Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Nov 26 2011 11:35am)
amúgy grat meg minden, de egy korszak zárult le ezzel
és milyen csomagban vetted végül? amúgy szerintem 32gb talán felesleges, bár nem tudom pontosan mennyit foglalnak ezek a jó minőségű videók / képek (mondjuk ez is +pont sII-nél, ha nem elég a 16gb, max veszek egy 16-os kártyát bele ~10kért).
szerintem ma eltolom a képem egy saturnba azt körülnézek, igazából tetszik az iphone is, csak tényleg, annyi tahó hülye rohangál ezzel manapság (tudom szánalmas, hogy ennyire nagy hatással van rám a társadalom, de ez van)

pedig átfutott az agyamon, hogy nem árulom el és akkor tovább élne a meme, de aztán csak kiböktem
ikon 200-as csomag, havi 5k
szerintem is felesleges a 32gb, volt akit én próbáltam lebeszélni, hogy olyat vegyen ^^ de arra, gondoltam, hogy
1. egyszer talán még jól fog jönni (pl szerzek dokkolót és buliban lesz nálam 20 giga zene, amiből persze aztán egész este csak 10 fog forogni) vagy a jövőben iphone projektor/tv/stb lesz (nem mintha most akarnék, de itt jön a második pont)
2. ha belegondolok, hogy elbasztam a "lopott idő" filmre, meg popcornra közel 3k-t, akkor egész nyugodtan bedobhatok még 20k-t a telefonba ... (fail érv is fail, de érted)
3. faszrázás
Egyébként a boltban azok után, hogy a két eladó is furcsán nézett rám az iphone miatt (az egyiknek az volt amúgy), a szomszédos pultnál egy anyuka vett éppen iphonet a kicsi lányának (kb 18 éves lehetett). Az anyán mondjuk eléggé látszott, hogy nem veti fel őket a pénz, de azért fancsali pofával kp-ban átadta az összeget az eladónak, miközben fülbántó dialógust nyomtak a lányával (nem részletezem). Nem akarok ítélkezni, mert mindenki azt vesz a pénzéből amit akar és a boldogságát maximalizálja, ráadásul én is fölöslegesen drága készülékbe ruháztam de kicsit "új suzuki/150 centis plazmatv 10 éves hitelre" érzésem volt.
Egyébként nekem több telefon tetszett, htc-től samsungig számos készülék, de valahogy ezt a legjobb érzés kézbe venni. Tényleg kurva sok tahó rohangál vele, de szerintem ez nem valami kontraszelekció, hanem ha látsz egy tahót iphoneal akkor inkább beleég a tudatodba a látvány ( "nahát ennek a fasznak erre tellett?" ) mintha random nokiával látnál egy tahót. Egy telóboltban (már meséltem) mondta az eladó, hogy ne vegyek iphonet, mert tucattelefon, minden második embernek olyan van és a konditeremben is mindenki azzal villog ... esetleg fehéret vehetek, mert az nem olyan gyakori... most érted, ez milyen érv? Főleg a színre tett megjegyzés után.

De szerintem abban van az igazság, amit mindenki utólag mondogat (az érettségi vizsga kapcsán is = nem kell izgulni, könnyű lesz). Vegyél egy normális HTC-t, samsungot, iphonet, akármilyet és azt úgyis szeretni fogod, mert faszák.
Az előbb azzal szórakoztam, hogy sirinek mondogattam, hogy "dial ...." meg, hogy play: guns and roses de sajnos tök üres a teló és még szolgáltatás sincs rajta keddig