d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev19669679689699701468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Apr 16 2018 05:47am
Quote (Thomas Cross @ Apr 16 2018 12:42pm)
Az a tüntetés nem csak az internetadó sztornóztatta el, hanem megmutatta Viktorkának hogy a nyuggerek mellett van egy másik népcsoport is aki kőkeményen megbünteti a szavazóhelyiségekben ha packázik vele. Nem attól félt hogy majd a 16 éves tyúkmellű hülyegyerek botot ragad és majd lepattan a rendőrsorfalról, hanem hogy miattuk akkorát fog bukni amit már nem tud elcsalni. Nem is vették elő a témát újra. Ez megint egy emlékeztető volt neki, hogy el ne felejtse. Már csak azért is aktuális mert rogán belengette: "határozott fellépésre lehet szükség a közösségi oldalak felhasználóinak védelmében", Magyarul internetcenzúra. https://alfahir.hu/2018/04/15/fidesz_rogan_antal_2018_as_valasztasok_tuntetes_internetcenzura

Amikor az ember azt látja hogy nullázzák egyes pártokat listán vagy egyéniben, meg "véletlenül" más párthoz írják jóvá a szavazatokat vagy 30 meg 40%nyi érvénytelen szavazat és még sorolhatnám százszámra a csalásgyanús eseteket, akkor választhat az ember, vagy elfogadja és bízik benne hogy "talán 4 év múlva nem csalják el" és nem történik semmi. vagy utcára megy és megmutatja hogy nem tetszik neki.

bele kell törődni azt kész
tanulj, keress sok pénzt aztán szarjál rá a többire
erre még mindig van lehetőség

ez az élet regulája, ha pénz van; van minden!

minek akarnál itt igazságtételt meg faszomokat
meg kinek?
szegény magyar embereknek?
hát ők maguk választották meg ezt az egészet, fulladjanak bele
xD

vagy neked olyan rossz h nem tudsz már létezni sem? akkor megértem ezt a nagy kardoskodást
egyébként meg minek? srsly
Member
Gold: 4,673.69
Apr 16 2018 06:07am
Quote (Senee @ 16 Apr 2018 13:47)
bele kell törődni azt kész
tanulj, keress sok pénzt aztán szarjál rá a többire
erre még mindig van lehetőség

ez az élet regulája, ha pénz van; van minden!

minek akarnál itt igazságtételt meg faszomokat
meg kinek?
szegény magyar embereknek?
hát ők maguk választották meg ezt az egészet, fulladjanak bele
xD

vagy neked olyan rossz h nem tudsz már létezni sem? akkor megértem ezt a nagy kardoskodást
egyébként meg minek? srsly

Magamnak akartam igazságtételt. meg persze mindenki másnak is, de elsősorban magamnak.
"Valamiért" nem tetszik hogy ellopják az adómat, amit azért adok be "önként" a közösbe hogy abból kórházakat és ne stadionokat, építsenek, Az iskolákban oktassanak és ne betanítsanak, meg ellopják az egészet kamu közbeszerzéseken, aztán még van pofájuk olyanokat tolni hogy "háez a 1300 milliárdocska nem lopott pénz, egy csengeri asszony örökölte..." a pofádba röhögnek és az se érdekli őket hogy ha nem hiszed, mert van 1 millió nyugger, 1 millió segíjes, meg 1 millió szimplán agymosott aki 3% segíj emelésért meg 10ezer forint ezsépetuttalványér leszavaz rájuk, ne"hogy begyöjjenek mána migrik mer akkor nekik kevesebb písz jut."

Hiába törődsz bele, előbb utóbb kórházba kerülsz, és nem tudom te hogy vagy vele, de én egy lábtörésbe nem akarok megdögleni... vagyis a fertőzésbe amit ott kapok el.
Már nem csak hogy gyógyszert nem kapsz, de már a wc papírt is neked kell vinned. Októberig fűtés se volt, stb.
Iskolába még fog járni a gyereked/unokád, hiába mondod hogy te letudtad, innentől nem érdekel.
Nyugdíjj se lenne rossz, ha már 45 évig fizettem a járulékot, és abból is annyi hogy ne kelljen választanom a gyógyszer meg a kaja közt.

Bele fognak fulladni, de én meg még rajtam kívül sokszázezren már nem fogják megvárni, és akkor már érdekelni sem fog.

