Quote (Epiphone @ 28 Feb 2011 21:04)
szörnyen bele vagyok esve a marshall crunchy hangzásába. :3 egyszerűen csak eddig nem találtam megfizethető áron jó marshall kombót, mert az ilyen mg meg ilyenek szerintem sehol nem érnek annyit amennyiért a kirakatban vannak. és most találtam előfokcsöves avt és vs 8080 marshallokat, csak a megbízhatóságtól tartok egy csöppet, mivel ugye használtak. amúgy valószínű egy epi dot studio vagy egy epi les paul 100 lesz a dobozkára rákötve. legjobban behatárolni pedig úgy tudnám a hangzást, amit keresek, mint a SR71 - right now c szám intrója, vagy bármelyik all american rejects nóta
Roland cube-ot felejtsd el. Max a microcube, otthoni próbálkozásokra, de akkor már inkább korg pandora vagy hasonló okosság fülessel. Cube-ot használtam többször is (béz verziót persze, de láttam gitárhoz is), koncertre/próbára totál alkalmatlan tekerentyűk vannak rajta, az effektek kvázi használhatatlanok (ha azt akarsz próbára/koncertre, akkor pedálozz, ha igényes vagy és gazdag akkor vonat, ha nem akkor vmi multi), erősítő szimulációk még csakcsak értelmesek, de az, hogy egy áráért kapsz 6 erősítőt gyorsan elfelejthető, én spec az egy erősítőben legyen egy, de az szóljon felfogás híve vagyok.
Szóval cube helyett valami ropogós erőteljes motyó jobb szerintem.
Persze nem arról van szó hogy egy cube fosszarhugy, csak minek fizessen az ember totál fölösleges funkciókért.