d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Football Topic
Prev19293949596382Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,645.00
Jun 8 2010 01:17pm
Quote (Eszilard @ Jun 8 2010 08:05pm)
milyen meccsel nyit a vb?

szard le
a vb 20:30tól kezdődik:
urugváj vées csigák \M/
Member
Gold: 2,366.74
Jun 8 2010 01:37pm
Quote (szabika @ 8 Jun 2010 20:17)
szard le
a vb 20:30tól kezdődik:
urugváj vées csigák \M/

jo tudjuk hogy nem értesz hozzá X DDDDDDDDddd
Member
Gold: 6,645.00
Jun 8 2010 01:42pm
Quote (Inakwo @ Jun 8 2010 08:37pm)
jo tudjuk hogy nem értesz hozzá X DDDDDDDDddd

dikk qsolyácsak
Member
Gold: 3,747.73
Jun 8 2010 01:46pm
Quote (ZeNoR @ Jun 8 2010 07:50pm)
Pedro sosem lesz csere úgy érzem ebben a barcában :D Ibra lessz valószínüleg pedro cseréje

a támadó sor igy néz ki valahogy ha netán Ibra kezdő lenne

Ibra
David Villa          Pedro

v
                  Villa
Bojan Krkic      Pedro

ha Cesc nem jön más csatárt másik poszton nem tudok elképzelni ... ibra szerintem ha kezdő lesz csak Centert fog játszani.. ha meg jön Robben akkor meg meg kell kérdezni Pep-et. :unsure:

Te tényleg ennyire nem értesz a focihoz, vagy csak témát teregetve szórakozunk?
Villa és Ibra is belső csatár, amolyan ÉK. Elképzelhető, hogy kihúzódnak szélre labdáért, de a helyüka kkor is középen marad. Eltolni ellehet őket, tehát sok csapat játszik két belső csatárral (Példának okáért régi arsenal, Henry Bergkamp kettőse) és a két szélső hátrébb húzódik.
De a barca nem ezt a játékot játsza, hanem egy belső csatár, két szélső csatár, és két irányitóközépályás. A te felállásaid közül egyik sem túl valószínű, mert mind a kettőben 2 belső csatár van és egy szélső. Szélsőnik: Pedro, Iniesta, Messi. Krkic is, de igazából középen érzi jól magát. Tehát Pedro lehet Iniesta cseréje, Krkic pedig Messié, mig középen Villa cserélgeti ibrát, bár, mint mondottam volt, ezt nem tudom, hogy akarja megvalósítani Guardiola. Természetesen ehhez a felálláshoz szükség van Cesc Fabregasra, hiszen ha ő nincs, Iniesta nem tud kihúzódni szélre, irányítóközéppályást kell játszani továbbra is.
Persze, lehet, hogy az egész tök máshogy lesz, de az elmőlt 2 év játéka alapján ez a valószínű.
Azt már meg sem említem, hogyha a két támadóközéppályásunk a széleket feljebb húzódik, akkor a két szélső csatár és középre húzódhat, második hullámba. Tehát ha Maxvell, Dani Alves feljön támogatni a támadást, ehhez iniestának és messinek majd alkalmazkodnia kell. Csakhogy értsd, amiről beszélek.

This post was edited by Vismajor on Jun 8 2010 01:48pm
Member
Gold: 90.30
Jun 8 2010 02:25pm
Quote (Vismajor @ 8 Jun 2010 21:46)
Te tényleg ennyire nem értesz a focihoz, vagy csak témát teregetve szórakozunk?
Villa és Ibra is belső csatár, amolyan ÉK. Elképzelhető, hogy kihúzódnak szélre labdáért, de a helyüka kkor is középen marad. Eltolni ellehet őket, tehát sok csapat játszik két belső csatárral (Példának okáért régi arsenal, Henry Bergkamp kettőse) és a két szélső hátrébb húzódik.
De a barca nem ezt a játékot játsza, hanem egy belső csatár, két szélső csatár, és két irányitóközépályás. A te felállásaid közül egyik sem túl valószínű, mert mind a kettőben 2 belső csatár van és egy szélső. Szélsőnik: Pedro, Iniesta, Messi. Krkic is, de igazából középen érzi jól magát. Tehát Pedro lehet Iniesta cseréje, Krkic pedig Messié, mig középen Villa cserélgeti ibrát, bár, mint mondottam volt, ezt nem tudom, hogy akarja megvalósítani Guardiola. Természetesen ehhez a felálláshoz szükség van Cesc Fabregasra, hiszen ha ő nincs, Iniesta nem tud kihúzódni szélre, irányítóközéppályást kell játszani továbbra is.
Persze, lehet, hogy az egész tök máshogy lesz, de az elmőlt 2 év játéka alapján ez a valószínű.
Azt már meg sem említem, hogyha a két támadóközéppályásunk a széleket feljebb húzódik, akkor a két szélső csatár és középre húzódhat, második hullámba. Tehát ha Maxvell, Dani Alves feljön támogatni a támadást, ehhez iniestának és messinek majd alkalmazkodnia kell. Csakhogy értsd, amiről beszélek.

