Quote (ZeNoR @ Jun 8 2010 07:50pm)
Pedro sosem lesz csere úgy érzem ebben a barcában

Ibra lessz valószínüleg pedro cseréje
a támadó sor igy néz ki valahogy ha netán Ibra kezdő lenne
Ibra
David Villa Pedro
v
Villa
Bojan Krkic Pedro
ha Cesc nem jön más csatárt másik poszton nem tudok elképzelni ... ibra szerintem ha kezdő lesz csak Centert fog játszani.. ha meg jön Robben akkor meg meg kell kérdezni Pep-et.

Te tényleg ennyire nem értesz a focihoz, vagy csak témát teregetve szórakozunk?
Villa és Ibra is belső csatár, amolyan ÉK. Elképzelhető, hogy kihúzódnak szélre labdáért, de a helyüka kkor is középen marad. Eltolni ellehet őket, tehát sok csapat játszik két belső csatárral (Példának okáért régi arsenal, Henry Bergkamp kettőse) és a két szélső hátrébb húzódik.
De a barca nem ezt a játékot játsza, hanem egy belső csatár, két szélső csatár, és két irányitóközépályás. A te felállásaid közül egyik sem túl valószínű, mert mind a kettőben 2 belső csatár van és egy szélső. Szélsőnik: Pedro, Iniesta, Messi. Krkic is, de igazából középen érzi jól magát. Tehát Pedro lehet Iniesta cseréje, Krkic pedig Messié, mig középen Villa cserélgeti ibrát, bár, mint mondottam volt, ezt nem tudom, hogy akarja megvalósítani Guardiola. Természetesen ehhez a felálláshoz szükség van Cesc Fabregasra, hiszen ha ő nincs, Iniesta nem tud kihúzódni szélre, irányítóközéppályást kell játszani továbbra is.
Persze, lehet, hogy az egész tök máshogy lesz, de az elmőlt 2 év játéka alapján ez a valószínű.
Azt már meg sem említem, hogyha a két támadóközéppályásunk a széleket feljebb húzódik, akkor a két szélső csatár és középre húzódhat, második hullámba. Tehát ha Maxvell, Dani Alves feljön támogatni a támadást, ehhez iniestának és messinek majd alkalmazkodnia kell. Csakhogy értsd, amiről beszélek.
This post was edited by Vismajor on Jun 8 2010 01:48pm