Quote (Senee @ 7 Apr 2018 17:25)
És miért vagy ebben olyan biztos? Én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy Gábor mindenre odafigyelve, mindent szépen és rendesen tud majd csinálni
De legyen neked igazad..
vagy jelentheti azt is, hogy tényleg úgy gondolja, hogy tök hétköznapi dolog, szóval nem is bassza fel magát rajt és csak az zavarja, hogy neki még nincs belőle része
xD
de ebben se legyen igazam
Nincs miért bent tartaniuk a hülyéket. Ha csak a párthűség számítana, akkor is találnának okosabb párthűségest. Rezsi Szilárdnál a gerinc hiánya is alapkövetelmény, és az ostobaság inkább előny mint hátrány. Egy intelligens ember még megpróbálna magyarázkodni a kérdésekre, Szili csak böfög egy Sorost, Simicskát, migránst vagy Brüsszelt és kész is! XD

Quote (Cpt_Ghost @ 7 Apr 2018 18:41)
hát maradjunk annyiban, hogy nem sok
de a mostani rendszernél jobbat szarok, szóval whatever
Má' bocs, de ez is elég fidesz vitakúltúra szintű megszólalás volt, pedig már több komoly nyílt kérdést tettem fel.
Érdekes számomra hogy az adásban próbálod a komoly, hiteles politológust hozni, itt meg szarozva zársz rövidre egy kérdést.
Tehát. Hogy csak a fenti listánál maradjunk. Ki nem üti meg rajta az alap intelligencia szintet amit egy politikusnak meg kell?
Quote (Vismajor @ 7 Apr 2018 20:09)
Nem akarok úgy a momentumra szavazni, hogy nem jut be
De akkor vagy jobbik vagy mszp, ami total kiábrándító mas mas okbol
Cpt mondd h bejut a momentum es rakhatom rájuk a voksom az országoson
De mindenhol ilyen 2%on vannak :(
A 2% az túl kevés, de szerintem 3-4%tól nem lesz többjük :Y erre fogadni mernék úgyhogy 90+% Túl sok taktikai baklövést csináltak, kezdve azzal hogy nem állítottak miniszterelnök jelöltet. Persze esélytelen lett volna nyernie, de akkor is szimbolikus hogy komolyan gondolják magukat. Befejezve azzal hogy még csak egyéniben sem indul Fekete Győr. Persze, vagy bekerül a többiek hátán párt listán vagy nem, úgy mint Orbán. Ő se meri magát egyéniben megmérettetni.
Drukkolok nekik hogy 4 év múlva bejussanak, talán addigra megérnek és fejlődnek annyit. Jó lenne ha most is bekerülnének mert kéne a plusz szövetséges, de ez csak ábránd :Y
Az mszp meg jobbik között, elég könnyű választani szerintem. Melyikük erősebb? Melyikük hitelesebb? ("Hazudtunk reggel délben meg este" ugye, a tömegbelövetést, gumibotozást, lovasrohamot ne is említsük. Oké, Gyurcsány volt, de az mszp meg kiállt mögötte, ahelyett hogy megbuktatták volna! Botkával nem bántak ilyen kesztyűs kézzel...) ÉS melyikük nem kapott még bizalmat? Az mszp kapott háromszor, plusz előtte 50 évig. Szerintem bőven sok.
ezt a videót itt hagyom:
https://www.facebook.com/JobbikMagyarorszagertMozgalom/videos/10156054136611405/
Meg ha már sorsjegy, akkor ezt is 
Quote (anyd @ 7 Apr 2018 20:11)
A kozvelemenykutatasok szarok, nem merik jol a kis partokat. Atlagban minden 18 ember valaszol a kerdesekre. En 70%ot mondok a bejutasra, bar eddig pesszimista voltam, a kampany jol sikerult, a visszaleptetesekbol jol jottunk ki, kulfoldi szavazatokban es budapesten kiemelkedo arannyal szamolunk.
This, de én 10-11et hallottam. De akik válaszolnak, abból is 30-40% titkolja a pártpreferenciát, bár abban is magasabb az LMP Jobbik aránya. Azzal is számolni kell hogy óriási az átszavazási hajlandóság, nem csak egyéniben de listán is.
This post was edited by Thomas Cross on Apr 7 2018 12:40pm