Quote (Fej @ 6 Apr 2018 11:05)
jobbik "őszinte" néppártosodása és az általad írt átfordulásuk a cigányok felé, ilyen szerinted van? te ebben tényleg hiszel?
ideologiat szerintem nem valtogat az ember, vona ha hisz valamiben, akkor ugyanabban mint az elejen, csak a tortenelem tanar vegzettsegevel x ev utan rajott, hogy az eletben nem fog kormanyt alakitani ezzel a 21. század europajaban es probalt valtani
ez meg, hogy ha gyurcsány nélkül próbálnak egy kisebbségi kormányt csinálni "ő simán beáll a fidesz mögé" ezt te sem gondoltad komolyan:)
Quote (Cpt_Ghost @ 6 Apr 2018 11:11)
amúgy sztem simán megváltozhat az ember világképe tíz év alatt
de ettől függetlenül a jobbikról nem lehet túl sok jót elmondani, isten óvjon egy jobbik kormánytól
Azért hiszek benne mert Vona szájából sosem lehetett vállalhatatlan mondatokat hallani. Voltak erős megfogalmazásai, meg cigányozott, az valóban hiba volt tőle hogy másoktól elnézte a már tényleg vállalhatatlan mondatokat is,de ez megváltozott és fejükre koppintanak azoknak akik túltolják a biciklit. De anno is azt mondták hogy azért kell a cigányokat rendre fogni hogy fel tudjanak emelkedni a mélyszegénységből. Akkor keményen fogalmaztak és kemény módszerekkel akarták véghezvinni, most sokkal érettebbek, higgadtabbak (mégiscsak eltelt 10 év) A cél ugyanaz: a cigányok és egész magyarország felemelése a mélyszegénységből. A retorika finomult, a módszerek sokkal puhábbak, profibbak és hatékonyabbak, lásd Ózd (nem fejtem ki mert túl sok TL,DR posztom van így is.), ahol eddig a cigányok fel voltak hergelve meg meg voltak félemlítve "Hogyha gyön a Jobbik akó hozza a Gárdát és mindenkit megölnek!" Most meg tisztább a cigánysor mert vitt oda konténert ahova dobhatják a szemetet, egy csomó közmunkást átvett teljes munkaidőre több bérért stb, és a cigányok is rájöttek hogy csak jót akartak, úgyhogy azóta imádják Janiczak Dávidod. (Plíz hozd fel a hangfelvételeket...)
Quote (Cpt_Ghost @ 6 Apr 2018 11:11)
amúgy sztem simán megváltozhat az ember világképe tíz év alatt
de ettől függetlenül a jobbikról nem lehet túl sok jót elmondani, isten óvjon egy jobbik kormánytól
Az első résszel egyetértek. Semmi jót? Szavahihetőek, Van egy jó kormányprogramjuk, vállalják a vitát és a párbeszédet más pártokkal, kell ennél több mert szívesen sorolom

Egy Kapitány nem félhet az ismeretlentől.

Isten óvjon meg minket újabb 4 év fidesztől hogy tovább építsék a diktatúrát! Isten óvjon meg minket 4 év mszpdktól akik beleülnének a NER trónba és építenék tovább a diktatúrát amit a Kedves Vezető elkezdett. Már csak azért is mert ők annyira pancserek hogy megint a csőd szélére kerülnénk 4-8 év alatt. Én nem félek az ismeretlentől, főleg hogy nincs is okom rá. Én az ismerttől félek ami tudom hogy lop, csal, hazudik és bérrabszolgaságban tartja továbbra is az országot. Isten óvjon minket egy Jobbik kormánytól? Mégis ki az aki rajtuk kívül esélyes a kormányváltásra? Még Szél Berni is elismerte hogy a Jobbik nélkül nincs kormányváltás. És velük legalább lehet tárgyalni, ötletelni, egyeztetni, meghallgatják a többi oldalt is, nem úgy mint fideszék meg emeszpéék akik csípőből söpörtek le mindent 28 évig amit nem ők találtak ki! A fideszben legalább annyi ész volt hogy bénán lekoppintotta a jobbikos ötleteket és megszavazta sajátként. Lehet a Jobbikot szeretni, nem szeretni, de tetszik vagy sem, rajtuk kívül nincs más, és inkább ők mint a fidesz.
Quote (Senee @ 6 Apr 2018 11:36)
szavazok akkor taktikaiszavazas.hu alapjan egyénire, listán meg kutyákra azt jóvan
mondjuk taktikain azt irja h a dk-ra kéne szavazzak
xD
Aki kamupártra/viccpártra szavaz az a fideszre szavaz. Viccesek, én is bírom őket, de attól még true

Inkább az LMP-Momentum-Jobbik háromszögben gondolkozz, attól függően hogy mennyire akarsz kormányváltást, és mennyire tudsz szemet hunyni 8-10 éves nyilatkozatokért.
DK-ra megint ne, mert Gyurcsán és Orbán az érem két oldala. Amíg van az egyik addig van a másik, és egy pénzérmét dobálva nem lehet hatost dobni!
This post was edited by Thomas Cross on Apr 6 2018 03:59am