Quote (avengr @ May 14 2010 05:30pm)
pont ezt akartam linkelni én is...
a sztori röviden annak aki lusta elolvasni:
Bluzze nevű user Devovrer-rel tradel 2bert 180-ért, ám Devovrer rosszul emlékszik az árra és 190-et küld. Bluzze ezért visszaküld 10-fg-t... azaz küldene, de beragad a 0-s billentyű és 10.000 azaz tízezer fg-t küld véletlenül. Devovrer látván hogy mi van, rövid gondolkozás után egy szó nélkül kilép. Bluzze postolja bizonyítékokkal a sztorit a SA fórumba, ahol 3 órával később Devorver elismeri hogy nem küldte vissza az fg-t, valamint hogy igaz hogy nem etikusan járt el, de szabályellenes se volt. Ám mégis tartván attól hogy lockolják, gyorsan elkölti mind a 14k fg-jét egy egyértelműen előre lebeszélt, kvázi megrendezett trade-ben Verdena nevű userrel (http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=43693693&f=54). Az fg tisztára mosva.
Én új vagyok itt, nemtudom hogy mennek a dolgok ilyen esetben, de mért nem csinálnak semmit az adminok?
Én személy szerint bm-ség miatt lockolnám Devorvert és Verdenát (scammer tag nélkül), és így Bluzze fg-je is elveszne, legalább tanulópénz neki is hogy jobban vigyázzon mit hogy küld.
Vélemények?