Quote (josheide @ Jul 29 2014 12:52pm)
1. Beni senpai regi peldajaval elve: Kepzeld azt, hogy ez a forum egy kocsma ahol sok regi cimbora rendszeresen szorakozik. Ha beteved valami uj arc es valamivel zavarja a regi tarsasagot (barmivel is) akkor annak kovetkezmenyei lesznek. Egy kocsmaban eltornek az orrod valoszinuleg, itt max elkuldenek a kurva anyadba. Sajnos ugyanakkor itt nem kerhetjuk meg a csapost, hogy az uj idegesito arcot dobja mar ki, mert ez a forum nyitott, tehat a magunk modjan kell vagy asszimilalnunk vagy eluldoznunk.
2. A magyar alforum ha szereted ha nem az egyes emberek osszessege. Ha mesh, gurke, cpt, fej, meg kitudja meg kivel balhezol nem jarnanak ide, akkor lehet veluk egyutt eltunne meg sok mas ember is.
3. Ha tetszik a tartalom de nem vagy kepes ugy hozzaszolni hogy abbol ne legyen veszekedes, akkor probalj meg esetleg csak olvasni es nem reagalni. Nehez? Legalabb tanulsz egy kis onfegyelmet.
4. Mindenhol a vilagon, legyen az iskola, munka, gyakorlat... szeretik baszogatni az uj gyereket. Ha nem tudod ezt elfogadni akkor szerintem akar nagyon gyorsan Senee sorsara jutsz.
5. Nekem is nehez elfogadni a vilag ezen sajatossagat, de ha uj helyre megyek akkor altalaban probalok elozekeny, konfliktuskerulo lenni es csak ha felmertem a hely csoportdinamikajat es felvettem a tempojat akkor probalok rajt valtoztatni.
1. ez a kocsmás hasonlat nem jó, illetve el van ferdítve a ti irányotokba. valójában úgy néz ki a dolog, hogy van egy kocsma, ahová bemegyek sörözni, ti pedig full részegen és elbizakodottan, mivel már ott isztok egy ideje plusz számbeli fölény belém kötöttök kb. ilyen "ne nézzél, nem tetszik a pofád" stílusban. amennyiben ez a ti kocsmátok lenne, aláírom úgy dobtok ki ahogy jól esik (bár irl nem teljesen így működik), eebben az esetben viszont nincs igazatok és titeket dob ki a csapos, vagyis moderátor mert nem tudtok viselkedni és a másik vendéggel kötözködtök... mint ahogy cpt esetében is történt, azóta multival vergődik ugyanúgy (de azért én viselkedek szánalmasan lol)
2. tényleg full respect hogy ez egy közösség, de attól még a barátaid tapló módon viselkednek, ez tény - kaptam pm-et régi fórumozótól, aki pl. miattuk nem jár már ide, és nekem adott igazat (nem mondok nevet, de nem volt kiközösített tag)
3. meg is fordíthatjuk, hogy nem szól be nekem csakazértis, hanem elviseli a két képet meg még egy-két postot, ha nekem is úgy van kedvem és hozzászólok valamihez (mert megtehetem), és akkor nincs flame circle és nem baszódik el a fórum, mindig kettőn, jelen esetben rajtunk áll a vásár - szerintem én alapvetően nem kezdek kötekedni itt emberekkel, csak 1-2 eset volt pl. ebben a topicban, ezt elismerem
4. mindenhol szeretik... de amikor hónapok óta megy ugyanaz a szemét az már enyhén szánalmas, a ti oldalatokról is
5. próbáltam én is változtatni, visszavettem a képeket az első hónap után, és igyekeztem normálisan hozzászólni a témákhoz. eredmény: a haverjaid ugyanúgy flamelnek - ezen a ponton lehetne elgondolkozni azon, hogy talán nem csak nekem kellene címzened ezeket a pontokat
részemről a továbbiakban:
a bma, gurke, cpt multi, fej szintű emberekhez nem szólok hozzá, amíg ő nem köt belém, tőlem provokáció nem lesz megígérem
viszont ha továbbra is folytatják nekem az agyatlan flamelést, akkor én is válaszolni fogok és a fórum szét lesz baszva
vedd úgy, hogy nem rajtam múlik
This post was edited by TuskesVanek on Jul 29 2014 06:28am