d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Viccek Topic > Postolj Fárasztó Vicceket
Prev19394959697397Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 10.49
May 22 2008 12:25pm
Quote (ElCapitano @ Thu, 22 May 2008, 19:21)
Egy férfi bemegy egy illatszerkereskedésbe, és dezodort kér.
- Melyik fajtát? A golyósat? - kérdezi az eladó.
- Nem, a hónaljamra lesz.

Tom éveken át próbálta leküzdeni örökös szorongását, de hiába. Egyszer azonban barátai észrevették, hogy megváltozott.
- Sokkal nyugodtabb vagy, mint régen. Mi történt? - kérdezték tőle.
- Találtam egy embert, aki aggódik helyettem, heti 1000 Dollárért. - felelte Tom. - Azóta nincs semmi problémám.
- Heti 1000 Dollár? De hogy tudod ezt kifizetni?
- Kit érdekel? Legyen ez az ő gondja!

Egy apáca beül egy taxiba és bemondja a címet. Elindulnak, de a taxis gyakran néz rá kacéran. Végül az apáca nem bírja tovább, és megszólítja:
- Gyermekem! Miért bámulsz rám ilyen forró és kéjes tekintettel? Mondd csak el bátran, mire gondolsz!
- Bocsásson meg érte, anyám! Egész életemben arra vágytam, hogy orálisan kielégítsen egy apáca...
- Fiam! Berta nôvér vagyok, és azt hiszem, segíthetek a problémádon. Mi a neved?
- Karcsi.
- Nôs vagy?
- Nem!
- Akkor rendben.
Azzal megesik az aktus. Miután végeztek:
- Ez isteni volt - lelkendezik a taxis, majd sírva fakad.
- Hazudtam, anyám! Nem Karcsinak hívnak, nôs vagyok, van három gyerekem.
- Semmi gond! István vagyok, csak most már kapcsolj rá, mert lemaradok az álarcosbálról.

Angelo bemegy a húsboltba
-Mi kell Angelo
-Máj Kell Jackson

Tanár kérdi a diákot:
- Van házid?
- Van, töltsek?

A boldog új lakástulajdonost meglátogatja barátja. Hosszasan beszélgetne még éjfél után is, mikor a barát észrevesz a falon egy réztányért ráakasztva egy réz kalapáccsal. Meg is kérdezi:
- Az micsoda a falon?
- Beszélő óra.
- ???
Erre a tulaj odamegy a tányérhoz, hatalmasat ráüt a kalapáccsal, mire a falon keresztül üvöltés hallatszik:
- Hajnali fél kettő van, a k**va anyád, mi a f***t csinálsz?

A cigány munkára jelentkezik egy nagyvállalatnál, ahol az igazgatóság közli vele:
- Éppen most keresünk egy elnök vezérigazgatót. A kereset havi kétszázezer forint, kap továbbá két szolgálati luxusautót sofőrrel és három fiatal csinos titkárnőt, akik teljesítik minden kívánságát.
- Maguk viccelnek velem! - mondja a roma.
Mire az igazgatóság:
- Nem mi kezdtük, cigány!

Repülés közben hirtelen leállnak a motorok. A pilóta beszól a mikrofonba:
- Kérem, mindenki maradjon a helyén, ne nehezítsék meg az azonosítást... Köszönjük!

LOOOOOOOL biggrin.gif
gecc az mekkora smile.gif
Member
Gold: 69.85
May 22 2008 12:41pm
Quote (ElCapitano @ Thu, 22 May 2008, 18:21)

Tanár kérdi a diákot:
- Van házid?
- Van, töltsek?

A boldog új lakástulajdonost meglátogatja barátja. Hosszasan beszélgetne még éjfél után is, mikor a barát észrevesz a falon egy réztányért ráakasztva egy réz kalapáccsal. Meg is kérdezi:
- Az micsoda a falon?
- Beszélő óra.
- ???
Erre a tulaj odamegy a tányérhoz, hatalmasat ráüt a kalapáccsal, mire a falon keresztül üvöltés hallatszik:
- Hajnali fél kettő van, a k**va anyád, mi a f***t csinálsz?

ezek megütöttek biggrin.gif

Egy borongós őszi napon az öreg indián elmegy a varázslóhoz és megkérdezi:
- Milyen lesz a tél?
- Kemény hideg tél lesz.
- Biztos?
- Biztos.
- Gyűjtsek fát?
- Még kérded? Gyűjts!
- A családom is gyűjtsön?
- A családod is.
- Az egész törzs gyűjtsön?
- Az egész törzs...persze.
Az öreg elballag, a varázslónak pedig kezd rossz lelkiismerete lenni. Mi van, ha felesleges munkát adott az öregnek? Hát bemegy a városba, a meteorológiai intézetbe, és megkérdezi:
- Milyen lesz a tél?
- Kemény, hideg tél lesz.
- Biztos?
- Biztos. A szatellit-felvételeken remekül látszik, hogy az indiánok már mindenfelé gyűjtik a fát...

