d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Hölgyeim és Uraim > Politika
Prev19192939495129Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 2,280.00
Feb 25 2017 04:17pm
Quote (Karan2_Returned @ Feb 25 2017 11:04pm)
Pap is volt regebben ha jol emlekszem.

Édesapám, mindkét nagyapám, sógorom, 10 nagybátyám, kb 15 unokatestvérem görög katolikus pap. Én nem :) de ezt már kitárgyaltuk

This post was edited by ToldiSenior on Feb 25 2017 04:19pm
Member
Feb 25 2017 04:43pm
Javítottam a szöveget:

Ugye már fogalmazzátok a szerdai döntés (visszavonjuk a 24-es pályázatot) után tartandó sajtótájékoztatótok szövegét?!

Minden mondat fontos lesz, nagyon gondoljátok át, mert szavaitok be fognak vésődni a tévénézők agyába! Úgy fogják ismételgetni majd, mint Orbán Viktor beszédét Nagy Imre újratemetésekor. A politikai jövőtök a tét!

Tanácsaim: Fekete-Győr András álljon középen a mikrofonnál, mellette minél több ember, jó lenne tömeget felmutatni!

Baromira illene bocsánatkéréssel kezdeni!

1. Bocsánatot kérni azoktól az idős magyar testvéreinktől, akik részben a mi akciónk miatt nem fognak már soha magyar olimpiát látni, mert nem fogják megérni.

2. Bocsánatot kérni azoktól a sportolóktól, akiknek nem fog megadatni, hogy itthon nyerjenek olimpiai aranyérmet.

3. Bocsánatot kérni attól a több mint egymilló-egyszáztizennégyezer budapestitől, akik nem írták alá a nolimpiás kezdeményezést és a mostani döntés megfosztja őket, hogy demokratikus jogukkal élve igent mondhassanak a 24-es olimpiára.

4. Bocsánatot kérni minden vidéki ÉS HATÁRON TÚLI MAGYAR sportszeretőtől, olimpiarajongótól.

Ki kell világosan mondani, hogy ti is olimpiát akartok Budapestre, de nem egy ilyen korrupt vezetés ideje alatt. Nem szeretnétek a most 800milliárdos projekt végén 3000milliárdos számlát kapni Magyarország nyakába. Jól felszerelt iskolákat/kórházakat szeretnétek, 2%-os GDP-arányos honvédelmi költségvetést, IDE MÉG ÍRJATOK A PROGRAMOTOKBÓL FONTOS DOLGOKAT! és egy tiszta transzparens, megvalósítható tervet. Budapesti Olimpiát akár már 2028-ban, ha adottak lesznek rá a feltételek: ha a budapestiek népszavazáson megszavazzák, és ha az ország nem roppan bele!

Végül jelentsétek be, hogy budapesti népszavazást fogtok kezdeményezni a 2028-as olimpiai pályázatról, ha majd aktuális lesz, illetve támogatni fogtok minden ilyen kezdeményezést, ha esetleg más párt/erő hamarabb nyújtaná azt be. Csak ezzel tudjátok kihúzni a méregfogát a titeket támadóknak, hogy "tönkretettetek egy 120 éves álmot". Hát nem igaz, vagy ha mégis, megérdemlitek a süllyesztőt/közutálatot!

Szerintem ennyi! Nem kell sokat rizsázni, mert sok beszédnek sok az alja. Jöhetnek az újságírói kérdések stb.

Nyugodtan fogalmazzátok át, az egyes mondatokat javítsátok, stb. Gyakoroljátok el, hogy ne papírról kelljen olvasni.

Megnéztem a híradó-spotot: a közmédia aljas módon fideszpárti, kézivezérelt psy-ops az egész, nem tartom kizártnak, hogy utoljára kerültök be a híradóba egy jó darabig, kivéve, mikor a vidéki botrányaitokról lehet csámcsogni. Azt hogy Ti mit mondtok, a fideszes "pártatlan" közmédiát nem érdekli, csak a botrány, a szerencsétlen Mécs-szöveg többszöri sulykolása megy.

Mondtam, baromi kemény lesz a vidéki kampánynyitás, de Trump is így nyert: CNN-en stb fullba ment a psy-ops, aztán pofára estek, mert ez egy idő után kontraproduktív, az amerikaiak sem hülyék...

This post was edited by ToldiSenior on Feb 25 2017 04:58pm
Member
Gold: 2,751.03
Feb 25 2017 04:56pm
Quote (ToldiSenior @ Feb 26 2017 12:43am)
Javítottam a szöveget:

Ugye már fogalmazzátok a szerdai döntés (visszavonjuk a 24-es pályázatot) után tartandó sajtótájékoztatótok szövegét?!

Minden mondat fontos lesz, nagyon gondoljátok át, mert szavaitok be fognak vésődni a tévénézők agyába! Úgy fogják ismételgetni majd, mint Orbán Viktor beszédét Nagy Imre újratemetésekor. A politikai jövőtök a tét!

Tanácsaim: Fekete-Győr András álljon középen a mikrofonnál, mellette minél több ember, jó lenne tömeget felmutatni!

Baromira illene bocsánatkéréssel kezdeni!

1. Bocsánatot kérni azoktól az idős magyar testvéreinktől, akik részben a mi akciónk miatt nem fognak már soha magyar olimpiát látni, mert nem fogják megérni.

2. Bocsánatot kérni azoktól a sportolóktól, akiknek nem fog megadatni, hogy itthon nyerjenek olimpiai aranyérmet.

3. Bocsánatot kérni attól a több mint egymilló-egyszáztizennégyezer budapestitől, akik nem írták alá a nolimpiás kezdeményezést és a mostani döntés megfosztja őket, hogy demokratikus jogukkal élve igent mondhassanak a 24-es olimpiára.

