d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozás Topik
Prev19293949596105Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Jul 29 2014 05:29am
Quote (cowding @ Jul 29 2014 11:28am)
azon gondolkodtam, hogyha fizeted nekem a wowot (azthiszem cataclysmig meg van az accomon) akkor megyek veled játszani
Na mit szólsz? +1 card kijön a fizubol cola mellé és lenne kivel játszani

milliomosok vagytok baszki és akkor én, minimálbérnél egy kicsivel többet kereső nyomorult fizessem neked a wowod
gg :XD

This post was edited by Senee on Jul 29 2014 05:31am
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jul 29 2014 05:32am
Quote (josheide @ Jul 29 2014 01:29pm)
Vanek, most en is koptatom kicsit a draga billentyuzetem neked, hatha ram jobban hallgatsz mint a tobbiekre...

Ez a forum mar nagyon regota letezik, es bar nem idealis hely mindenki szamara, szerintem nagyon jo kis kozosseg alakult ki itt. Eljarunk inni, nyaralni, segitunk tovabbtanulas, informatika, jatekok stb. temaban.

Ha neked nem tetszik a magyar alforum, van sok mas hely ahol kielheted magad.

Aruld el nekem, hogy miert vagy meg mindig itt, ha marcius ota semmit se kapsz csak cseszegetest?

Ha nem tetszik a hely, nem tetszik az emberek stilusa, akkor menj el innen.

Sok tucat magadfajta user volt mar itt, akiknek nem tetszett a kornyezet es elvartak hogy mindenki mas valtozzon. Sot meg a mostani aktiv felhasznalobazis egy resze is docogosen kezdte itt.

Idovel viszont ok mind elfogytak, mi meg maradtunk.

Csak az a baj, hogy nehany regi embert is kikezdenek a sok fogyatekos, es ok inkabb elmennek, mert nem szeretik a veszekedest. A veszekedes fo katalizatora pedig most te vagy itt sajnos.

Hogy miert nem privat forumon csinaljuk ugyanezt? Mert minden xx idiota newfagre jut talan 1 aki ertelmes es ertekes tagja lesz a subnak.
Meg talan nincs keso hogy valtoztass a hozzaallasodon es te legyel az egyik nehezen indulo, de aztan beilleszkedo user. Ugy erzem megvan az inteligenciad csak egy kis alazat kellene a regebb ota ittlevok fele.

Gondolkozz el ezen!

azert azt nem mondanam, de aztan jozeffel se volt vegulis baj azon kivul, hogy tulsagosan kiteritette a maganeletet ide.
Member
Gold: 122.92
Jul 29 2014 05:34am
Quote (Senee @ Jul 29 2014 01:29pm)
milliomosok vagytok baszki és akkor én, minimálbérnél egy kicsivel többet kereső nyomorult fizessem neked a wowod
gg :XD

az a szüleimé xS:D mit szolnának ha wowra költeném
mondják majd h nem lesz belölem semmi lol
aztán majd a nyakukon rohadok titokban
meg bankkártyám sincs meg paypalom se mert letiltották mert fiatalka voltam
papirpézböl meg hol lehet kártyát venni lol majd buszozgatok ide oda az emberek közt a melegben pff
titokban kell neten hogy ne tudják meg
majd adok neked aranyat a játékban cserébe
Member
Gold: 0.05
Jul 29 2014 05:37am
Quote (josheide @ Jul 29 2014 12:29pm)
Vanek, most en is koptatom kicsit a draga billentyuzetem neked, hatha ram jobban hallgatsz mint a tobbiekre...

Ez a 1. forum mar nagyon regota letezik, es bar nem idealis hely mindenki szamara, szerintem nagyon jo kis kozosseg alakult ki itt. Eljarunk inni, nyaralni, segitunk tovabbtanulas, informatika, jatekok stb. temaban.

2. Ha neked nem tetszik a magyar alforum, van sok mas hely ahol kielheted magad.

Aruld el nekem, hogy miert vagy meg mindig itt, ha marcius ota semmit se kapsz csak cseszegetest?

3. Ha nem tetszik a hely, nem tetszik az emberek stilusa, akkor menj el innen.

Sok tucat magadfajta user volt mar itt, akiknek nem tetszett a kornyezet es elvartak hogy mindenki mas valtozzon. Sot meg a mostani aktiv felhasznalobazis egy resze is docogosen kezdte itt.

Idovel viszont ok mind elfogytak, mi meg maradtunk.

Csak az a baj, hogy nehany regi embert is kikezdenek a sok fogyatekos, es ok inkabb elmennek, mert nem szeretik a veszekedest. 4. A veszekedes fo katalizatora pedig most te vagy itt sajnos.

