Quote (Thomas Cross @ 8 Apr 2018 10:49)
Tessssék? :D Ilyen érveléssel akarsz politikai megmondó ember lenni? :) Az LMP a Jobbik és a Momentumot sem tartom nyomi pártnak, bár tény hogy az utóbbinak még nagyon sokat kell érnie és fejlődnie, de az alap nem rossz. Ugyanezek a pártok számtalan hasznos dolgot csináltak, és jobbnál jobb ötleteik vannak, nyilván az LMPnek meg a Jobbiknak jóval többet. Bele se kezdek mert TL,DR lenne és úgyse tudnék mindent felsorolni. A Kutyákról meg kb 4 évig 2 szót hallani aztán a választás előtti 2-3 hónapban bohóckodnak valamit minimális összegből, felmarkolják a kampánypénzt és elisszák meg elszívják. Viccesek tényleg, de nem érik meg a kampánypénzt, egy szavazatot meg pláne :huh:
de amúgy, csak hogy tiszta legyen, amúgy a momentumra szavaztam volna, ha nem basszák el, úgyhogy személyes meggyőződésből nem vagyok hajlandó ezekre a pártokra szavazni, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a fidesznél már tényleg _bármi_ jobb, úgyhogy senkit nem beszéltem le se a jobbikra se a momentumra se senkire való szavazásról, csak azt mondtam, hogy valakire menjen el szavazni, anyámnak is azt mondtam, hogy egyénibe a jobbikos csávó a legesélyesebb, úgyhogy arra érdemes, listán meg a létező pártok közül akinek jobban tetszik a logója kb. (aztán végül leszavazott a karigeriékre mert szimpatikus volt neki az rtl-es vita után)
attól se tartok már különösebben, hogy kormányozhatatlan lenne egy összellenzéki győzelem esetén az ország, legalább megint lenne vita ebben a kibaszott parlamentben.