Quote (Thomas Cross @ Apr 16 2018 01:07pm)
Magamnak akartam igazságtételt. meg persze mindenki másnak is, de elsősorban magamnak.
"Valamiért" nem tetszik hogy ellopják az adómat, amit azért adok be "önként" a közösbe hogy abból kórházakat és ne stadionokat, építsenek, Az iskolákban oktassanak és ne betanítsanak, meg ellopják az egészet kamu közbeszerzéseken, aztán még van pofájuk olyanokat tolni hogy "háez a 1300 milliárdocska nem lopott pénz, egy csengeri asszony örökölte..." a pofádba röhögnek és az se érdekli őket hogy ha nem hiszed, mert van 1 millió nyugger, 1 millió segíjes, meg 1 millió szimplán agymosott aki 3% segíj emelésért meg 10ezer forint ezsépetuttalványér leszavaz rájuk, ne"hogy begyöjjenek mána migrik mer akkor nekik kevesebb písz jut."
Hiába törődsz bele, előbb utóbb kórházba kerülsz, és nem tudom te hogy vagy vele, de én egy lábtörésbe nem akarok megdögleni... vagyis a fertőzésbe amit ott kapok el.
Már nem csak hogy gyógyszert nem kapsz, de már a wc papírt is neked kell vinned. Októberig fűtés se volt, stb.
Iskolába még fog járni a gyereked/unokád, hiába mondod hogy te letudtad, innentől nem érdekel.
Nyugdíjj se lenne rossz, ha már 45 évig fizettem a járulékot, és abból is annyi hogy ne kelljen választanom a gyógyszer meg a kaja közt.
Bele fognak fulladni, de én meg még rajtam kívül sokszázezren már nem fogják megvárni, és akkor már érdekelni sem fog.
már most se kéne érdekeljen
és ha jól keresel akkor még jobban is jársz az egykulcsos rendszerükkel, még több pénzed marad
az meg hogy mire költik az adód sztem mindegy is, úgyse látod viszont
fogd fel úgy, hogy a jólétedet kapod a befizetett adóért cserébe
ha meg gyereked lesz akkor járasd magánsuliba, ha beteg vagy elmész magándokihoz, azt kész..
én is mindig magándoktorhoz megyek ha vmi van pedig én még jól se keresek de így is bőven belefér
+ha nem ezek lennének akkor meg vmelyik ellenzéki párt balfaszkodna összevissza aminek meg másért nem lenne semmi értelme
szarni kell az egészre, végezd a saját dolgod a legjobb tudásod szerint és foglalkozz olyan dolgokkal amik örömet okoznak, túl rövid az élet ahhoz, hogy mindenféle szaron idealista módon keseregjünk meg hőzöngjünk. basszál rá
This post was edited by Senee on Apr 16 2018 06:21am