Quote (Cpt_Ghost @ 8 Apr 2018 11:30)
de amúgy, csak hogy tiszta legyen, amúgy a momentumra szavaztam volna, ha nem basszák el, úgyhogy személyes meggyőződésből nem vagyok hajlandó ezekre a pártokra szavazni, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a fidesznél már tényleg _bármi_ jobb, úgyhogy senkit nem beszéltem le se a jobbikra se a momentumra se senkire való szavazásról, csak azt mondtam, hogy valakire menjen el szavazni, anyámnak is azt mondtam, hogy egyénibe a jobbikos csávó a legesélyesebb, úgyhogy arra érdemes, listán meg a létező pártok közül akinek jobban tetszik a logója kb. (aztán végül leszavazott a karigeriékre mert szimpatikus volt neki az rtl-es vita után)
attól se tartok már különösebben, hogy kormányozhatatlan lenne egy összellenzéki győzelem esetén az ország, legalább megint lenne vita ebben a kibaszott parlamentben.
Ez érthető, bár nekem úgy van a pártpreferenciám hogy Jobbik->LMP->Momentum->mkkp vagy faszt rajzolok a lapra.
A jobbiknak is vannak hülyeségei, de az LMPnek még több, Momentumnak meg pláne. Ezeket kénytelen elnézni/megbocsátani az ember, mert nincs makulátlan, tökéletes párt.
Nehéz elképzelni olyan szkenáriót hogy mindkét párt eljátsza a bizalmam hogyha HD videó lenne arról több szögből ahogy szél berni meg vona gábor egy vérrel teli jakuzziban ülve csapolnák meg iszogatnák cigánygyerekek vérét, közben meg Soros és Simicska szórná rájuk a pénzt, vagy nemtudom

Egy ilyen videó meggyőző lenne XD
Quote (Senee @ 8 Apr 2018 13:41)
taktikaiszavazason is az van h itt a dk-ra kéne szavazni
még az is lehet azt is vmi fideszbérenc csinálta, simán eltudom képzelni
márki-zay neve is szerepel az oldalon.... így még az is elképzelhető, hogy direkt adták át hódmezővásárhelyet, hogy az emberek a taktikaiszavazasra hallgassanak meg etc
Nekem ez a taktikai szavazás egyáltalán nem tűnik pontosnak. Én csak 4 körzetet láttam ahol tuti nem az esélyesebbet hozza, a többi dunno. A kireszavazzunk.hu igaz hogy a ló túloldaláról, de talán közelebb áll az igazsághoz.
Quote (Cpt_Ghost @ 8 Apr 2018 13:42)
nagyon kemeny ez a reszvetel eddig, ha ez igy folytatodik lehet tenyleg kiszop a fidesz
hype
A részvételi adatok 13:00-kor:
2014 - 34.33%
2018 - 42.32%
Folyamatosan nő a különbség, ha marad is a +8% akkor is meglesz a 70%

Fideszék most izgulhatnak, melegíthetik a helikopterek meg a magánrepülök motorjait
This post was edited by Thomas Cross on Apr 8 2018 06:03am