Quote (Baleee @ 5 May 2013 09:52)
Nem ertem, hol itt a problema. Szovjet tankokat kb csak az izraeliek uberelik. Na jo, mashogy, izraelinel rohadt fontos az ember, mert keves van es sok ido jol kikepezni, etc, ezert pl naluk mozortter moge van berakva, hatulra az egesz iranyitoszemelyzet + egy olyan pancel vedi oket, ha netan ki is lovik a harckocsit, akkor is sok esetben kimenekithetoek.
Amcsi fegyverek/harckocsik, stb. Szepek nagyon, precizek, de inkabb olyan 'varosi' harcokra lettek kitalalva, ahol keves kulso (termeszeti/nem termeszeti esemeny) hatas van. Oroszok meg inkabb leadnak a precizitasbol, de mukodjon akkor is amit csinalnak, ha 30 even at jegbe volt fagyva, utana kiolvasztottak mert kell es bevetik.
Szovjet harci technologia imo siman odaver sok masnak es pont azert mert igenytelen.
Egy kicsit félreértetted a mondatom. Amit írtál az a valóságnak felel meg.
Viszont amire én céloztam az az, hogy a másik 5 nemzet egyik képviselője se bír ki annyi találatot, fordul elő sebzésmentes találat, lepattanó mint a szovjet tankoknál. A "kiegyensúlyozott" vagyis balanced fizikai modellek terén előnyben vannak a bolsevikok. Egy jó példa erre: a szovjet nehéz tankokat ha a futóműnél támadják ott szinte sebezhetetlenek, ha a tank hossztengelyéhez képest a becsapódási szög kissebb mint 90 fok, így elég csak "szögbe" állni ha támadás várható és a test többi része fedezékben van. Mivel a fejlesztők is elárulták, hogy a játékban nincsen merőleges, így sok esetben a (számunkra) 90 fokos találatnak tűnő lövés sem sebez. De sok más dolgot is ki lehetne elemzeni. Azt hiszem meglepő lenne, még számomra is.
Senki nincs aki hc-n adna el gold-ot? Vagy inkább ne itt próbáljak tradelni?