d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Hon Topic
Prev19596979899828Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 133.70
Warn: 100%
Dec 25 2009 03:28pm
Quote (Rezs @ Dec 25 2009 10:25pm)
remélem meg lehet, mert akkor mindenki számára kiderülne hogy kurvára nem úgy volt ahogyan leírtad

meg csak nem is folfele menekult, te boven elerted, de meg enis elertem volna
Member
Gold: 0.00
Dec 25 2009 03:29pm
Quote (farki @ Dec 25 2009 09:25pm)
én leszarom azt, hogy mi történt ott fönn, mert nem azt néztem akkor, mert biztos voltam benne, h meghal, hanem azt néztem, h az andro mit szenved a top lanen
sztem az az undorító, hogy rici belasthiteli, s ezért kilépsz a gameből, aztán visszajössz, eladod az összes cuccodat, kilépsz megint, s leveszel minket fl-ről lol
ha 0 killed lett volna meg is érteném, de addigra már 4 killed is volt.

inkább az az undorító hogy nem tud annyit beírni vagy mondani hogy bocs
vagy pl az hogy te egyből rici oldalára állsz, ha láttad te is tudod hogy nem úgy volt, ha meg nem láttad akkor nem kéne állást foglalni, utána ricike elkezdett úgy beszélni velem mint egy kutyával

ezért kicsit ideges lettem, hogy egy kurva witch slayerrel lopják venom elöl a killt(úgy hogy kb semmi köze nem volt hozzá, mert elment volna), és utána még basznak annyit beírni hogy "sry", ráadásul mindezért még én vagyok a hibás, meg én vagyok a fasz
akkor minek kellek én oda, majd a ws megnyeri, ha már ekkora faszagyerek
Member
Gold: 0.71
Dec 25 2009 03:29pm
rezs én,szúrnám a fosódat,mert jófej vagy,de te mondod mindig,hogy a dota nem 1 emberes játék,hanem csapatjáték,akkor 1-1 ilyen bakit el lehet nézni,főleg ha már tényleg volt annyi killed,és az assistért is jár gold. Nem védek senki,nem voltam ott,de olyan gyorsan felkapod a vizet,mint egy kis derp
Member
Gold: 14.37
Dec 25 2009 03:31pm
Quote (H4xooR @ Dec 25 2009 09:29pm)
rezs én,szúrnám a fosódat,mert jófej vagy,de te mondod mindig,hogy a dota nem 1 emberes játék,hanem csapatjáték,akkor 1-1 ilyen bakit el lehet nézni,főleg ha már tényleg volt annyi killed,és az assistért is jár gold. Nem védek senki,nem voltam ott,de olyan gyorsan felkapod a vizet,mint egy kis derp

lol mindig oltanak ,hogy stealelek ilyen lion / lina hösökkel, sztem hülyeség :wacko:
Member
Dec 25 2009 03:32pm
Quote (H4xooR @ Dec 25 2009 09:29pm)

te sem érted mi zavar engem
akkor leírom mégegyszer

az, hogy egy csapattársad látja hogy leveszed a hpját, és megölnéd az enemy herot, erre ő odajön és DIREKT lasthiteli, mikor tőle elmenekült volna, egy INT heroval, amivel kurvára szükség van ugye a killre, mert végülis az fogja megnyerni a létgémet, nem az agi

még ha úgy lett volna hogy valamit közben ő is csinál, vagy velem együtt ér oda, akkor aztmondom ok, nem szoktam kiakadni az ilyen stealeken, de ez undorító volt

(főleg hogy utána még engem állítottak be hibásnak...)

Quote (ikszipszilon @ Dec 25 2009 09:31pm)
lol mindig oltanak ,hogy stealelek ilyen lion / lina hösökkel, sztem hülyeség :wacko:

ez még annál is parasztabb volt mint amiket te szoktál csinálni ^^

This post was edited by Rezs on Dec 25 2009 03:34pm
Member
Gold: 1,080.60
Dec 25 2009 03:36pm
Quote (Rezs @ 25 Dec 2009 22:32)
te sem érted mi zavar engem
akkor leírom mégegyszer

az, hogy egy csapattársad látja hogy leveszed a hpját, és megölnéd az enemy herot, erre ő odajön és DIREKT lasthiteli, mikor tőle elmenekült volna, egy INT heroval, amivel kurvára szükség van ugye a killre, mert végülis az fogja megnyerni a létgémet, nem az agi

még ha úgy lett volna hogy valamit közben ő is csinál, vagy velem együtt ér oda, akkor aztmondom ok, nem szoktam kiakadni az ilyen stealeken, de ez undorító volt

(főleg hogy utána még engem állítottak be hibásnak...)

