Quote (bazdmegmarnemtudom @ 20 Jan 2016 08:01)
igyvan, nem te vagy a hulye
kurvaanyad tutervezo
Igen, a tervező a hülye.
Túl kicsi az ujjtámasz, pedig nálam sokkal nagyobb kezű emberek is vannak.
Azt a szart nem olyan nehéz bepattintani ám, és simán lehet okod rá, ha vinned kell a tűt és nem akarod összeszennyezni, bármikor jöhet egy ilyen helyzet, hogy mégsem lőheted be magad ott, ahol akartad és már ki van bontva.
Ha ráhúzod a biztonsági zárat, akkor utána nem lehet visszatenni a tartójába (egyenkénti tartója van), mert nem illik bele a formába, pedig ez a legkulturáltabb tárolása mielőtt leadod a használt fecskendőket.
Mindez egy olyan gyógyszerből, aminek a havi adagja 32k huf 90%-os támogatással. Egy rendes fecskendő már nem fért bele az árba, mikor fillérekért kapsz jobbat, csak ott ugye van árverseny, ez meg előretöltött.
Amúgy ezelőtt másik márkát kaptam és az minden szempontból megfelelt. Normálisan lehetett fogni, és a biztonsági zárja oda-vissza működött. Szúrni is jobb volt vele (könnyebben átszakította a bőrt), csak valami miatt most ehhez ragaszkodott az orvos.
Quote (TouchCow @ 20 Jan 2016 02:21)
nem kéne annyit narkózni
kösz tesó ect
Quote (sylke @ 20 Jan 2016 01:06)
mutasd meg a tbnek ezt a postot
ki fogják fizetni a maradék 500at is
Először gondolkoztam rajta, hogy ezt minek is szánod vajon, de aztán láttam, hogy trollboss meg vismajor szerint rohadt vicces és akkor rájöttem, hogy valami olyasmi vicc lehet ez, mint amikor az óvodában azon nevetnek a gyerekek, hogy pisi meg kaki.
Kezdek kicsit stresszes lenni, holnap műtenek. végre kapok majd levegőt és nem lesz arcüreggyulladásom havonta háromszor.
inb4 sylke észbontóan vicces megjegyzései.
This post was edited by CyberPunk666 on Jan 20 2016 01:29am