Quote (Rawen @ 25 Jul 2013 13:56)
Tapasztalat, itt más nem fog segíteni annyira komplex a dolog, az évek során egy idő után tudni fogod ha eleget foglalkozol vele de ezt máshogy nem lehet megtanulni, legfeljebb csak a legszimplább alapokat ami nem sok mindenre elég. Egyébként nem bántásból de ahogy észrevettem te elég noob vagy és nem is követed a competitive gameket szóval nem nagyon érdemes foglalkoznod vele egyelőre.
Az évek az kicsit túlzás ma már, ha úgy csinálsz mint nyáridőruhák akkor hónapok is elég de ahhoz állandóan meccseket kell nézni, követni a metagame változásokat, analizálni magadban etc.
http://www.joindota.com/en/news/11051-ti3-live-on-swedish-television>tfw soha nem leszel svéd esport masterrace
amugy ha csak igy haver tesok etcvel cmezget az ember kicsit oroszok ellen, szerintem annyira nem szamit, plane a metagame, ugyse jatszik pl ilyen alacsony szinten senki wisppel meg visagezsal barmennyire is tier 1 pickek streamen
siman lehet azt pickelni amit szeret az ember, csak arra figyeljen hogy mondjuk ha trilane vs trilaneje lesz akkor ne 3 melee heroja legyen meg ne 2ndpickelje a templar assassint mert akkor counterpickelni fogjak, etc, szerintem ha siman jatszik is raerez par game utan