Quote (zsansaccount @ May 19 2011 02:49pm)
oké, először is nem értem mi szükség a " "-re. ez az általános hülye felfogás meg, h a pszichológusok mindenkit szeretnék és szivárványt fosnak... azokból lesz az alkoholista. a jó pszichológus tárgyilagos, objektívan ítél és úgy mond véleményt. fontos az empátia persze, de mindennek megvan a határa. látni kell, ha valaki csak simán nem képes a saját problémáit kezelni - aztán ha segítséget kér, akkor ebben segíteni neki.
én azt mondtam, h meghalni könnyű, az emberi szervezet törékeny, 100 módon meg lehet halni... kifekszik egy vonat elé, kiugrik valahonnan, etc etc. mert aki meg AKAR halni, az megtalálja a módot. aki meg nem akar meghalni az mi a fasznak próbálkozik vele? mert figyelmet akar, mert elbaszta az életét vagy a kapcsolatait és képtelen megerőltetni magát, nem tesz semmit és azt hiszi, h majd most mindenki szeretni meg sajnálni fogja és odafigyelnek rá. ez nem normális, de kérlek bocsáss meg, h ésszerűen nézem a dolgot és nem egy síró picsogó pártáját fogom, aki annyira önző és lusta, h csak magára tud gondolni és nem képes belefeccölni semmit abba, h jobb élete legyen. és nem, egyáltalán nem sajnálom és megvetésnél többet nem is nagyon érzek iránta. ha te jobb pszichológus lennél, lehet jelentkezni, de lehet, h pár éven belül neked lennének ehhez hasonló problémáid, mert mindenki meg akarnál szeretgetni és ölelgetni.
remélem ennyiből átmegy a lényeg.
és nem azt írtam, h vonuljon száműzetésbe, hanem azt, h akkor nem ide írná ki, h ÚRISTEN ÖNGYI LESZEK, meg "nem kellett volna MEGBASZNOM AZT A JÓ MELLŰ MOCSKOS RINGYÓT AKI ANNYIRA EPEKEDETT ÉRTEM". hányok az ilyen nyomorékoktól.

A " " csak azért volt, mert nem tudtam pontosan milyen szakon tanulsz, csak azt, hogy pszichológiával is foglalkozol^