d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kikre Fogsz Szavazni 2014 Aprilisaban? > Szavazz Vagy Meghalsz
Prev19596979899237Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 2,280.00
Jan 27 2014 10:55am
Quote (Saenchai @ Jan 27 2014 05:51pm)
Dopeman: Megbaszlak

Ref.:
Megbaszlak amikor akarlak
Úgyis megbaszlak
Megbaszlak amikor akarlak
Úgyis megbaszlak

A legrosszabb rémálom én vagyok neked mert a szöveg amit a 8-ból a gyerek löket sérti a füled és töröd a fejed, hogy hogyan vethetnél ennek véget, de most megbaszlak érezni fogod mint a szűz buzi mikor száraz pélót
kap a likába és nagyon fáj neki ezt érzi tőlem a sok hipokrita geci
Hazug hazugot követ a tisztelt házban és a TV-be mutatják egyenes adásban hányok ha látom a parlamenti naplót mert a sok túl fizetett parazita stribolja az adót a bűnözést meg vissza szorítják miközben a tini köcsögöket a fű miatt a börtönbe zárják Egy dolog nekem nem tiszta hogy lehet egy író komcsiból MIÉP-es kutya

Refr.

Kereszteket vetsz mikor engem meg látsz és nem veszed észre miközben engem utálsz hogy az ördögnek szolgálsz és szívesen teszed ő meg még szívesebben teszi a zsebébe a pénzed a pulpituson állva szidja a drogokat de a hátunk mögött az úri társaság is szívogat
"Dopeman Dopeman haza leszel baszva a rappelésnek vége ha nem hallgatsz el kutya"
Nem baszik egy öltés nekem ez nem probléma én veszélyes vizeken evezek évek óta a harcosnak az útja kibaszott halálba vezet hát ha menni kell én megyek de magammal viszlek én téged a férget aki az utamba áll a túlvilágon minket majd az Isten bírál és ítéletet felettem ő az aki mondhat amíg nem szólít magához tombol a harag

Refr.

De még nem fekszem a sírba nagyon is itt vagyok a kibaszott jobb horog után most a balegyenest kapod olyanokat mondok hogy úgy érzed magad mint akit a Tyson pofán vágott. Az igazság jelenti neked a fenyegetést mert ebben az országban a rendőrök a bűnözőktől kapják a fizetést mindenki korrupt vehetsz magadnak orvost képviselőt vagy zsarut és ha eltűnik mondjuk 100 millió 1- ből tudod hogy oda fent működött a rafkó ti a nagy menőktől féltek de elmondom én neketek hogy az igazi szemetek nem a börtönökben ülnek bársony székük van és szabadon rabolnak a védelmi pénzt nevezed TB járuléknak én meg amott állok a céltábla közepén dühíti a buzikat a gengszter zeném

Én inkább maradok Babitsnál :)
Member
Gold: 343.00
Jan 27 2014 10:56am
Quote (ToldiSenior @ Jan 27 2014 04:55pm)

pedig annak jó szar a szövege
dopeman legalább nem fél kimondani az igaságot
Member
Gold: 355.92
Jan 27 2014 10:57am
Quote (ToldiSenior @ Jan 27 2014 06:55pm)

igen jót érveltél a kereszténység mellett
Member
Jan 27 2014 11:11am
Quote (Saenchai @ Jan 27 2014 05:57pm)
igen jót érveltél a kereszténység mellett

Eszem ágában sincsen "érvelni a kereszténység mellett " LoL RoFL

Ha Te nem hiszed, hogy van Isten, ha nem hiszed, hogy kapcsolatba lehet vele kerülni, akkor, ha az orrod elé varázsolnám a megfeszített és feltámadt Jézus Krisztust, akkor se hinnél nekem :)
Member
Jan 27 2014 11:14am
Quote (ToldiSenior @ Jan 27 2014 07:11pm)

