Quote (Oberon_os @ 22 Feb 2011 14:57)
Nekem kifejezetten bejött ez az empire map. Igen, meg van határozva hogy merre mehetsz, és igen, csak úgy tudod megcsinálni ha sokadszorra csinálod vagy leírás alapján mész, de hogy ettől pofon egyszerű lenne, vagy unalmas.... hülyeség. Össze sem lehet hasonlítani, hogy mennyivel kidolgozottabb és érdekesebb, mint egy tale of tú táúver, és hasonlók.
Nem tetszik a tale of 2 tower sem. ^^
Amúgy a jelenleg játszott mapek közül a Gallant Plan tetszett legjobban, az alapban vannak kidolgozatlan részek, de za is jó, ellenben amit upgradeltem, az aztán jobban bejött nekem. Nehezbb is lett imo, meg jobb is. A végébe meg ott van a hardkor.
Confluxal vittem múltkor addig, amit mondtam, hogy nem tudtam tovább menni, mert 1555 dread knightot halmozott fel Gallant, akit ki kell nyírni, azon még kicsit javítottam, még nem próbáltam azóta, de talán így már verhető lesz. Ha más nem, akkor úgy, hogy Először a partyból az egyik leszedi a seregét amennyire csak lehet, végén elmenekül, aztán meg a másik befejezi. Ugyanazt a mapet nem tudtam megcsinálni Rampartal, pedig eredetileg arra méreteztem a zöldet, aztán randomra átalakítottam, hogy a zöldnek ne csak rampart legyen jó, mentem necroval is, a confluxos csapat baromira fel volt erősödve és leszedte a necromat (mellesleg elementalt ugye nem leechel a vampire). Ezért is volt jó választás Gallant ellen (aki am necro) ez a csapat. Dungeonnal próbáltam még, azt meg a Necrot kapott ellenfél szopatta meg igenerősen, az is baromira fel volt erősödve + még ott lett volna Gallant is, aki szintén necro. Szóval eddig az a map confluxnak volt imo a legjobb. De most alakítani akarok még rajta hogy vigyen mondjuk egy Strongholdot is. Bár a necro ellen a végén az a baj, hogy imo csak egy táp confluxnak van esélye, akinél nem nagyon van miről leechelnie a vampirenak, mert abból is lesz neki bőven. Meg ofc másnak is van esélye, ha sikerül feltápolnia magát.
Még alakítani fogok rajta szerintem. Ugye amikor Confluxal eljutottam Gallantig, abban az esetben pl a 2 Humannak nem volt pár arany bányája + más bányája elszigetelve mindentől, csak a kéknek, narancsnak és barnának. Azokat nem tudja senki felszedni. Ha meg kimúlik az a csapat, akkor azok a bányák is kiesnek. Most beraktam a 2 humannak is 1-1 ilyen bányás kis elszigetelt üreget. De imo így Confluxal a kék és barna már könnyedén legyőzhető, mert még több egységet tud megvenni (Amit egyébként x időnként folyamatosan kapnak a csapatok a main várukba: 100-100-100-50-50-50-10.) De ki kellene próbálni, hogy mennyire lett erős. Majd meglátom még.
Még hangolgatni kellene a mapen.
This post was edited by Baleee on Feb 22 2011 07:13am