Nagyon finom kajakat lehet csinálni egészséges hozzávalókból. Ha megszabadulsz a cukor és az izfokozos szarok fuggosegetol mar nem fog hiányozni, sőt nem fogod kívánni egyáltalán. De ha megis van olyan kaja amit imádsz és nem akarsz szabadulni tőle nyugodtan beilleszthető egy nornalis etrendbe 1-2x.

<>Mekdonálc es börgerking fanok válasza</>
Member
Jun 5 2015 08:03am
Quote (anyd @ 5 Jun 2015 15:57)
valami ilyesmi responsen gondolkoztam.

Én nem tudom mit hagyok ki, de te se tudod mit hagysz ki Fári

Mit hagyok ki? Fiatal koromat egy dagadt fos testben éltem le. Ketpofara zabáltam a hulladékot, 5 pizza egy hétvége alatt etc. Én úgy gondolom ez nem élet, és pl latom hogy táplálkoznak a lakótársaim, fost fossal, komolyan csak sajnálni tudom az ilyen embereket, azaz a testüket. Elhizott emberek, nulla testmozgással, szabályosan púposak a rengeteg ülés (gepezes) miatt. Szerintem zárjuk le ezt a témát, annyi értelme lenne mint egy istenhívőt vagy egy fideszest meggyőzni arrol h amiben hisz az egy faszsag.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jun 5 2015 08:03am
Quote (fahrii @ 5 Jun 2015 14:57)

én nem csak a kajáról beszéltem
arról, h erről az egy dologról szól az életed
+ mindent leszarozol meg hulladékozol
cukor ízfokozó lolo mekkora gonosz

Quote (fahrii @ 5 Jun 2015 15:03)
Mit hagyok ki? Fiatal koromat egy dagadt fos testben éltem le. Ketpofara zabáltam a hulladékot, 5 pizza egy hétvége alatt etc. Én úgy gondolom ez nem élet, és pl latom hogy táplálkoznak a lakótársaim, fost fossal, komolyan csak sajnálni tudom az ilyen embereket, azaz a testüket. Elhizott emberek, nulla testmozgással, szabályosan púposak a rengeteg ülés (gepezes) miatt. Szerintem zárjuk le ezt a témát, annyi értelme lenne mint egy istenhívőt vagy egy fideszest meggyőzni arrol h amiben hisz az egy faszsag.

:D

This post was edited by Anarkin on Jun 5 2015 08:04am
Member
Jun 5 2015 08:07am
Quote (fahrii @ Jun 5 2015 02:03pm)

de te most a másik véglet vagy, de a szar élet ugyan úgy stimmel
Member
Gold: 280.00
Jun 5 2015 08:09am
Quote (fahrii @ Jun 5 2015 03:03pm)

csak ez a két véglet létezik
Member
Jun 5 2015 08:10am
Quote (Anarkin @ 5 Jun 2015 16:03)
én nem csak a kajáról beszéltem
arról, h erről az egy dologról szól az életed
+ mindent leszarozol meg hulladékozol
cukor ízfokozó lolo mekkora gonosz

XD

Nem csak erről az egy dologról szól az életem, de meghatározza azt igen.
A hulladék jelzőt minden olyan etelre használom ami nem egészséges és azon kívül h finom nem rendelkezik mas pozitiv tulajdonsággal, mondhatni egy egy gyűjtőfogalom.
Egy átlag egyetemistának miről szól az élete?
lol, pizza, piálás, esetleg néha beesik 1-2 órára meg tanul is ha nagyon fasza (voltam kolis szembesültem vele).
Member
Gold: 69.85
Jun 5 2015 08:24am
Quote (fahrii @ 5 Jun 2015 16:03)

Bevagtam reggel nyarsalaskor 3 szelet kenyeret, ebedre kolbasz/fustoltsonkaval fozott tejfolos kelkaposztalevest, vacsorara megiszok egy teat/kakaot.

Nagy atlagban igy neznek ki a hetvegi kajalasaim (mennyisegre).

Se izfokozo (nem hasznalok etelizesitoket) se 'hulladek' nincs benne. Vagy is szamodra biztos az a kenyer (nyarsalasnal) + a zsir, ami ramegy, vagy a hazikolbasz zsirja, stb.

Sot het kozben vacsorara van, hogy sutok magamnak pizzat (tesztat is en csinalom), vagy hamburgert (utobbi idoben mondjuk a bucit hozza mar inkabb vettem, mert lusta voltam elore megsutni).

Nem vagyok elhizva megse.
Bringazok, fat vagok, turazok, kerteszkedem, meheszkedem, gyalog jarok egyetemre (reggel/este 30-30 perc).

Faszom se fog unalmas, ingerszegeny konditermekbe jarni.

Igazabol az uszas kellene ujra, mert az asthmam, mint ha kezdene ujra elojonni, de mas nem hianyzik.

Ha azt hiszed, hogy mindenki szamara az a jo, hogy kondizzon, akkor te ugyanakkora hulye vagy, mint akiket leegeszsegtelenezel.
+ majd 10-20 ev mulva kivancsi leszek az izuleteid milyen allapotban lesznek.
Go Back To Magyar Topic List
Prev19669679689699701257Next
Add Reply New Topic New Poll