Ha Te nem hiszed, hogy van Isten, ha nem hiszed, hogy kapcsolatba lehet vele kerülni, akkor, ha az orrod elé varázsolnám a megfeszített és feltámadt Jézus Krisztust, akkor se hinnél nekem :)

itt nem arról van szó, hogy van Isten, vagy nincs Isten, hanem hogy a Bibliában ellentmondásokba ütközöl (az előbb 10 másodpercnyi google segítségével be is másoltam 1 párat) = szar az egész

de szerintem a Babits verset is csak azért tetted be, mert akármennyire profi vagy, egy kupac szart elég nehéz eladni késkészletként

This post was edited by Saenchai on Jan 27 2014 11:15am
Member
Jan 27 2014 11:21am
Quote (Saenchai @ Jan 27 2014 06:14pm)
itt nem arról van szó, hogy van Isten, vagy nincs Isten, hanem hogy a Bibliában ellentmondásokba ütközöl (az előbb 10 másodpercnyi google segítségével be is másoltam 1 párat)  = szar az egész

1. A Bibliát kritikával kell olvasni. Ha ki akarjuk hámozni belőle Isten Nekünk, személyesen Nekünk szóló üzenetét, akkor meg kell tisztítanunk a benne kétségtelenül jelenlévő természettudományos, történelmi és egyéb tárgyi tévedésektől (pl. hogy a nyúl kérődző állat, a denevér egy madár stb), a zsidó nacionalizmustól (minden más nép pusztuljon, átokzsoltárok stb), és minden egyéb ellentmondástól. A Bibliában valóban vannak hibák, ellentmondások, de ettől még nem "szar az egész", ezt visszautasítom

2. A Bibliakritika valójában önkritika. A Bibliakritika nem a Bibliát kritizálja elsősorban, hanem az olvasásakor bennük keletkező hamis értelmezéseket.

3. Továbbra sincs teológiai végzettségem, hittani szempontból laikus dilettáns vagyok, ha ennél részletesebben érdekel a téma, nálam okosabb emberrel kell beszélgetned.

Babits szerintem sokkal egyszerűbben és érthetőbben megfogalmazza a keresztény vallást, mint bármilyen okoskodó teológiai értekezés. Szeretem a költészetet, mert az igazságot egyszerűen és szépen mondja ki.

This post was edited by ToldiSenior on Jan 27 2014 11:23am
Member
Gold: 0.00
Jan 27 2014 11:22am
Quote (ToldiSenior @ Jan 27 2014 05:21pm)
1. A Bibliát kritikával kell olvasni. Ha ki akarjuk hámozni belőle Isten Nekünk, személyesen Nekünk szóló üzenetét, akkor meg kell tisztítanunk a benne kétségtelenül jelenlévő természettudományos, történelmi és egyéb tárgyi tévedésektől (pl. hogy a nyúl kérődző állat, a denevér egy madár stb), a zsidó nacionalizmustól (minden más nép pusztuljon, átokzsoltárok stb), és minden egyéb ellentmondástól. A Bibliában valóban vannak hibák, ellentmondások, de ettől még nem "szar az egész", ezt visszautasítom

2. A Bibliakritika valójában önkritika. A Bibliakritika nem a Bibliát kritizálja elsősorban, hanem az olvasásakor bennük keletkező hamis értelmezéseket.

3. Továbbra sincs teológiai végzettségem, hittani szempontból laikus dilettáns vagyok, ha ennél részletesebben érdekel a téma, nálam okosabb emberrel kell beszélgetned.

jesszusom
itt látszik, hogy tök mindegy milyen a vallás, mindegyikben vannak tassasinok
Member
Gold: 1.21
Jan 27 2014 11:23am
Hát nemtom én ha bemegyek a könyvesboltba és valaki a kezembe nyom valamit, majd közli, hogy igazából 70% bullshit, a maradékot meg kétséggel kezeljem, DE AZÉRT BAsZOTT JÓ, akkor kinevetem.
Member
Jan 27 2014 11:24am
Quote (ToldiSenior @ Jan 27 2014 07:21pm)

Member
Gold: 279.00
Jan 27 2014 11:26am
Quote (ToldiSenior @ 27 Jan 2014 19:11)

:wacko:

Go Back To Magyar Topic List
Prev19596979899237Next
Add Reply New Topic New Poll