d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sorozatok > Discuss
Prev19359369379389391141Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Aug 7 2017 11:37pm
Quote (Ghostmasterq @ Aug 8 2017 06:29am)
Több eves szerepjatek tapasztalatból tudom, hogy fegyverhasznalat =/= fegyverdobas

Jamie tud használni landzsat de nem tudja eldobni
Édes istenem végre használtam ezt a tudást

mit kell azon tudni? fogod azt sutty, eldobod
xD
Member
Gold: 1,630.69
Aug 8 2017 01:23am
Quote (Senee @ Aug 8 2017 06:37am)
mit kell azon tudni? fogod azt sutty, eldobod
xD

Mas tapasztalat hijan a gerelyhajitashoz hasonlitanam. Az egy egesz testes mozgassorozat ami nagyon sok koordinaciot igenyel, rosszabbik kezzel nem lehet rendesen vegrehajtani gyakorlas nelkül. Tegyük fel sikerülne is eldobnia eleg messzire, es meg el is talalna Draeneryst, eleg valoszinütlen hogy belehalna a serülesbe, es utana nem lenne fegyvere sem. Viszont ha odalovagol hozza es nyakon döfi akkor egy vesztes csatat meg tud forditani az eleteert cserebe.

Ezert is tetszett egyebkent a resz, Jamie, akit arulokent ismernek, es nem erdekli masok mit gondolnak rola nem probal meg elmenekülni, hanem meg neki is megy a sarkanynak. Bronn, akit meg a kapzsisaga vezerelt otthagyta a zsak aranyat amiböl elete vegeig ellenne boldogan, szinten azert hogy megallithassa a sarkanyt.

Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Aug 7 2017 10:52pm)
eléggé wacko :wacko:
mér lenne jó kislány, wtf ez
könyvben is elég jól le van írva, hogy kettőjük közül mindig sansa volt az ilyen kis jókislány, aki elso seasonban még királyvárba akart menni meg jofreyt - herceget fehér lovon akarta magának etc, arya az mindigis harcolni akart és most el is jutott oda, ahova szeretett volna, vannak skilljei, meg álarca, attól hogy láthatja a családját még nem változik a karaktere, ha van szereplő a sorozatban akiről tényleg nem szeretném, hogy meghaljon, akkor az pont arya
nem tom mennyire realisztikus maga kardozás tbh, sose kellett még kardpárbajt vívnom senkivel, de nekem határozottan tetszik a stílusa

Volt ugye a keresztezödes, ott valaszthatott a bosszu es a csalad között. Utana volt a farkasos jelenet, azt remeltem raeszmel hogy a bosszu nem megoldas. A kardozas meg szimplan baromsag, ha mindenaron ezt a faceless assassint vagy mit akarnak eröltetni akkor maradjon inkabb a mergezesnel.
Member
Gold: 17,767.00
Aug 8 2017 03:37am
Quote (Karan2_Returned @ Aug 8 2017 09:23am)
Mas tapasztalat hijan a gerelyhajitashoz hasonlitanam. Az egy egesz testes mozgassorozat ami nagyon sok koordinaciot igenyel, rosszabbik kezzel nem lehet rendesen vegrehajtani gyakorlas nelkül. Tegyük fel sikerülne is eldobnia eleg messzire, es meg el is talalna Draeneryst, eleg valoszinütlen hogy belehalna a serülesbe, es utana nem lenne fegyvere sem. Viszont ha odalovagol hozza es nyakon döfi akkor egy vesztes csatat meg tud forditani az eleteert cserebe.

Ezert is tetszett egyebkent a resz, Jamie, akit arulokent ismernek, es nem erdekli masok mit gondolnak rola nem probal meg elmenekülni, hanem meg neki is megy a sarkanynak. Bronn, akit meg a kapzsisaga vezerelt otthagyta a zsak aranyat amiböl elete vegeig ellenne boldogan, szinten azert hogy megallithassa a sarkanyt.

Volt ugye a keresztezödes, ott valaszthatott a bosszu es a csalad között. Utana volt a farkasos jelenet, azt remeltem raeszmel hogy a bosszu nem megoldas. A kardozas meg szimplan baromsag, ha mindenaron ezt a faceless assassint vagy mit akarnak eröltetni akkor maradjon inkabb a mergezesnel.

A landzsakat is lehet dobni de csak rovid tavra. Jellegzetesen nehany meterrol dobtak a lovasok/harckocsizok a kevesbe mobilis celpontokra es olyan fejjel volt ellatva ami megkonnyiti a szabaditast, mert ebbol lovasok csak egyet, harckocsizok csak nehanyat hordtak maguknal. A magabiztosabb versenyzok a kezukhoz vagy a kocsihoz is kotottek oket. (A gyalogsagi landzsak/kopjak masok) Szerintem a legtobb lovassagi landzsat ugyanakkor ritkan dobtak el, kulonosen alakzaton kivul.

