Quote (Christine21 @ 19 May 2011 16:31)
Pedig de, főleg egy gyenge ember számára.. mondjuk igaz, hallottam már tűzoltóról, aki a saját torkát vágta el.. tök egyszerű végezni magaddal. De azért mint "pszichológus", humán beállítottságú ember, csak nem mondanék ilyet.. maga az élet eldobása, még akkor is ha rohadtul magad alatt vagy és minden romokban van körülötted, nem egyszerű..
A második kiemelés meg sokszor előfordul mindenkivel szerintem. Hogy először nagyon érzékenyen reagálsz le dolgokat és tekintve, hogy jelen esetben egy fiatal, emós fiúról van szó.. Később, ha rádöbbentik és belátja, hogy hülye volt akkor már ő is képes nevetni rajta. Ettől még nem fake szerintem, hogy nem vonul száműzetésbe :dd
De azért ha fake, ha nem, király kis topicot csinált
oké, először is nem értem mi szükség a " "-re. ez az általános hülye felfogás meg, h a pszichológusok mindenkit szeretnék és szivárványt fosnak... azokból lesz az alkoholista. a jó pszichológus tárgyilagos, objektívan ítél és úgy mond véleményt. fontos az empátia persze, de mindennek megvan a határa. látni kell, ha valaki csak simán nem képes a saját problémáit kezelni - aztán ha segítséget kér, akkor ebben segíteni neki.
én azt mondtam, h meghalni könnyű, az emberi szervezet törékeny, 100 módon meg lehet halni... kifekszik egy vonat elé, kiugrik valahonnan, etc etc. mert aki meg AKAR halni, az megtalálja a módot. aki meg nem akar meghalni az mi a fasznak próbálkozik vele? mert figyelmet akar, mert elbaszta az életét vagy a kapcsolatait és képtelen megerőltetni magát, nem tesz semmit és azt hiszi, h majd most mindenki szeretni meg sajnálni fogja és odafigyelnek rá. ez nem normális, de kérlek bocsáss meg, h ésszerűen nézem a dolgot és nem egy síró picsogó pártáját fogom, aki annyira önző és lusta, h csak magára tud gondolni és nem képes belefeccölni semmit abba, h jobb élete legyen. és nem, egyáltalán nem sajnálom és megvetésnél többet nem is nagyon érzek iránta. ha te jobb pszichológus lennél, lehet jelentkezni, de lehet, h pár éven belül neked lennének ehhez hasonló problémáid, mert mindenki meg akarnál szeretgetni és ölelgetni.
remélem ennyiből átmegy a lényeg.
és nem azt írtam, h vonuljon száműzetésbe, hanem azt, h akkor nem ide írná ki, h ÚRISTEN ÖNGYI LESZEK, meg "nem kellett volna MEGBASZNOM AZT A JÓ MELLŰ MOCSKOS RINGYÓT AKI ANNYIRA EPEKEDETT ÉRTEM". hányok az ilyen nyomorékoktól.