Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Nov 26 2011 05:10pm)
nem is az a bajom, hanem egykézzel alig bírtam használni, te hogy csinálod? vagy másik kézzel is besegítesz, mintha egy tabot használnál? ^^
Nekem tabom van, 5 col kijelzővel. Úgy tudom aktivan egykézzel használni, hogy lapozni az alkalmazások között, filmeket megnyitni, fotókat. De pl ikonokat csak azokat tudom egykézzel elinditani, amelyek lent vannak, de én egyszerűen úgy oldottam meg ezt a hiányosságot, hogy az aktív, fontos progikat lepakoltam a képernyő aljára, így akármelyiket elérem hüvelykkel, ha meg másik kell, balkézzel odanyúlok, hát ez van.
Iszonyatosan nagy volt, amikor megjött, komolyan kétségbe vontam, hogy tudom rendeltetésszerűen, mindennaposan használni. Azóta eltelt 1,5 hónap(v mitoménmennyi) és egyszerűen hihetetlen egyszerű, és mivel bnőmnek S-e van(4.0 kijelző), attól 50%al nagyobb, és egészen elképesztő, de nem értem mára, hogy lehet azt a telefont nagynak, illetve kielégítő méretűnek nevezni.

Nevetségesen kicsinek tűnik. Szerintem telefonnak az SII méret a legoptimálisabb, persze ízlés dolga.