d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Counter Strike Topic
Prev19293949596614Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jan 2 2014 09:22am
Quote (cowding @ 2 Jan 2014 17:19)
T kezdorol midet lotted v wat

ja
Member
Gold: 0.00
Jan 2 2014 09:23am
Quote (cowding @ 2 Jan 2014 17:19)
T kezdorol midet lotted v wat

gondolom
Member
Gold: 834.97
Jan 2 2014 01:01pm
miért lehet az, hogy noob vagyok a játékban annak ellenére hogy nyomtam már vele 28 orat? kb ha 1v1re kerül a sor valahol ilyen 90% esélyem van hogy én fogok megdögleni, pedig hasonlo silver4 noobok ellen játszok már 1 ideje, plusszos statom nagyon ritkán szokott lenni, 1-2x volt hogy bejött minden lövés kb és faszán játszottam én lettem az első etc, de ez nagyon ritka általában leszopatnak. lehet az az oka hogy az ágyból játszok és nem asztalon? annyira nem tűnik fel hogy nagyon akadályozna a lövésben meg a pontos célzásban de nemtom. furcsa mer amugy nemszoktam annyira szar lenni semmi játékban, de ebben valahogy nagyon kula vagyok, amikor laciékkal játszottam akkoris egyfolytában faszrahúztak, közben meg rici is először játszott ezzel aztán ő meg mégis tudott boldogulni elvileg és még jobb ligába is rakta mint engem, pedig az ő motoros képességei aztán tényleg 1 fogyatékoséval egyenlőek. halp, nem értem, wat do

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jan 2 2014 01:07pm
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jan 2 2014 01:08pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 2 Jan 2014 21:01)
miért lehet az, hogy noob vagyok a játékban annak ellenére hogy nyomtam már vele 28 orat? kb ha 1v1re kerül a sor valahol ilyen 90% esélyem van hogy én fogok megdögleni, pedig hasonlo silver4 noobok ellen játszok már 1 ideje, plusszos statom nagyon ritkán szokott lenni, 1-2x volt hogy bejött lövés kb és faszán játszottam én lettem az első etc, de ez nagyon ritka általában leszopatnak. lehet az az oka hogy az ágyból játszok és nem asztalon? annyira nem tűnik fel hogy nagyon akadályozna a lövésben meg a pontos célzásban de nemtom. furcsa mer amugy nemszoktam annyira szar lenni semmi játékban, de ebben valahogy nagyon kula vagyok, amikor laciékkal játszottam akkoris egyfolytában faszrahúztak, közben meg rici is először játszott ezzel aztán ő meg mégis tudott boldogulni elvileg és még jobb ligába is rakta mint engem, pedig az ő motoros képességei aztán tényleg 1 fogyatékoséval egyenlőek. halp, nem értem, wat do

mert sokan már lassan 15. éve játszanak vele
meg ahogy látom itt nem igazán menő az FPS hunsubon, pedig én pl csak azokkal játszottam anno
quake, unreal, cs, ..
Member
Gold: 3,747.73
Jan 2 2014 01:10pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jan 2 2014 08:01pm)
miért lehet az, hogy noob vagyok a játékban annak ellenére hogy nyomtam már vele 28 orat? kb ha 1v1re kerül a sor valahol ilyen 90% esélyem van hogy én fogok megdögleni, pedig hasonlo silver4 noobok ellen játszok már 1 ideje, plusszos statom nagyon ritkán szokott lenni, 1-2x volt hogy bejött minden lövés kb és faszán játszottam én lettem az első etc, de ez nagyon ritka általában leszopatnak. lehet az az oka hogy az ágyból játszok és nem asztalon? annyira nem tűnik fel hogy nagyon akadályozna a lövésben meg a pontos célzásban de nemtom. furcsa mer amugy nemszoktam annyira szar lenni semmi játékban, de ebben valahogy nagyon kula vagyok, amikor laciékkal játszottam akkoris egyfolytában faszrahúztak, közben meg rici is először játszott ezzel aztán ő meg mégis tudott boldogulni elvileg és még jobb ligába is rakta mint engem, pedig az ő motoros képességei aztán tényleg 1 fogyatékoséval egyenlőek. halp, nem értem, wat do

Hát most mit vársz, mit mondjunk? Le kell lőni aki szembe jön, ha ez nem megy arra nincs orvosság :D
De azért az ágyban játszós résznél röhögtem, elképzelni sem tudom h tudsz úgy cszni
Member
Gold: 0.00
Jan 2 2014 01:10pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 2 Jan 2014 21:01)
miért lehet az, hogy noob vagyok a játékban annak ellenére hogy nyomtam már vele 28 orat? kb ha 1v1re kerül a sor valahol ilyen 90% esélyem van hogy én fogok megdögleni, pedig hasonlo silver4 noobok ellen játszok már 1 ideje, plusszos statom nagyon ritkán szokott lenni, 1-2x volt hogy bejött lövés kb és faszán játszottam én lettem az első etc, de ez nagyon ritka általában leszopatnak. lehet az az oka hogy az ágyból játszok és nem asztalon? annyira nem tűnik fel hogy nagyon akadályozna a lövésben meg a pontos célzásban de nemtom. furcsa mer amugy nemszoktam annyira szar lenni semmi játékban, de ebben valahogy nagyon kula vagyok, amikor laciékkal játszottam akkoris egyfolytában faszrahúztak, közben meg rici is először játszott ezzel aztán ő meg mégis tudott boldogulni elvileg és még jobb ligába is rakta mint engem, pedig az ő motoros képességei aztán tényleg 1 fogyatékoséval egyenlőek. halp, nem értem, wat do

Én ha CSzek ráfeszülök a gépre, mint egy igazi kocka, ezt nem lehet ágyból, de még fotelban hátradőlve se normálisan játszani szerintem.
Rengeteget számít egy jó füles, hogy halld merről jönnek.
28 óra az lófasz kb. Nem árt, ha nem egyből competitiveben kezded, ott a DM, vagy játsz aim mapokon botokkal.
Nézz meg egy tucat profi meccset, hogy tudj helyezkedni.
Tanuld meg használni a gránátokat, játsz ésszel, rengeteget számít, ez egy taktikai játék.
Member
Gold: 4.20
Jan 2 2014 01:11pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 2 Jan 2014 20:01)

kb en is igy vagyok vele de gondolom itt mindenki regota jatszik nekem meg van kb 30 oram 1.6ban meg 100 bf3ban aztan ki is merult az fpsekbe beleolt jatekidom
Member
Jan 2 2014 01:12pm
Quote (Vismajor @ Jan 2 2014 08:10pm)
Hát most mit vársz, mit mondjunk? Le kell lőni aki szembe jön, ha ez nem megy arra nincs orvosság :D
De azért az ágyban játszós résznél röhögtem, elképzelni sem tudom h tudsz úgy cszni

t-thanks
Member
Jan 2 2014 01:15pm
http://www.microsoft.com/hardware/en-ie/p/basic-optical-mouse

ez az egér mennyire brutálisan fos erre?
Member
Gold: 279.00
Jan 2 2014 01:16pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 2 Jan 2014 21:15)
http://www.microsoft.com/hardware/en-ie/p/basic-optical-mouse

ez az egér mennyire brutálisan fos erre?

tescos egerrel is lehet nyerni, csak kenyelemben szamit imo
Go Back To Magyar Topic List
Prev19293949596614Next
Add Reply New Topic New Poll