Quote (Jancsipapa @ Jan 22 2016 11:19am)
én amúgy büntetném az ilyet...
persze nem egy esetről tudok, ahol a tanár a diákjával jött össze, volt olyan is, amikor nő volt a tanár, azt természetesen nem lehet tiltani, ha tényleg valami elindul közöttük
pár ismerősöm azóta is abban a kapcsolatban él, szóval nem arról szólt, hogy a tanár vissza akart élni a hatalmával
viszont az értelmes emberek ezt tudják úgy kezelni, hogy csak ők tudjanak róla, más nem, miután pedig már nem jár iskolába a diák, onnantól meg senkinek semmi köze nincs hozzá, nekem a cikkben is az a wtf, hogy ez így kitudódik
ja és, komment :D :
Art • néhány másodperce
Torrenten van valahol?
nalunk kozepiskolaban volt ilyen, az egyik leanyo utolso ket evben osszejott a tesi tanarral es erettsegi utan is egyutt voltak 5-6 evig
nem sokat tudok a dologrol sose erdekelt kulonosebben, de amennyit tudok az alapjan a kisasszonynak kifejezetten nem tett jot. a tanar ur pedig azota iskolaigazgato egy masik varosban

a torveny az ilyesmit szerintem csak objektivan buntetheti, ha valamilyen konkret visszaeles tortenik - egyebkent az iskola hataskore hogy ezt hogyan szabalyozza. rossz pelda de kicsit olyan mintha en osszefekudnek egy masik ceges kapcsolattartommal.