Quote (Senee @ Oct 13 2016 06:31am)
vajon hányan élnének a lehetőséggel ha lenne ilyen h kifizeted a szérum árát meg akkor azt a részt amit az adott cég profitként még elkér és szépen elaltatnak
a kutyám altatóinjekciója 6 ezer forint volt és még az orvos is házhoz jött
legyen az emberi injekció ára 10-20 ezer a többi a profit
elkérnek 100 ezret és akkor 5-10×es profittal tudnák nyomni és szerintem 0,5-1,5 millió ember simán élne kapásból a lehetőséggel
valahogy felkéne dobni a kormánynak h csináljanak ilyen céget aztán épülhetnének a stadionok is gyorsabban
vagy jó lenne tudni h a kutyás altatóinjekció jó-e/elég-e egy embernek
mert akkor mondanám az orvosnak h elkéne altatni a nagytestű kutyámat, idejön, hozza a cuccot, leütöm azt beadom magamnak
én mindig azon merengek el, hogy milyen lenne ha már nem lennék
így pactot kötsz a kaszással hogy hagyjon megnézni mi lenne azután miután eltávozol, kinek hiányoznál, hogy boldogulnak nélküled az életben
mindig arra jutok ki hogy ha most így off lennék, szar lenne 2 hétig, aztán mindenki így elfeledne a picsába, mert nem csináltam semmi olyan maradandót amit így meg lehetne ragadni, és ilyen max 1 év után már nem is emlegetnének fel
meg hogy így hány "barátod" lenne ott a búcsúztatáson
mi mindent megtettél másoknak, és így ott sem lennének, mert nem tartanak annyira nagyra hogy eljöjjenek a temedésedre
This post was edited by TrollBoss on Oct 13 2016 12:00am