This post was edited by Thomas Cross on Apr 16 2018 06:12am
Member
Gold: 17,767.00
Apr 16 2018 06:11am
Quote (Thomas Cross @ 16 Apr 2018 14:07)
Magamnak akartam igazságtételt. meg persze mindenki másnak is, de elsősorban magamnak.
"Valamiért" nem tetszik hogy ellopják az adómat, amit azért adok be "önként" a közösbe hogy abból kórházakat és ne stadionokat, építsenek, Az iskolákban oktassanak és ne betanítsanak, meg ellopják az egészet kamu közbeszerzéseken, aztán még van pofájuk olyanokat tolni hogy "háez a 1300 milliárdocska nem lopott pénz, egy csengeri asszony örökölte..." a pofádba röhögnek és az se érdekli őket hogy ha nem hiszed, mert van 1 millió nyugger, 1 millió segíjes, meg 1 millió szimplán agymosott aki 3% segíj emelésért meg 10ezer forint ezsépetuttalványér leszavaz rájuk, ne"hogy begyöjjenek mána migrik mer akkor nekik kevesebb písz jut."

Bele fognak fulladni, de én meg még rajtam kívül sokszázezren már nem fogják megvárni, és akkor már érdekelni sem fog.

Ellehet menni, es mielott elmesz igazsazgtetelkent felgyujtthatsz nehany kukat
Member
Apr 16 2018 06:20am
Quote (Thomas Cross @ Apr 16 2018 01:07pm)

Hiába törődsz bele, előbb utóbb kórházba kerülsz, és nem tudom te hogy vagy vele, de én egy lábtörésbe nem akarok megdögleni... vagyis a fertőzésbe amit ott kapok el.
Már nem csak hogy gyógyszert nem kapsz, de már a wc papírt is neked kell vinned. Októberig fűtés se volt, stb.
Iskolába még fog járni a gyereked/unokád, hiába mondod hogy te letudtad, innentől nem érdekel.
Nyugdíjj se lenne rossz, ha már 45 évig fizettem a járulékot, és abból is annyi hogy ne kelljen választanom a gyógyszer meg a kaja közt.

már most se kéne érdekeljen

és ha jól keresel akkor még jobban is jársz az egykulcsos rendszerükkel, még több pénzed marad
az meg hogy mire költik az adód sztem mindegy is, úgyse látod viszont

fogd fel úgy, hogy a jólétedet kapod a befizetett adóért cserébe

ha meg gyereked lesz akkor járasd magánsuliba, ha beteg vagy elmész magándokihoz, azt kész..
én is mindig magándoktorhoz megyek ha vmi van pedig én még jól se keresek de így is bőven belefér

+ha nem ezek lennének akkor meg vmelyik ellenzéki párt balfaszkodna összevissza aminek meg másért nem lenne semmi értelme

szarni kell az egészre, végezd a saját dolgod a legjobb tudásod szerint és foglalkozz olyan dolgokkal amik örömet okoznak, túl rövid az élet ahhoz, hogy mindenféle szaron idealista módon keseregjünk meg hőzöngjünk. basszál rá

This post was edited by Senee on Apr 16 2018 06:21am
Member
Gold: 1.00
Apr 16 2018 06:25am
Quote (Senee @ 16 Apr 2018 14:20)

és ha jól keresel akkor még jobban is jársz az egykulcsos rendszerükkel, még több pénzed marad

Én az egykulcsos rendszer egyértelmű haszonélvezőjeként, az egykulcsos rendszer egyértelmű ellenzője vagyok.
Engem nem zavar, ha nagyobb részt kell vállalnom cserébe a közösből, ha ennek van látszata, és ezt nem ellopják.
Member
Gold: 2,751.03
Apr 16 2018 06:33am
Quote (Thomas Cross @ Apr 16 2018 01:42pm)
Az a tüntetés nem csak az internetadó sztornóztatta el, hanem megmutatta Viktorkának hogy a nyuggerek mellett van egy másik népcsoport is aki kőkeményen megbünteti a szavazóhelyiségekben ha packázik vele. Nem attól félt hogy majd a 16 éves tyúkmellű hülyegyerek botot ragad és majd lepattan a rendőrsorfalról, hanem hogy miattuk akkorát fog bukni amit már nem tud elcsalni. Nem is vették elő a témát újra. Ez megint egy emlékeztető volt neki, hogy el ne felejtse. Már csak azért is aktuális mert rogán belengette: "határozott fellépésre lehet szükség a közösségi oldalak felhasználóinak védelmében", Magyarul internetcenzúra. https://alfahir.hu/2018/04/15/fidesz_rogan_antal_2018_as_valasztasok_tuntetes_internetcenzura

