Quote (zsansaccount @ May 19 2011 01:54pm)
oké, először is nem kell anyázni, mert az nem vezet sehova. másodszor pedig öngyilkossági kísérlet nem létezik... aki öngyilkos akar lenni, az megoldja, egyáltalán nem nehéz meghalni. ez a gyerek egy kretén, feltűnési viszketegsége van, szar az élete, figyelmet akar. ez a nős téma alapvetően baromság, ha ennyire kivan menjen el és igya le magát a sárga földig aztán heló. az meg, h itt fokozza a témát, meg te is nyomod a hülyeségeket... egyszerűen szánalmas. ez kamu, fake drama... ha annyira kurvára komolyan gondolná és tényleg meg akart volna halni, vagy tényleg ekkora lelki válságban lenne, akkor nem itt vergődne, hanem leverné a depresszió mondjuk, de legalábbis magába fordulna otthon egy sötét sarokban, vagy valami.
áh nem is írok mást, egyszerűen buta, mint a föld.
Pedig de, főleg egy gyenge ember számára.. mondjuk igaz, hallottam már tűzoltóról, aki a saját torkát vágta el.. tök egyszerű végezni magaddal. De azért mint "pszichológus", humán beállítottságú ember, csak nem mondanék ilyet.. maga az élet eldobása, még akkor is ha rohadtul magad alatt vagy és minden romokban van körülötted, nem egyszerű..
A második kiemelés meg sokszor előfordul mindenkivel szerintem. Hogy először nagyon érzékenyen reagálsz le dolgokat és tekintve, hogy jelen esetben egy fiatal, emós fiúról van szó.. Később, ha rádöbbentik és belátja, hogy hülye volt akkor már ő is képes nevetni rajta. Ettől még nem fake szerintem, hogy nem vonul száműzetésbe :dd
De azért ha fake, ha nem, király kis topicot csinált