This post was edited by Baleee on May 22 2008 12:41pm
Member
Gold: 0.00
May 22 2008 02:21pm
Quote (Baleee @ Thu, May 22 2008, 06:41pm)
ezek megütöttek biggrin.gif

Egy borongós őszi napon az öreg indián elmegy a varázslóhoz és megkérdezi:
- Milyen lesz a tél?
- Kemény hideg tél lesz.
- Biztos?
- Biztos.
- Gyűjtsek fát?
- Még kérded? Gyűjts!
- A családom is gyűjtsön?
- A családod is.
- Az egész törzs gyűjtsön?
- Az egész törzs...persze.
Az öreg elballag, a varázslónak pedig kezd rossz lelkiismerete lenni. Mi van, ha felesleges munkát adott az öregnek? Hát bemegy a városba, a meteorológiai intézetbe, és megkérdezi:
- Milyen lesz a tél?
- Kemény, hideg tél lesz.
- Biztos?
- Biztos. A szatellit-felvételeken remekül látszik, hogy az indiánok már mindenfelé gyűjtik a fát...

úristen, ez kész xD
Member
Gold: 6,205.82
Trader: Trusted
May 23 2008 07:01am
- Hogy hívják Önt?
- Ady de Adidit.

This post was edited by Sajage on May 23 2008 07:01am
Member
May 23 2008 07:50am
mi az?
zöld és a fán ül!
Éretlen mókus!

Ellenőr felszáll a buszra és mondja:
- Jegyeket kérem ellenőrzésre!
oda ér egy sráchoz és elkéri tőle is a jegyét mire a srác:
- Kis Joe nem vesz jegyet!!!
az ellenőr nagyon meglepődött és tovább ment. Másnap megint:
- Jegyeket kérném ellenőrzésre!
megint oda ér a sráchoz és kéri a jegyét. Erre a srác:
az ellenőrnek nem tetszett de tovább ment szó nélkül. Harmadnap ismét:
- Jegyeket kérném ellenőrzésre!
megint oda ér a sráchoz, és a srác megint csak azt mondja:
az ellenőrnek már elege lett és visszaszólt:
- És Kis Joe mért nem vesz jegyet???!!!
- Mert Kis Joe-nak bérlete van!!!
Member
May 23 2008 10:24am
Két futball bíró ül a kocsmában, beszélgetnek. Amikor elmúlik éjfél, bezár a kocsma, de tovább szeretnének még beszélgetni. Mondja az egyik bíró:
- Gyere, elmegyünk hozzám, aztán iszogatunk még.
Odaérnek, ajtót nyit az asszony, csattan is egy pofon:
- Hol jártál, te szerencsétlen ? Elmúlt éjfél, és még felhoznád a haverodat? Na tűnjetek innen!
Mondja a haver, hogy nem baj, majd felmennek hozzájuk. Odaérnek, a feleség ajtót nyit:
- Szia, szívem. Jé, itt a barátod? Gyertek csak be, üljetek le, iszogassatok, cigizzetek nyugodtan, majd kiszellőztetek.
Elámul erre a vendég:
- Hogy-hogy a te feleséged ilyen kedves, engedékeny?
- Hát tudod, vett egyszer egy kutyát, amelyik ha piás vagyok, megharap. Hazajöttem piásan, belémharapott a dög. Felmutattam neki egy sárga lapot. Másnap megint érezte a piaszagot, megint belémharapott, megint felmutattam a sárgát. Harmadnap is megharapott, felmutattam a piros lapot, levittem pincébe és feldaraboltam egy bárddal.
- De hogy jön ez a történet ide?
- A feleségemnek is két sárgája van már!

Ez a kárbejelentő valóságos, a Hungária biztosító által vizsgált kárügyek irataiból származik. A "Baleset oka" rubrikában:

Az esemény részletes leírása:
Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék. A széltépte felhők már-már feladni látszottak harcukat a Hold ellen, ám az égitest győzedelmeskedett. Hideg fény szórta be ezüstjével a csalitos settenkedő vadjait, az árokban lassan varasbékák kuruttyolták esti imájukat. Na,ekkor ütöttük el a motorost. Balra akartunk elkanyarodni, de meggondoltuk magunkat, mondván ott se lesz jobb. A motoros szegény bedőlt balra villogó indexünknek, ám mi visszakanyarodtunkban rajtaütöttünk, ő pedig az árokban hengerbucskázott, szegény. A békáknak torkára fagyott a kurutty!

Véleménye szerint a baleset bekövetkezésének mi volt az oka, azért ki tehető felelőssé?:

Az autó vezetőjének pillanatnyi kihagyása, a szerencsétlen körülmények és a világ általános nyomorúsága. Mindig az ártatlanok szívják meg, mindig.

