d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Heroes Of Might And Magic Topic
Prev19596979899118Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,366.74
Feb 22 2011 06:54am
Quote (Baleee @ 22 Feb 2011 13:48)
Elég jól indult a skillezése!

http://i52.tinypic.com/16kw2gg.png

melyik map ez?
Member
Gold: 124.45
Feb 22 2011 06:57am
Quote (Baleee @ 22 Feb 2011 13:19)
Hát figy. Én alapból az XL-es mappeknek nem sok kedvel megyek neki, mert megunom őket egy idő után. Ha túlságosan alul vagyok és freekill mindenkinek akkor azért, ha meg overpower'd, akkor azért. Másrészt, akinek nincs türelme ilyen maphez, az ne játsszon vele. Amúgy a Africa + South America nevű mapet is vagy 3x-ra vittem végig, 2szer beleuntam, hogy elbasztam hősöket meg fejlesztéseket, meg lassú is voltam. Aztán 3x-ra meg overpowered lettem és azért untam meg, de akkor megcsináltam. :D Nha mind1.

Akinek nincs türelme ahhoz, hogy próbálgasson a nehéz mappen, meg tényleg haladjon hétről-hétre mentegetve, meg maga tapasztalja ki, az ne játsszon ilyenen. Az megint más, hogy itt pl 1-2 pontja ki van tárgyalva ami végképp nem, de az, hogy minden egy már kidolgozott útmutató szerint, az nem. Ha meg a map ilyen, hogy csak 1 út van arra, hogy végigvidd és lépésről-lépésre 1 módszer, hogy meg tudd csinálni, hát szerintem az egy nagyon szar map, azt tényleg csak útmutatóval lehet, még cska minimális szabadság sincs, minimális taktikai különbségek, meg hasonlók. Egy sablon szerint csinálható csak meg. Engem az ilyen baromira nem fogna meg. Ezért nem is kezdek bele ezekbe az überpró mappekbe, mert nekem ezek szarok.

Nekem kifejezetten bejött ez az empire map. Igen, meg van határozva hogy merre mehetsz, és igen, csak úgy tudod megcsinálni ha sokadszorra csinálod vagy leírás alapján mész, de hogy ettől pofon egyszerű lenne, vagy unalmas.... hülyeség. Össze sem lehet hasonlítani, hogy mennyivel kidolgozottabb és érdekesebb, mint egy tale of tú táúver, és hasonlók.
Member
Gold: 69.85
Feb 22 2011 06:59am
Quote (Oberon_os @ 22 Feb 2011 14:57)
Nekem kifejezetten bejött ez az empire map. Igen, meg van határozva hogy merre mehetsz, és igen, csak úgy tudod megcsinálni ha sokadszorra csinálod vagy leírás alapján mész, de hogy ettől pofon egyszerű lenne, vagy unalmas.... hülyeség. Össze sem lehet hasonlítani, hogy mennyivel kidolgozottabb és érdekesebb, mint egy tale of tú táúver, és hasonlók.

Nem tetszik a tale of 2 tower sem. ^^

Amúgy a jelenleg játszott mapek közül a Gallant Plan tetszett legjobban, az alapban vannak kidolgozatlan részek, de za is jó, ellenben amit upgradeltem, az aztán jobban bejött nekem. Nehezbb is lett imo, meg jobb is. A végébe meg ott van a hardkor.

Confluxal vittem múltkor addig, amit mondtam, hogy nem tudtam tovább menni, mert 1555 dread knightot halmozott fel Gallant, akit ki kell nyírni, azon még kicsit javítottam, még nem próbáltam azóta, de talán így már verhető lesz. Ha más nem, akkor úgy, hogy Először a partyból az egyik leszedi a seregét amennyire csak lehet, végén elmenekül, aztán meg a másik befejezi. Ugyanazt a mapet nem tudtam megcsinálni Rampartal, pedig eredetileg arra méreteztem a zöldet, aztán randomra átalakítottam, hogy a zöldnek ne csak rampart legyen jó, mentem necroval is, a confluxos csapat baromira fel volt erősödve és leszedte a necromat (mellesleg elementalt ugye nem leechel a vampire). Ezért is volt jó választás Gallant ellen (aki am necro) ez a csapat. Dungeonnal próbáltam még, azt meg a Necrot kapott ellenfél szopatta meg igenerősen, az is baromira fel volt erősödve + még ott lett volna Gallant is, aki szintén necro. Szóval eddig az a map confluxnak volt imo a legjobb. De most alakítani akarok még rajta hogy vigyen mondjuk egy Strongholdot is. Bár a necro ellen a végén az a baj, hogy imo csak egy táp confluxnak van esélye, akinél nem nagyon van miről leechelnie a vampirenak, mert abból is lesz neki bőven. Meg ofc másnak is van esélye, ha sikerül feltápolnia magát.

