Quote (Rezs @ 25 Dec 2009 22:18)
ezekszerint én vagyok a nyomorék....hát ok, nézzük is a helyzetet:
elkezdtétek üldözni farkival azt a soulstealert, én láttam hogy nem éritek utol, ezért elindultam felfele, erre te elkezdtél kiabálni farkinak hogy ne menj nem éred utol, aztán elindultál utánam, kb 5 mpvel voltál lemaradva
én ráspelleztem a több mint fél hps neverre, belelöttem kb 5-öt, maradt pont annyi élete hogy a venom megölte volna, sőt még szerintem bele is tudtam volna lőni egyet, te ezt mind láttad, és aztán odamész és normal attackal lasthiteled
ezekután én vagyok a a hibás, nem?
farki szerint is....komolyan mondom a faszom televan, ez a legundorítóbb mikor tisztán látod a helyzetet ÉS MÉGIS ellopod, mint valami tetves cigány
aztán meg csodálkoztok ha elmegy az ember kedve a játéktól, ugye?
mert ha valami közöd lett volna a killhez, vagy ugyanakkor érsz oda velem, de nem....semmi közöd nem volt hozzá
én leszarom azt, hogy mi történt ott fönn, mert nem azt néztem akkor, mert biztos voltam benne, h meghal, hanem azt néztem, h az andro mit szenved a top lanen
sztem az az undorító, hogy rici belasthiteli, s ezért kilépsz a gameből, aztán visszajössz, eladod az összes cuccodat, kilépsz megint, s leveszel minket fl-ről lol
ha 0 killed lett volna meg is érteném, de addigra már 4 killed is volt.
egyébként rici tényleg 1 cigány, először mondja h odaadja a predatort, aztán 15. mp-ben közli h witch slayert hozza lol
Quote (Rezs @ 25 Dec 2009 22:25)
remélem meg lehet, mert akkor mindenki számára kiderülne hogy kurvára nem úgy volt ahogyan leírtad
replayt még nem lehet megnézni, de ha lesz majd ilyen feature, akkor match id alapján bármelyik meccset meg lehet nzéni
szal ha nagyon fontosnak találod, h kinek van most igaza, akkor írd fel jegyzettömbbe a match id-t és 1-2 hónap múlva imo meg lehet nézni xd
This post was edited by farki on Dec 25 2009 03:28pm