Quote (BmA_BeMyAngel @ Feb 26 2017 12:47am)
Szerintem mindenki jót mond, Toldiseniornak meg jó munkát, sok sikert!
Ja és Orbán okos ember bizonyos szempontból!
THX BRO!
Még jobb ötlet:
A bocsánatkérések után (lásd fentebb) Fekete-Győr András jelentse be, hogy
MIVEL TARLÓS ISTVÁN BEBIZONYÍTOTTA HOGY A FIDESZ BÁBJA ÉS ALKALMATLAN A FŐVÁROS TOVÁBBI VEZETÉSÉRE, ELINDUL 2019-BEN A FŐPOLGÁRMESTERI SZÉKÉRT, CÉLJA A 2028-AS ÉS A 2068-AS BUDAPESTI OLIMPIA MEGRENDEZÉSE LESZ, ÉS ELVÁRJA AZOKTÓL A PÁRTOKTÓL, AMELYEK AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉSBEN SEGÍTETTÉK, HOGY TÁMOGASSÁK, DE LEGALÁBBIS NE INDÍTSANAK ELLENE JELÖLTET, HOGY A MAGYAR POLITIKÁBAN HELYREÁLLJON VÉGRE AZ EGYENSÚLY ÉS A KÖVETKEZŐ 50 ÉVBEN OLYAN EMBER VEZESSE BUDAPESTET, AKI VALÓBAN TESZ IS ÉRTE, NEMCSAK A KORMÁNYPÁRTNAK HAJBÓKOL.
És egyúttal jelentsétek be, hogy AZONNAL budapesti népszavazást kezdeményeztek a 2028-as olimpiai pályázat benyújtásáról! Lehet megint 30 napig standolni, de végre egy jó ügy érdekében! YES OLIMPIA BUDAPEST 2028! És most nem 266ezer, hanem 766ezer aláírásotok lesz, én is elmegyek

tutira befutottok a magyar politikában, mint Orbán valóságos ellenzéke!
Mert mit csinál most Orbán? A 2018-as országos választási győzelem érdekében beáldozza a 24-es olimpiai pályázatot! Tarlós meg, mint egy pincsikutya, engedelmeskedik. Új budapesti polgármester kell! Fekete-Győr András, aki a történelemben először KÉT OLIMPIÁT FOG RENDEZNI - úgy értem főpolgármesterként.
Méghogy "álomgyilkosság"! Ez az igazi álom: budapesti olimpia 2028-ban ÉS 2068-ban! (akkor még csak 93 éves leszek LoL)
Ha London meg Párizs rendezhet 3X olimpiát Budapest semmivel sem gyengébb!
A jó Isten áldjon meg benneteket! Még két nap, és elnémulok, de figyelek!
This post was edited by ToldiSenior on Feb 25 2017 06:49pm