Én úgy gondolom hogy azt a barcelona nem kockáztatná meg túl sokáig hogy egy esetleges rossz formában lévő Ibrát berakják az egyik szélre miközben még a közép csatár posztján se menne neki a játék . ezért úgy gondolom hogy több esély van jelenleg Krkic bal szélsőként játszatására és Villa közép csatár játékára... Ibra csak a kis padon kaphat helyet de azért remélem hogy azért játszani fog ha esetleg marad .. Elvileg kapott a barca ajánlatot az AC Milantól Ibráért. .. .. Krkic a 2009/2010-es kiirásban amikor játszot rengeteggszer játszott bal szélen (persze meccs közben váltogatták a széleket Pedroval) de ez csak feltételezés ... Maxwellről meg még Áprilisban azt mondták hogy venni fognak a helyére egy jobb védőt mert nem váltotta be a hozzá füzött reményeket ami szerintem hülyeség..

This post was edited by ZeNoR on Jun 8 2010 02:33pm
Member
Jun 9 2010 07:40am
Quote (ZeNoR @ Jun 8 2010 09:25pm)
Én úgy gondolom hogy azt a barcelona nem kockáztatná meg túl sokáig hogy egy esetleges rossz formában lévő Ibrát berakják az egyik szélre miközben még a közép csatár posztján se menne neki a játék . ezért úgy gondolom hogy több esély van jelenleg Krkic bal szélsőként játszatására és Villa közép csatár játékára... Ibra csak a kis padon kaphat helyet de azért remélem hogy azért játszani fog ha esetleg marad .. Elvileg kapott a barca ajánlatot az AC Milantól Ibráért. ..  .. Krkic a 2009/2010-es kiirásban amikor játszot rengeteggszer játszott bal szélen (persze meccs közben váltogatták a széleket Pedroval) de ez csak feltételezés ... Maxwellről meg még Áprilisban azt mondták hogy venni fognak a helyére egy jobb védőt mert nem váltotta be a hozzá füzött reményeket ami szerintem hülyeség..

Az első mondatod konkrétan nem tudom mit keres ott, a többivel meg semmi újat nem mondtál. ^^

Egyébként:
http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html
Member
Gold: 5,524.50
Jun 9 2010 07:44am
Mit szólnátok, ha csinálnánk egy tippversenyt, természetesen a vb-vel kapcsolatban:
pl. ki jut tovább az adott csoportokból, kik végeznek az 1-4. helyen

Akartok-É ilyet csinálni?
Member
Jun 9 2010 07:47am
Quote (Norina @ Jun 9 2010 02:44pm)
Mit szólnátok, ha csinálnánk egy tippversenyt, természetesen a vb-vel kapcsolatban:
pl. ki jut tovább az adott csoportokból, kik végeznek az 1-4. helyen

Akartok-É ilyet csinálni?

Én benne vagyok, a fentebb említett link támpontot ad mindenre
LEgyen szerintem úgy, hog ya két továbbjutó megtippelése a csoportból ^^ Bár már ilyet a sorsolásnál asszem már csináltunk :D
Member
Gold: 5,524.50
Jun 9 2010 07:50am
Quote (Vismajor @ 9 Jun 2010 15:47)
Én benne vagyok, a fentebb említett link támpontot ad mindenre
LEgyen szerintem úgy, hog ya két továbbjutó megtippelése a csoportból ^^ Bár már ilyet a sorsolásnál asszem már csináltunk :D

fú, ez nagyon kis pöpec oldalka

ja, én is a két továbbjutóra gondoltam, meg 1-4.
Member
Jun 9 2010 07:58am
Quote (Norina @ Jun 9 2010 02:50pm)
fú, ez nagyon kis pöpec oldalka

ja, én is a két továbbjutóra gondoltam, meg 1-4.

http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=35274332&f=129&o=300
Itt volt a sorsolás :D Topik kalendárium

Group A - South Africa, Mexico, Algeria, France
Group B - Argentina, Nigeria, South Korea, Greece
Group C - England, USA, Algeria, Slovenia
Group D - Germany, Australia, Serbia, Ghana
Group E - Netherlands, Denmark, Japan, Cameroon
Group F - Italy, Paraguay, New Zealand, Slovakia
Group G - Brazil, North Korea, Cote Ivory, Portugal
Group H - Spain, Switzerland, Honduras, Chile

Csoportok
Ha visszajöttem emgtippelem a továbbjutókat