A dardak lenyegesen rovidebbek es ugy vannak kialakitva hogy messzebre is lehessen dobi oket es nehez legyen szabaditani.

Csak a video veget neztem meg de Jamienel egy landzsa van es nemigen tudta volna messzebbre eldobni. Ha el is tudta volna gondolom a sarkany valahogy megtudja vedeni a kisasszonyt.

Miutan a sarkany bemutatkozott meg kellett volna adnia magat es futarokat kuldeni haza hogy keszitsek a legvedelmet tbh.
Member
Gold: 2,751.03
Aug 8 2017 04:02am
Quote (Karan2_Returned @ Aug 8 2017 09:23am)

most olvasom a youtube kommenteket alatta, nagyon megoszlanak a vélemények, hogy realisztikus-e a fight, vagy nem
van egy ismerősöm aki kiskora óta versenyszerűen vív, majd megkérdezem

lándzsa meg wtf, aki azon gondolkozik, hogy egy erre nem alkalmas eszközt eldobhatott-e volna és ezzel megölhette e volna sarkánycsajt, az nyugodtan próbálja ki otthon szerintem, fogjon egy felmosót, gereblyét, kapanyelet vagy ami éppen akad otthon, dobja el, amennyire tudja, majd adja hozzá hogy jamie full páncélban volt, és lóháton és döntse el magának
Member
Aug 8 2017 04:09am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Aug 8 2017 11:02am)
most olvasom a youtube kommenteket alatta, nagyon megoszlanak a vélemények, hogy realisztikus-e a fight, vagy nem

lándzsa meg wtf, aki azon gondolkozik, hogy egy erre nem alkalmas eszközt eldobhatott-e volna és ezzel megölhette e volna sarkánycsajt, az nyugodtan próbálja ki otthon szerintem, fogjon egy felmosót, gereblyét, kapanyelet vagy ami éppen akad otthon, dobja el, amennyire tudja, majd adja hozzá hogy jamie full páncélban volt, és lóháton és döntse el magának

eldobtam a kapanyelet
sztem én megtudtam volna ölni daeneryst
Member
Gold: 122.92
Aug 8 2017 05:39am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Aug 8 2017 12:02pm)

rici a köpenyemben fogja a claymoret.jpg
2-3x olyan nehéz egy korabeli kard, számold ki mérnökistenként mekkora erővel lehet rá lebaszni és valós-e a hárítás
ismét nem néztem meg a jelenetet de elcsusztatni még elég "könnyen" el lehet, megállítani (mondjuk fej fölött) szerintem lehetetlen hasonló kaliberű kard + testfelépítés híján
Member
Gold: 80.00
Aug 8 2017 05:47am
Quote (cowding @ 8 Aug 2017 13:39)
rici a köpenyemben fogja a claymoret.jpg
2-3x olyan nehéz egy korabeli kard, számold ki mérnökistenként mekkora erővel lehet rá lebaszni és valós-e a hárítás
ismét nem néztem meg a jelenetet de elcsusztatni még elég "könnyen" el lehet, megállítani (mondjuk fej fölött) szerintem lehetetlen hasonló kaliberű kard + testfelépítés híján

Member
Gold: 17,767.00
Aug 8 2017 06:28am
Quote (Cpt_Ghost @ Aug 8 2017 01:47pm)
http://www.youtube.com/watch?v=1mWKRXV7gFk

a haritasok szerintem teljesen realisak, maga a kuzdelem nem igazan - Brienne effektive arra jatszik hogy a kiscsaj villagno tudjon, nem igazan hasznalja ki a fegyvere hosszat es folyamatosan dof/rovidet vag - a kiscsaj meg barmilyen jo is, ilyen hozzaallassal nem sok parbajt elne tul
Member
Gold: 80.00
Aug 8 2017 06:42am
Quote (SteelMeetsSteel @ 8 Aug 2017 14:28)
a haritasok szerintem teljesen realisak, maga a kuzdelem nem igazan - Brienne effektive arra jatszik hogy a kiscsaj villagno tudjon, nem igazan hasznalja ki a fegyvere hosszat es folyamatosan dof/rovidet vag - a kiscsaj meg barmilyen jo is, ilyen hozzaallassal nem sok parbajt elne tul

kb erre jutottam en is
ugyes-ugyes, de ot perc alatt halna meg ha valaki tenyleg megakarna olni.
Member
Aug 8 2017 01:03pm
remélem az ötödik részt is meglékelik
jó lenne minden hétvégére egy got rész
Go Back To Magyar Topic List
Prev19359369379389391141Next
Add Reply New Topic New Poll