Quote (Inakwo @ 22 Feb 2011 14:11)
ez igy van ezért nem is tudtam megcsinálni a mapet

és kb a kedvem is elment a játéktol
egy ilyen map már tul megy az egyszerű játék határán hidd el Bali. probáld ki, első nekifutásra tuti fail utána pedig nem lesz kedved neki menni megint
Hát figy. Én alapból az XL-es mappeknek nem sok kedvel megyek neki, mert megunom őket egy idő után. Ha túlságosan alul vagyok és freekill mindenkinek akkor azért, ha meg overpower'd, akkor azért. Másrészt, akinek nincs türelme ilyen maphez, az ne játsszon vele. Amúgy a Africa + South America nevű mapet is vagy 3x-ra vittem végig, 2szer beleuntam, hogy elbasztam hősöket meg fejlesztéseket, meg lassú is voltam. Aztán 3x-ra meg overpowered lettem és azért untam meg, de akkor megcsináltam.

Nha mind1.
Akinek nincs türelme ahhoz, hogy próbálgasson a nehéz mappen, meg tényleg haladjon hétről-hétre mentegetve, meg maga tapasztalja ki, az ne játsszon ilyenen. Az megint más, hogy itt pl 1-2 pontja ki van tárgyalva ami végképp nem, de az, hogy minden egy már kidolgozott útmutató szerint, az nem. Ha meg a map ilyen, hogy csak 1 út van arra, hogy végigvidd és lépésről-lépésre 1 módszer, hogy meg tudd csinálni, hát szerintem az egy nagyon szar map, azt tényleg csak útmutatóval lehet, még cska minimális szabadság sincs, minimális taktikai különbségek, meg hasonlók. Egy sablon szerint csinálható csak meg. Engem az ilyen baromira nem fogna meg. Ezért nem is kezdek bele ezekbe az überpró mappekbe, mert nekem ezek szarok.