Quote (Vismajor @ Jan 18 2016 02:13pm)
És hova érdemes? Amiről tapasztalatom van az Nyíregyháza( végig autópálya), Miskolc (majdnem végig autópálya), Szombathely (itt a vonat kb nem is játszik), Zalaegerszeg(itt is vicces a vonat), és persze Szeged
Mindenhol trágya
Én Debrecenbe és Nyíregyre járok sokat, mivel Nyíregyházán élnek a szüleim, párom szülei pedig debreceniek.
Azt aláírom, hogy az utóbbi néhány évben borzalmasan trágya volt a 100 vonalon a közlekedés, a Szolnok - Szajol vasúti híd csere, előtte meg a Szolnok - Püspökladány szakasz pályafelújítása miatt. A legtöbb ismerősömnek mondtam is, hogy inkább kocsival/busszal menjen, vagy Miskolc felé. Egyrészt az említett szakaszon elég hosszú állomásközök vannak: 10-15 km, másrészt a munka ideje alatt csak egy vágányon lehetett közlekedni. Erre mondjuk még lehet is menetrendet szerkeszteni. De. Nagyjából talán van képed arról, hogy hány vonat járhat arra óránként, szóval elég egy apró hiba a gépezetben és máris késik a fél ország. Legtöbbször biztosító berendezési zavarok voltak, mivel széttúrták a földet, és a jól képzett munkásoknak (akik nem MÁV-osok) majdnem mindig sikerült elvágni egy kábelt. Akkor pedig pár órára sötétbe megy minden. Ilyenkor jön be az a szabály, biztonsági okokból, hogy áttérnek állomás távolságú közlekedésre, vagyis nem térközben (jelzőtől-jelzőig) mennek a vonatok, hanem - mivel a berendezés nem ad visszajelentést vissza a pálya foglaltságáról vagy szabad voltáról - addig nem megy a következő, amíg az előtte haladó/szembe jövő meg nem érkezett az állomásra. Ha pedig jelzést sem lehet kivezérelni, akkor max 15 kh/h sebességgel fogsz közlekedni, szintén biztonsági okoból. Szóval 15 km/h, jobb esetben 40, 10-15 km-es állomásközben. Az átbocsátóképesség kb. huszadára csökken.
Ez ilyen sajnos, a kötött pálya sosem volt és nem is lesz olyan rugalmas, mint a közút. Nem is lehet.
Én nem is ezek miatt szoktam felbaszni magam, inkább a zéró utastájékoztatás az, amitől a falra tudnék mászni. Hogy a szolgálati felsőbbség képtelen normálisan és időben kommunikálni azt, hogy milyen sorrendben közlekednek le a vonatok, hogy legalább képben legyen a paraszt, hány percet kell még ülnie a seggén. Amikor Szolnokon álltunk, akkor másfél órán keresztül 5 percenként mondogatták a jegyvizsgálók, hogy "ne szálljunk le, mert nem tudni, mikor engednek ki minket". Aztán mikor meguntam, megnéztem a térképen, hogy van-e útban Szajol felől valami, mert ha igen, akkor simán van időm elmenni sörért, mert legalább fél óra mire tizenöttel bearaszol.
This post was edited by -joey- on Jan 18 2016 08:06am