Hogy miert nem privat forumon csinaljuk ugyanezt? Mert minden xx idiota newfagre jut talan 1 aki ertelmes es ertekes tagja lesz a subnak.
Meg talan nincs keso hogy valtoztass a hozzaallasodon es te legyel az egyik nehezen indulo, de aztan beilleszkedo user. Ugy erzem megvan az inteligenciad csak egy kis 5. alazat kellene a regebb ota ittlevok fele.

Gondolkozz el ezen!

pontokba szedtem a választ

1. respect de komolyan, ettől függetlenül viszont ez egy nyitott fórum, nem pedig privát közösség, a jd semmit nem számít, mindenki ugyanolyan rangon van (ha megkérdezel egy moderátort vagy admint ugyanezt a választ kapod)

2. nem a fórummal van bajom, mert vannak érdekes témák és érdekes hozzászólók, egyes emberekkel kerültem nézeteltérésbe

3. jogos, ha nem lenne a 2. pont ezt tenném

4. a veszekedés katalizátora az, hogy ezek az emberek direkt veszekedni akarnak, elhiszem, hogy irl haver, de ha kicsit objektívebben állsz hozzá, akkor rájössz, hogy direkt próbálnak provokálni és ismételten kiemelném, hogy nem balhézni jöttem ide

5. ez alatt mit értesz konkrétan? cpt elküld a kurva anyámba mert nem szeret xD-t olvasni, és köszönjem meg neki? mi számít nálad alázatnak? az hogy nem állok ki magamért? képtelen vagyok elhinni, hogy ha a te postjaidra napi szinten flamelne pár idióta, nem vágnál vissza

This post was edited by TuskesVanek on Jul 29 2014 05:41am
Member
Gold: 122.92
Jul 29 2014 05:47am
tfw beszélgetni akarok seneevel
senee nem válaszol
életem
Member
Gold: 33,265.80
Jul 29 2014 05:52am
Quote (TuskesVanek @ 29 Jul 2014 12:37)
pontokba szedtem a választ

1. respect de komolyan, ettől függetlenül viszont ez egy nyitott fórum, nem pedig privát közösség, a jd semmit nem számít, mindenki ugyanolyan rangon van (ha megkérdezel egy moderátort vagy admint ugyanezt a választ kapod)

2. nem a fórummal van bajom, mert vannak érdekes témák és érdekes hozzászólók, egyes emberekkel kerültem nézeteltérésbe

3. jogos, ha nem lenne a 2. pont ezt tenném

4. a veszekedés katalizátora az, hogy ezek az emberek direkt veszekedni akarnak, elhiszem, hogy irl haver, de ha kicsit objektívebben állsz hozzá, akkor rájössz, hogy direkt próbálnak provokálni és ismételten kiemelném, hogy nem balhézni jöttem ide

5. ez alatt mit értesz konkrétan? cpt elküld a kurva anyámba mert nem szeret xD-t olvasni, és köszönjem meg neki? mi számít nálad alázatnak? az hogy nem állok ki magamért? képtelen vagyok elhinni, hogy ha a te postjaidra napi szinten flamelne pár idióta, nem vágnál vissza

1. Beni senpai regi peldajaval elve: Kepzeld azt, hogy ez a forum egy kocsma ahol sok regi cimbora rendszeresen szorakozik. Ha beteved valami uj arc es valamivel zavarja a regi tarsasagot (barmivel is) akkor annak kovetkezmenyei lesznek. Egy kocsmaban eltornek az orrod valoszinuleg, itt max elkuldenek a kurva anyadba. Sajnos ugyanakkor itt nem kerhetjuk meg a csapost, hogy az uj idegesito arcot dobja mar ki, mert ez a forum nyitott, tehat a magunk modjan kell vagy asszimilalnunk vagy eluldoznunk.

2. A magyar alforum ha szereted ha nem az egyes emberek osszessege. Ha mesh, gurke, cpt, fej, meg kitudja meg kivel balhezol nem jarnanak ide, akkor lehet veluk egyutt eltunne meg sok mas ember is.

3. Ha tetszik a tartalom de nem vagy kepes ugy hozzaszolni hogy abbol ne legyen veszekedes, akkor probalj meg esetleg csak olvasni es nem reagalni. Nehez? Legalabb tanulsz egy kis onfegyelmet.

4. Mindenhol a vilagon, legyen az iskola, munka, gyakorlat... szeretik baszogatni az uj gyereket. Ha nem tudod ezt elfogadni akkor szerintem akar nagyon gyorsan Senee sorsara jutsz.

