d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev19399409419429431468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Apr 8 2018 02:39am
Quote (Thomas Cross @ 8 Apr 2018 10:02)
Sosem értettem hogy 18-20 éves "gyerekeken" kívül ki szavaz az MKKPra. Szerintem is viccesek, és ha nem lenne tétje a választásnak, akkor azt mondom oké igazad van, de most arról van szó hogy marad-e a Kedves Vezető I. Orbán Viktátor az élet és halál ura. Vagy megbuktatjuk és sitkóra basszuk a francba. Őszinte elismerésem (de tényleg! :) ) hogy egyéniben át szavaztál a Jobbikra, még ha marha sok mindenben nem értesz egyet velük, de egy kicsit tovább is befogva tarthattad volna az orrod :D

azért szavaztam az mkkpra, mert minden ellenzeki part nyomi, de a kutyak legalabb neha csinalnak hasznos dolgokat
a fideszt meg ugyis az egyeni korzetekben lehet csak megverni
Member
Gold: 4,673.69
Apr 8 2018 02:49am
Quote (Cpt_Ghost @ 8 Apr 2018 10:39)
azért szavaztam az mkkpra, mert minden ellenzeki part nyomi, de a kutyak legalabb neha csinalnak hasznos dolgokat
a fideszt meg ugyis az egyeni korzetekben lehet csak megverni

Tessssék? :D Ilyen érveléssel akarsz politikai megmondó ember lenni? :) Az LMP a Jobbik és a Momentumot sem tartom nyomi pártnak, bár tény hogy az utóbbinak még nagyon sokat kell érnie és fejlődnie, de az alap nem rossz. Ugyanezek a pártok számtalan hasznos dolgot csináltak, és jobbnál jobb ötleteik vannak, nyilván az LMPnek meg a Jobbiknak jóval többet. Bele se kezdek mert TL,DR lenne és úgyse tudnék mindent felsorolni. A Kutyákról meg kb 4 évig 2 szót hallani aztán a választás előtti 2-3 hónapban bohóckodnak valamit minimális összegből, felmarkolják a kampánypénzt és elisszák meg elszívják. Viccesek tényleg, de nem érik meg a kampánypénzt, egy szavazatot meg pláne :huh:
Member
Apr 8 2018 02:56am
Quote (Thomas Cross @ 8 Apr 2018 10:49)
Tessssék? :D Ilyen érveléssel akarsz politikai megmondó ember lenni? :) Az LMP a Jobbik és a Momentumot sem tartom nyomi pártnak, bár tény hogy az utóbbinak még nagyon sokat kell érnie és fejlődnie, de az alap nem rossz. Ugyanezek a pártok számtalan hasznos dolgot csináltak, és jobbnál jobb ötleteik vannak, nyilván az LMPnek meg a Jobbiknak jóval többet. Bele se kezdek mert TL,DR lenne és úgyse tudnék mindent felsorolni. A Kutyákról meg kb 4 évig 2 szót hallani aztán a választás előtti 2-3 hónapban bohóckodnak valamit minimális összegből, felmarkolják a kampánypénzt és elisszák meg elszívják. Viccesek tényleg, de nem érik meg a kampánypénzt, egy szavazatot meg pláne :huh:

en most decemberben leptem ki a momentumbol, szoval eleg jol tisztaban vagyok egyes partok mukodesevel
nem kivantam egyiket sem tamogatni a szavazatommal, a muszájon kívül, az ország sorsa meg úgyis egyéniben dől el, nem a listás szavazatokon

az mkkp kampányköltéseiről
https://www.facebook.com/pg/justanotherwordpresspage/photos/?tab=album&album_id=10156307872088293

This post was edited by Cpt_Ghost on Apr 8 2018 02:57am
Member
Gold: 4,673.69
Apr 8 2018 03:09am
Quote (Cpt_Ghost @ 8 Apr 2018 10:56)
en most decemberben leptem ki a momentumbol, szoval eleg jol tisztaban vagyok egyes partok mukodesevel
nem kivantam egyiket sem tamogatni a szavazatommal, a muszájon kívül, az ország sorsa meg úgyis egyéniben dől el, nem a listás szavazatokon

az mkkp kampányköltéseiről
https://www.facebook.com/pg/justanotherwordpresspage/photos/?tab=album&album_id=10156307872088293

És te mindent elhiszel amit az interneten írnak? :) Mert akkor ismerek egy Nigériai herceget akinek szüksége lenne a segítségedre és busásan megjutalmaz majd érte! :lol:
Member
Apr 8 2018 03:12am
Quote (Thomas Cross @ 8 Apr 2018 11:09)
És te mindent elhiszel amit az interneten írnak? :) Mert akkor ismerek egy Nigériai herceget akinek szüksége lenne a segítségedre és busásan megjutalmaz majd érte! :lol:

őőő oké
Member
Gold: 17,767.00
Apr 8 2018 03:16am

hasonlo hatasu lenne ha a szemkozti betonfalnak mondanal ilyeneket, az biztos ertekeli az ellenzek jobbnal jobb otleteit meg fantasztikus munkassagat
Member
Gold: 5,302.77
Apr 8 2018 03:25am
Quote (SteelMeetsSteel @ Apr 8 2018 10:16am)
hasonlo hatasu lenne ha a szemkozti betonfalnak mondanal ilyeneket, az biztos ertekeli az ellenzek jobbnal jobb otleteit meg fantasztikus munkassagat

Sőt igazából az ő kurva anyját amiért a politika topicban politikáról próbál normálisan beszélgetni, ahelyett hogy spammelné a razer máté csodálatos pénisze kösznincsmit szintű kommenteket.
Member
Apr 8 2018 03:30am

de amúgy, csak hogy tiszta legyen, amúgy a momentumra szavaztam volna, ha nem basszák el, úgyhogy személyes meggyőződésből nem vagyok hajlandó ezekre a pártokra szavazni, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a fidesznél már tényleg _bármi_ jobb, úgyhogy senkit nem beszéltem le se a jobbikra se a momentumra se senkire való szavazásról, csak azt mondtam, hogy valakire menjen el szavazni, anyámnak is azt mondtam, hogy egyénibe a jobbikos csávó a legesélyesebb, úgyhogy arra érdemes, listán meg a létező pártok közül akinek jobban tetszik a logója kb. (aztán végül leszavazott a karigeriékre mert szimpatikus volt neki az rtl-es vita után)
attól se tartok már különösebben, hogy kormányozhatatlan lenne egy összellenzéki győzelem esetén az ország, legalább megint lenne vita ebben a kibaszott parlamentben.
Member
Gold: 6,352.66
Apr 8 2018 03:30am
Quote (-joey- @ 8 Apr 2018 11:25)
Sőt igazából az ő kurva anyját amiért a politika topicban politikáról próbál normálisan beszélgetni, ahelyett hogy spammelné a razer máté csodálatos pénisze kösznincsmit szintű kommenteket.

igen
Member
Gold: 5,302.77
Apr 8 2018 03:31am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Apr 8 2018 10:30am)
igen

Ty
Go Back To Magyar Topic List
Prev19399409419429431468Next
Add Reply New Topic New Poll