Amikor az ember azt látja hogy nullázzák egyes pártokat listán vagy egyéniben, meg "véletlenül" más párthoz írják jóvá a szavazatokat vagy 30 meg 40%nyi érvénytelen szavazat és még sorolhatnám százszámra a csalásgyanús eseteket, akkor választhat az ember, vagy elfogadja és bízik benne hogy "talán 4 év múlva nem csalják el" és nem történik semmi. vagy utcára megy és megmutatja hogy nem tetszik neki.

fura, hogy meg mindig vannak emberek, akik azt hiszik, hogy demokratikus eszkozokkel el lehet erni vlmit :wacko:
Member
Gold: 5,302.77
Apr 16 2018 06:37am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Apr 16 2018 01:33pm)
fura, hogy meg mindig vannak emberek, akik azt hiszik, hogy demokratikus eszkozokkel el lehet erni vlmit :wacko:

ez hogy ne hurcoljuk meg és majd a bíróság rendet rak az őskortól 2017ig még sose működött jól :wacko:
Member
Apr 16 2018 06:37am
Quote (CyberPunk666 @ Apr 16 2018 01:25pm)
Én az egykulcsos rendszer egyértelmű haszonélvezőjeként, az egykulcsos rendszer egyértelmű ellenzője vagyok.
Engem nem zavar, ha nagyobb részt kell vállalnom cserébe a közösből, ha ennek van látszata, és ezt nem ellopják.

fogd fel úgy, hogy az a látszata, hogy több pénzed marad akármire
egy új kawasakira, esetleg kettőre

miért fontos az, hogy amúgy ellopják és emiatt kiscséripusztán éheznek a nyomorultak
majd ha nekik gondjuk lesz akkor nem szavaznak többé a fideszre
miért kéne neked (mint haszonélvező) ostoba emberek dolgai miatt aggódnod, mikor ők maguk is láthatólag szarnak bele
Member
Gold: 4,673.69
Apr 16 2018 06:39am
Quote (Senee @ 16 Apr 2018 14:20)

fogd fel úgy, hogy a jólétedet kapod a befizetett adóért cserébe

ha meg gyereked lesz akkor járasd magánsuliba, ha beteg vagy elmész magándokihoz, azt kész..
én is mindig magándoktorhoz megyek ha vmi van pedig én még jól se keresek de így is bőven belefér

+ha nem ezek lennének akkor meg vmelyik ellenzéki párt balfaszkodna összevissza aminek meg másért nem lenne semmi értelme

szarni kell az egészre, végezd a saját dolgod a legjobb tudásod szerint és foglalkozz olyan dolgokkal amik örömet okoznak, túl rövid az élet ahhoz, hogy mindenféle szaron idealista módon keseregjünk meg hőzöngjünk. basszál rá

Szerintem te nem vagy tisztában a KÖZ PÉNZ fogalmával :) Azt az emberek azért teszik be a közösbe hogy abból menjen az egészségügy, oktatás, honvédelem, infrastruktúra stb stb. Az ember azért megy magánorvoshoz mert nem akar megdögleni a 2 hónapos várólistán egy vizsgálatra. Azért küldi a kölykét magánsuliba hogy ne egy agymosott retardált legyen amikor végez. De ezt a pénzt arra is költhetnéd hogy nyaralni meg szórakozni járj, befektesd vagy kokót szippants fel egy éces táj pöcsöslány melléről. Kinek mi a favorit.

3 olyan pártot is tudok ami kormányképesebb már most is mint a fidesz.
-Momentum: Balfaszoskodna elég sokat, de legalább nem lopna.
-LMP: Nem balfaszoskodna annyit és nem lopna.
-Jobbik: Ők se kormányoztak még de a (hiteles) ellenzék közül ők a legfelkészültebbek. biztos ők is balfaszoskodnának pár dologban, de legalább kompromisszum készek. Ja és nem lopnának.

emellett mindhárom pártnak elhiszem hogy elszámoltatná az előző bagázst és nyilvánosságra hoznák az ügynök aktákat és az összes simlit amit ezek 30 év alatt csináltak.

Lehet tippelni hogy az államadósság hányszorosát lopták el 30 év alatt.
Member
Gold: 2,751.03
Apr 16 2018 06:47am
Quote (-joey- @ Apr 16 2018 02:37pm)
ez hogy ne hurcoljuk meg és majd a bíróság rendet rak az őskortól 2017ig még sose működött jól :wacko:

amit ez az embert mond
Go Back To Magyar Topic List
Prev19669679689699701468Next
Add Reply New Topic New Poll