5. Nekem is nehez elfogadni a vilag ezen sajatossagat, de ha uj helyre megyek akkor altalaban probalok elozekeny, konfliktuskerulo lenni es csak ha felmertem a hely csoportdinamikajat es felvettem a tempojat akkor probalok rajt valtoztatni.
Member
Jul 29 2014 05:52am
ez a vanek, édes istenem
Member
Jul 29 2014 05:55am
Quote (cowding @ Jul 29 2014 11:47am)
tfw beszélgetni akarok seneevel
senee nem válaszol
életem

majd kapsz egy féloldalas tl;dr-t az élet nagy dolgairól
Member
Gold: 0.05
Jul 29 2014 06:25am
Quote (josheide @ Jul 29 2014 12:52pm)
1. Beni senpai regi peldajaval elve: Kepzeld azt, hogy ez a forum egy kocsma ahol sok regi cimbora rendszeresen szorakozik. Ha beteved valami uj arc es valamivel zavarja a regi tarsasagot (barmivel is) akkor annak kovetkezmenyei lesznek. Egy kocsmaban eltornek az orrod valoszinuleg, itt max elkuldenek a kurva anyadba. Sajnos ugyanakkor itt nem kerhetjuk meg a csapost, hogy az uj idegesito arcot dobja mar ki, mert ez a forum nyitott, tehat a magunk modjan kell vagy asszimilalnunk vagy eluldoznunk.

2. A magyar alforum ha szereted ha nem az egyes emberek osszessege. Ha mesh, gurke, cpt, fej, meg kitudja meg kivel balhezol nem jarnanak ide, akkor lehet veluk egyutt eltunne meg sok mas ember is.

3. Ha tetszik a tartalom de nem vagy kepes ugy hozzaszolni hogy abbol ne legyen veszekedes, akkor probalj meg esetleg csak olvasni es nem reagalni. Nehez? Legalabb tanulsz egy kis onfegyelmet.

4. Mindenhol a vilagon, legyen az iskola, munka, gyakorlat... szeretik baszogatni az uj gyereket. Ha nem tudod ezt elfogadni akkor szerintem akar nagyon gyorsan Senee sorsara jutsz.

5. Nekem is nehez elfogadni a vilag ezen sajatossagat, de ha uj helyre megyek akkor altalaban probalok elozekeny, konfliktuskerulo lenni es csak ha felmertem a hely csoportdinamikajat es felvettem a tempojat akkor probalok rajt valtoztatni.

1. ez a kocsmás hasonlat nem jó, illetve el van ferdítve a ti irányotokba. valójában úgy néz ki a dolog, hogy van egy kocsma, ahová bemegyek sörözni, ti pedig full részegen és elbizakodottan, mivel már ott isztok egy ideje plusz számbeli fölény belém kötöttök kb. ilyen "ne nézzél, nem tetszik a pofád" stílusban. amennyiben ez a ti kocsmátok lenne, aláírom úgy dobtok ki ahogy jól esik (bár irl nem teljesen így működik), eebben az esetben viszont nincs igazatok és titeket dob ki a csapos, vagyis moderátor mert nem tudtok viselkedni és a másik vendéggel kötözködtök... mint ahogy cpt esetében is történt, azóta multival vergődik ugyanúgy (de azért én viselkedek szánalmasan lol)

2. tényleg full respect hogy ez egy közösség, de attól még a barátaid tapló módon viselkednek, ez tény - kaptam pm-et régi fórumozótól, aki pl. miattuk nem jár már ide, és nekem adott igazat (nem mondok nevet, de nem volt kiközösített tag)

3. meg is fordíthatjuk, hogy nem szól be nekem csakazértis, hanem elviseli a két képet meg még egy-két postot, ha nekem is úgy van kedvem és hozzászólok valamihez (mert megtehetem), és akkor nincs flame circle és nem baszódik el a fórum, mindig kettőn, jelen esetben rajtunk áll a vásár - szerintem én alapvetően nem kezdek kötekedni itt emberekkel, csak 1-2 eset volt pl. ebben a topicban, ezt elismerem

4. mindenhol szeretik... de amikor hónapok óta megy ugyanaz a szemét az már enyhén szánalmas, a ti oldalatokról is

5. próbáltam én is változtatni, visszavettem a képeket az első hónap után, és igyekeztem normálisan hozzászólni a témákhoz. eredmény: a haverjaid ugyanúgy flamelnek - ezen a ponton lehetne elgondolkozni azon, hogy talán nem csak nekem kellene címzened ezeket a pontokat

részemről a továbbiakban:

a bma, gurke, cpt multi, fej szintű emberekhez nem szólok hozzá, amíg ő nem köt belém, tőlem provokáció nem lesz megígérem

viszont ha továbbra is folytatják nekem az agyatlan flamelést, akkor én is válaszolni fogok és a fórum szét lesz baszva

vedd úgy, hogy nem rajtam múlik

This post was edited by TuskesVanek on Jul 29 2014 06:28am
Member
Jul 29 2014 06:27am
Regi szep idok amikor engem newfagozott mindenki, meg küldött el a picsába.
Go Back To Magyar Topic List
Prev19293949596105Next
Add Reply New Topic New Poll