Még alakítani fogok rajta szerintem. Ugye amikor Confluxal eljutottam Gallantig, abban az esetben pl a 2 Humannak nem volt pár arany bányája + más bányája elszigetelve mindentől, csak a kéknek, narancsnak és barnának. Azokat nem tudja senki felszedni. Ha meg kimúlik az a csapat, akkor azok a bányák is kiesnek. Most beraktam a 2 humannak is 1-1 ilyen bányás kis elszigetelt üreget. De imo így Confluxal a kék és barna már könnyedén legyőzhető, mert még több egységet tud megvenni (Amit egyébként x időnként folyamatosan kapnak a csapatok a main várukba: 100-100-100-50-50-50-10.) De ki kellene próbálni, hogy mennyire lett erős. Majd meglátom még.

Még hangolgatni kellene a mapen.

This post was edited by Baleee on Feb 22 2011 07:13am
Member
Gold: 2,366.74
Feb 22 2011 07:07am
Quote (Oberon_os @ 22 Feb 2011 13:57)

ez igy van
azért csinálnak ilyen mapeket hogy ne csak az unott monoton derités és ölés legyen
hanem gondolkozni is kelljen
Member
Gold: 69.85
Feb 22 2011 07:15am
Quote (Inakwo @ 22 Feb 2011 15:07)
ez igy van
azért csinálnak ilyen mapeket hogy ne csak az unott monoton derités és ölés legyen
hanem gondolkozni is kelljen

Igen, úgy lehet, ha nem wt-vel csinálod meg. Úgy még ok is (annak akinek van türelme 1 mappen menni napokig). De úgy, hogy olvassa, hogy erre menj most, meg ennyit lépj, úgy semmi értelme. Más ha ingame eventként beállított msgekbe jön instrukció, mert az más, az hozzá tartozik.
Member
Gold: 0.00
Feb 22 2011 07:45am
Quote (A122 @ 22 Feb 2011 07:11)
a masodik az ge*i
sztem a firebird egy nagy szar, hiába van resurrectionje

a gelarere gondolsz? annak volt power of the df je de hálisten oda mentem másodjára szoval ott még full sereggel meg ott csak 250 főnix volt , a titánok izibe elkapták azt is

igy mapeket nézve talán a négyes volta legnehezebb annak nagyon sokszor futottam neki, ugye towerrel kezdesz és két relic artifact van a váradnál na ott nagyon sokat szenvedtem amig nem lett meg a town portal mert minden honnan jöttek , meg sokszor ujra kellett kezdeni hogy valami normális artifactot adjon.

A legfaszásabb élményre meg a dungeonos volt / a 2. / sok sok joiner utopiák és ugye a végén sok azure dragon, a középjátékban volt egy pár kemény csata is ahol +20 statos ellenek ellen mentem na ott azért kapartam hogy meglegyen.

ja lol utso mapen volt egy hero csak a firebirdje volt már és csak azért hogy a 3 tower lőhesse a titanom vagy 50 körön keresztül blindelte :DDDDDD
ráadásul volt elixir of life is benn, szova nagyon epic.

This post was edited by palacsinta on Feb 22 2011 07:47am
Member
Feb 22 2011 08:31am
Quote (Baleee @ 22 Feb 2011 14:15)
Igen, úgy lehet, ha nem wt-vel csinálod meg. Úgy még ok is (annak akinek van türelme 1 mappen menni napokig). De úgy, hogy olvassa, hogy erre menj most, meg ennyit lépj, úgy semmi értelme. Más ha ingame eventként beállított msgekbe jön instrukció, mert az más, az hozzá tartozik.

még wt-vel is izgalmasabb imo, de izlések és pofonok
Member
Feb 22 2011 11:49am
strongglen várhoz nem tudok eljutni sehogysem :(
Member
Gold: 0.00
Feb 22 2011 12:23pm
megsirat ez a szar empire worlds II
Member
Gold: 279.00
Feb 22 2011 12:52pm
Quote (N4aBz @ 22 Feb 2011 20:23)
megsirat ez a szar empire worlds II

Quote (Baleee @ 22 Feb 2011 14:09)
Egyébként walkthrough szerint mi értelme végigjátszani? Akkor lényegében csak a harcokat csinálod te, de ha még az is le van írva, akkor semmit. Mentegess gyakran, töltsd vissza, azt találd ki magadnak, meg ami van benne üzenet kövesd azt. De nehogy már egy ilyen játéknál mindent egy végigjátszás szerint csinálj, amiben minden tactics le van írva. Annak imo semmi értelme. Akkor fölösleges végigjátszanod a mapet. Elég ha elolvasod a wt-t.

bali,
jatszottal a mappal?!
vegigkuldted?!

nem egy szokvanyos map, olyan dolgokat talalt ki benne a mapkeszito, hogy egy-ket helyen leszoptam magam.. raadasul, mennyivel jobb itt utanakerdezni egyes dolgoknak, mint mondjuk guideot/wt-t olvasni? a wt is kb toredeket arulja el, hogy mit is kell pontosan csinalni.
Go Back To Magyar Topic List
Prev19596979899118Next
Add Reply New Topic New Poll