Quote (fahrii @ 5 Jun 2015 16:03)
Mit hagyok ki? Fiatal koromat egy dagadt fos testben éltem le. Ketpofara zabáltam a hulladékot, 5 pizza egy hétvége alatt etc. Én úgy gondolom ez nem élet, és pl latom hogy táplálkoznak a lakótársaim, fost fossal, komolyan csak sajnálni tudom az ilyen embereket, azaz a testüket. Elhizott emberek, nulla testmozgással, szabályosan púposak a rengeteg ülés (gepezes) miatt. Szerintem zárjuk le ezt a témát, annyi értelme lenne mint egy istenhívőt vagy egy fideszest meggyőzni arrol h amiben hisz az egy faszsag.
Bevagtam reggel nyarsalaskor 3 szelet kenyeret, ebedre kolbasz/fustoltsonkaval fozott tejfolos kelkaposztalevest, vacsorara megiszok egy teat/kakaot.
Nagy atlagban igy neznek ki a hetvegi kajalasaim (mennyisegre).
Se izfokozo (nem hasznalok etelizesitoket) se 'hulladek' nincs benne. Vagy is szamodra biztos az a kenyer (nyarsalasnal) + a zsir, ami ramegy, vagy a hazikolbasz zsirja, stb.
Sot het kozben vacsorara van, hogy sutok magamnak pizzat (tesztat is en csinalom), vagy hamburgert (utobbi idoben mondjuk a bucit hozza mar inkabb vettem, mert lusta voltam elore megsutni).
Nem vagyok elhizva megse.
Bringazok, fat vagok, turazok, kerteszkedem, meheszkedem, gyalog jarok egyetemre (reggel/este 30-30 perc).
Faszom se fog unalmas, ingerszegeny konditermekbe jarni.
Igazabol az uszas kellene ujra, mert az asthmam, mint ha kezdene ujra elojonni, de mas nem hianyzik.
Ha azt hiszed, hogy mindenki szamara az a jo, hogy kondizzon, akkor te ugyanakkora hulye vagy, mint akiket leegeszsegtelenezel.
+ majd 10-20 ev mulva kivancsi leszek az izuleteid milyen allapotban lesznek.