Quote (bazdmegmarnemtudom @ 11 Jan 2016 13:42)
nagyon jot szartam
ez
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 11 Jan 2016 13:41)
nem ez volt az első
pár évente robbantanak egyet-egyet föld alatt
nem hiszem hogy valaha is atomom dobnának rá, elég logikátlan lépés lenne
1. tele van ártatlan emberekkel észak korea, nem megoldás, hogy atomot dobsz rá
osama bin ladent is leszedhették volna még 911 előtt, adódott rá lehetőség, de volt körülőtte ~20 civil is ezért úgy döntöttek hogy nem
2. észak korea mostanra már bárhol elhelyezhetett atombombát a világban, még ha repülőket figyelik is, pár ezer kilós vasat nem lehetetlen hajón eljuttatni valaha és parancs esetén felrobbantani
oszamanak ehhez a helyzethez nem sok koze van, egy illegitim csoport allt mogotte es nem hivatalosan bizonyos nemzetek is tamogattak, de Kim Dzsong Un hivatalosan is egy egesz nemzetet kepvisel, nem hiszem, hogy barmilyen szinten is megoldana a helyzetet, ha azt a szerencsetlent megolnek valahogy
amugy ez a kiserlet elvileg nem fold alatt volt, tobb helyen is olvastam, hogy ezzel atleptek egy bizonyos hatart es mindenkeppen lesz valami valasz
termeszetesen nem atomra gondoltam, de van egy olyan erzesem, lesz itt meg valami azon kivul, hogy repultek egyett a hatarvonalnal
gondolom minden nagyobb nemzettol van ott hirszerzes, ha erzik, hogy valami valalhatatlan kozeledik, majd csak akkor lepnek
This post was edited by Fej on Jan 11 2016 06:57am