Egyéb közlendők:
Az előadás, melynek megtekintésére Nyíregyházára igyekeztünk (Csehov: 3 nővér) nézhetetlen volt. A II. felvonásra értünk oda. A III. felvonás alatt már szívesen cseréltem volna a motorossal. A IV. felvonás alatt bárkivel.

This post was edited by exair on May 23 2008 10:42am
Member
May 23 2008 10:46am
A tündérszép királykisasszony elhatározza, hogy férjhez megy. El is mondja apja urának, hogy hirdesse szét heted-hét országra. De csak ahhoz megy, aki kiállja a próbát. Kihirdeti a király, s özönlenek a hercegek, grófok, válogatott cigánylegények. Igen ám, de sorra megbuknak a vizsgán.
Egyszer arra jár a szegény vándorlegény, és beáll a sorba ő is, szerencsét próbálni. Nevetik is a hercegek, grófok, válogatott cigánylegények, hogy mit akar itt ez a csóró, szerencsétlen, hiszen ők sorban kudarcot vallottak. Mivel azonban mindenki próbálkozhat, egyszer a vándorlegény is sorra kerül.
- Menjünk ki, sétáljunk egyet a tündérkertben! - invitálja a királylány.
Kimennek, és elmennek a csilingelő aranyalmafa alatt, átmennek a szólószőlők között, és elérnek az ezüstpatak partjára. Ott a tündérszép lány lehúzza az ujjáról a gyémántokkal ékesített aranygyűrűjét, és bedobja a patakba, majd ezt mondja a legénynek:
- Vedd ki, és add a kezembe!
A szegény vándorlegény úgy tesz, ahogy a királykisasszony kérte, mire az megszólal:
- Ez a sok idióta meg mind a patakba ugrott

A középkorú férfinak éppen klimaxa van, így hát eldönti, hogy kárpótolja magát egy meggypiros Porsche-val. Felmegy az autópályára és megy 120-szal. Ejj, hát ez semmi, felgyorsít 180-ra. Kezdi élvezni a dolgot, amikor felbukkan mögötte egy szirénázó, villogó rendőrautó. Na, most jól kifogok rajtatok, hiszen Porsche-ban ülök - gondolja, és felgyorsít 240-re. De a rendőrautó még mindig jön mögötte. Erre észhez tér, gondolja ezért még le is tartóztathatják, inkább lehúzódik és megáll a leállósávban. Egy nagyon morcos közeg lép az ablakához:
- Uram, ma nagyon szar napom volt, de adok egy esélyt magának, hogy ne szekáljuk egymást. Ha tud mondani egy olyan kifogást, amit még senkitől sem hallottam, akkor nem tartóztatom le és elengedem.
- Biztos úr! Este a feleségem megszökött egy rendőrrel, és azt hittem, őt akarja visszahozni.
- További jó utat kívánok!

Szibériában megáll a vonat a tajga közepén. Az utasok kérdezik a kalauztól:
- Miért álltunk meg?
- Mozdonyt cserélnek.
- Mozdonyt? A semmi közepén? Na de mire?
- Vodkára.
- És akkor hogyan megyünk tovább?
- Részegen...

This post was edited by exair on May 23 2008 11:15am
Banned
Warn: 10%
May 24 2008 12:24pm
A királylány este elmegy
a királyfi szobája elé és szól neki:
- Lépésem nesztelen, itt állok meztelen.
A királyfi beengedi.
Másnap este megint megy a királylány:
Megint beengedi. Így megy ez napról-napra. De aztán a királyfi elmegy a háborúba. Hazajön, a királylány megint megy a szobájához:
De a királyfi kiszól:
- Kérésed hasztalan, itt állok .....
Member
Gold: 6,645.00
May 24 2008 01:30pm
Quote (ME_NO_EXAIR_FOR_SURE @ Sat, 24 May 2008, 19:24)
A királylány este elmegy
a királyfi szobája elé és szól neki:
A királyfi beengedi.
Másnap este megint megy a királylány:
Megint beengedi. Így megy ez napról-napra. De aztán a királyfi elmegy a háborúba. Hazajön, a királylány megint megy a szobájához:
De a királyfi kiszól:
- Kérésed hasztalan, itt állok .....

eztet nem értem ^^

Roses are red, violets are blue, sugar is sweet, and so Are you.
But the roses are wilting, the violets are dead, the sugar bowl's empty, and so is your head.

e/ igy már értem a viccet biggrin.gif

This post was edited by enaszabika on May 24 2008 01:36pm
Banned
Warn: 10%
May 24 2008 01:31pm
Quote (enaszabika @ Sat, May 24 2008, 09:30pm)
eztet nem értem ^^

Kérésed hasztalan, itt állok [FASZTALAN]
Go Back To Magyar Topic List
Prev19394959697397Next
Add Reply New Topic New Poll