Quote (Karan2_Returned @ Aug 7 2017 11:38pm)
Gyönyörü volt ez a GoT resz, de
--------------SPOILER-----------
igazan meghalhatott volna a sarkany. Jamie sem fullad meg szerintem, max foglyul ejtik es becserelik Yarara.
Landzsat dobni lohatrol rosszabbik kezzel full pancelzatban nem hiszem hogy lehet olyan messzire, az elegge hülyeseg lett volna.
Kedvenc jelenetem viszont a Meera es Bran közötti beszelgetes volt. Mint ha magamat hallottam volna.
>You don't need me anymore.
>No. I don't.
Arya viszont egyre idegesitöbb, azt remeltem hogy hazaer, felhagy a bosszuval es rendes kislany lesz. Erre fel kezzel fogja a fogpiszkalojat es elharitja egy sulyra legalabb 4x nagyobb ember kardjat.
Az addig oke, hogy nem valosaghüek a küzdelmek, de mar teljesen röhejes szintre süllyednek ezek a jelenetek.
eléggé wacko

mér lenne jó kislány, wtf ez
könyvben is elég jól le van írva, hogy kettőjük közül mindig sansa volt az ilyen kis jókislány, aki elso seasonban még királyvárba akart menni meg jofreyt - herceget fehér lovon akarta magának etc, arya az mindigis harcolni akart és most el is jutott oda, ahova szeretett volna, vannak skilljei, meg álarca, attól hogy láthatja a családját még nem változik a karaktere, ha van szereplő a sorozatban akiről tényleg nem szeretném, hogy meghaljon, akkor az pont arya
nem tom mennyire realisztikus maga kardozás tbh, sose kellett még kardpárbajt vívnom senkivel, de nekem határozottan tetszik a stílusa