én még1x hangsúlyozom, nem azért álltam rici oldalára, mert hogy ő TÖK VÉLETLEN AUTOATTACKKAL MEGÖLTE ÉS NINCS IS IGAZAD LOLOL
mondom nem foglalok állást, nem láttam mi történt
(de azért az kicsit erős, h nem volt köze a killhez, mivel ő látta, meg ő kezdte el lőni, stunolni (ami ofc fail stun))

én azért álltam rici mellé, mert nem vagyok képes felfogni, hogy egy ilyen steal miatt képes vagy kilépni a gameből, miközben nyerésre állunk
aztán meg visszajössz eladni a cuccaid, h ne kapjunk belőle goldot, s biztos veszítsünk

mivel rici belopott 1 killt, ezért 3 másik playernek is el kell baszni a játékát, y.
Member
Gold: 14.37
Dec 25 2009 03:37pm

ez még annál is parasztabb volt mint amiket te szoktál csinálni ^^

lol 25hpba ulti >>
Member
Dec 25 2009 03:38pm
Quote (farki @ Dec 25 2009 09:36pm)
én még1x hangsúlyozom, nem azért álltam rici oldalára, mert hogy ő TÖK VÉLETLEN AUTOATTACKKAL MEGÖLTE ÉS NINCS IS IGAZAD LOLOL
mondom nem foglalok állást, nem láttam mi történt
(de azért az kicsit erős, h nem volt köze a killhez, mivel ő látta, meg ő kezdte el lőni, stunolni (ami ofc fail stun))

én azért álltam rici mellé, mert nem vagyok képes felfogni, hogy egy ilyen steal miatt képes vagy kilépni a gameből, miközben nyerésre állunk
aztán meg visszajössz eladni a cuccaid, h ne kapjunk belőle goldot, s biztos veszítsünk

mivel rici belopott 1 killt, ezért 3 másik playernek is el kell baszni a játékát, y.

te kurvára elkezdted mondani hogy neki van igaza, és ez meg arra volt jó hogy megtanulja nem kéne stealelni ilyen patkány módon, és hogy nem fogja megnyerni egy lionnal a matchet

és mégegyszer leírom akkor hogy kibaszottul nem érte volna el a tetves soulstealert, mert le volt maradva tőlem eléggé, ha én nem vagyok ott akkor nincs kill.
Member
Gold: 133.70
Dec 25 2009 03:39pm
Quote (Rezs @ Dec 25 2009 10:29pm)
inkább az az undorító hogy nem tud annyit beírni vagy mondani hogy bocs
vagy pl az hogy te egyből rici oldalára állsz, ha láttad te is tudod hogy nem úgy volt, ha meg nem láttad akkor nem kéne állást foglalni, utána ricike elkezdett úgy beszélni velem mint egy kutyával

ezért kicsit ideges lettem, hogy egy kurva witch slayerrel lopják venom elöl a killt(úgy hogy kb semmi köze nem volt hozzá, mert elment volna), és utána még basznak annyit beírni hogy "sry", ráadásul mindezért még én vagyok a hibás, meg én vagyok a fasz
akkor minek kellek én oda, majd a ws megnyeri, ha már ekkora faszagyerek

nincs miert beirni hogy bocs
meg ha abban igazad is lenne hogy nem ertem volna el (de nem, nincs, mert elertem volna) nelkulem meg se lattuk volna hogy ott van a nevermore, tehat kill se lett volna :) es most mar igazan befejezhetned
Member
Gold: 13,000.00
Dec 25 2009 03:40pm
Quote (H4xooR @ Dec 25 2009 10:29pm)

ezt 1 az 1ben voucholni tudom ^^

de azért szeresük az olasz maffiózót! :wub:
Go Back To Magyar Topic List
Prev19596979899828Next
Add Reply New Topic New Poll