4. Bocsánatot kérni minden vidéki ÉS HATÁRON TÚLI MAGYAR sportszeretőtől, olimpiarajongótól.

Ki kell világosan mondani, hogy ti is olimpiát akartok Budapestre, de nem egy ilyen korrupt vezetés ideje alatt. Nem szeretnétek a most 800milliárdos projekt végén 3000milliárdos számlát kapni Magyarország nyakába. Jól felszerelt iskolákat/kórházakat szeretnétek, 2%-os GDP-arányos honvédelmi költségvetést, IDE MÉG ÍRJATOK A PROGRAMOTOKBÓL FONTOS DOLGOKAT! és egy tiszta transzparens, megvalósítható tervet. Budapesti Olimpiát akár már 2028-ban, ha adottak lesznek rá a feltételek: ha a budapestiek népszavazáson megszavazzák, és ha az ország nem roppan bele!

Végül jelentsétek be, hogy budapesti népszavazást fogtok kezdeményezni a 2028-as olimpiai pályázatról, ha majd aktuális lesz, illetve támogatni fogtok minden ilyen kezdeményezést, ha esetleg más párt/erő hamarabb nyújtaná azt be.

Szerintem ennyi! Nem kell sokat rizsázni, mert sok beszédnek sok az alja. Jöhetnek az újságírói kérdések stb.

Nyugodtan fogalmazzátok át, az egyes mondatokat javítsátok, stb. Gyakoroljátok el, hogy ne papírról kelljen olvasni.

Megnéztem a híradó-spotot: a közmédia aljas módon fideszpárti, kézivezérelt psy-ops az egész, nem tartom kizártnak, hogy utoljára kerültök be a híradóba egy jó darabig, kivéve, mikor a vidéki botrányaitokról lehet csámcsogni. Azt hogy Ti mit mondtok, a fideszes "pártatlan" közmédiát nem érdekli, csak a botrány, a szerencsétlen Mécs-szöveg többszöri sulykolása megy.

Mondtam, baromi kemény lesz a vidéki kampánynyitás, de Trump is így nyert: CNN-en stb fullba ment a psy-ops, aztán pofára estek, mert ez egy idő után kontraproduktív, az amerikaiak sem hülyék...

minden oké?
Member
Feb 25 2017 05:00pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Feb 25 2017 11:56pm)
minden oké?

Utoljára még kiélem magam, már csak két napom van, s nem politizálhatok. Aggódom a srácokért, el ne rontsák. Az is eszembe jutott, indítok egy poll-t, hogy "Akarsz-e 2028-ban Budapestre olimpiát", de egyrészt nem is aktuális másrészt nem tudnám moderálni, szóval elvetettem az ötletet

This post was edited by ToldiSenior on Feb 25 2017 05:04pm
Member
Gold: 2,751.03
Feb 25 2017 05:06pm
Quote (ToldiSenior @ Feb 26 2017 01:00am)
Utoljára még kiélem magam, már csak két napom van, s nem politizálhatok. Aggódom a srácokért, el ne rontsák.

ők is aggódnak érted
Member
Gold: 834.97
Feb 25 2017 05:47pm
Szerintem mindenki jót mond, Toldiseniornak meg jó munkát, sok sikert!

Ja és Orbán okos ember bizonyos szempontból!

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Feb 25 2017 05:48pm
Member
Feb 25 2017 06:19pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Feb 26 2017 12:47am)
Szerintem mindenki jót mond, Toldiseniornak meg jó munkát, sok sikert!

Ja és Orbán okos ember bizonyos szempontból!

THX BRO!

Még jobb ötlet:

A bocsánatkérések után (lásd fentebb) Fekete-Győr András jelentse be, hogy

MIVEL TARLÓS ISTVÁN BEBIZONYÍTOTTA HOGY A FIDESZ BÁBJA ÉS ALKALMATLAN A FŐVÁROS TOVÁBBI VEZETÉSÉRE, ELINDUL 2019-BEN A FŐPOLGÁRMESTERI SZÉKÉRT, CÉLJA A 2028-AS ÉS A 2068-AS BUDAPESTI OLIMPIA MEGRENDEZÉSE LESZ, ÉS ELVÁRJA AZOKTÓL A PÁRTOKTÓL, AMELYEK AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉSBEN SEGÍTETTÉK, HOGY TÁMOGASSÁK, DE LEGALÁBBIS NE INDÍTSANAK ELLENE JELÖLTET, HOGY A MAGYAR POLITIKÁBAN HELYREÁLLJON VÉGRE AZ EGYENSÚLY ÉS A KÖVETKEZŐ 50 ÉVBEN OLYAN EMBER VEZESSE BUDAPESTET, AKI VALÓBAN TESZ IS ÉRTE, NEMCSAK A KORMÁNYPÁRTNAK HAJBÓKOL.

És egyúttal jelentsétek be, hogy AZONNAL budapesti népszavazást kezdeményeztek a 2028-as olimpiai pályázat benyújtásáról! Lehet megint 30 napig standolni, de végre egy jó ügy érdekében! YES OLIMPIA BUDAPEST 2028! És most nem 266ezer, hanem 766ezer aláírásotok lesz, én is elmegyek :) tutira befutottok a magyar politikában, mint Orbán valóságos ellenzéke!

Mert mit csinál most Orbán? A 2018-as országos választási győzelem érdekében beáldozza a 24-es olimpiai pályázatot! Tarlós meg, mint egy pincsikutya, engedelmeskedik. Új budapesti polgármester kell! Fekete-Győr András, aki a történelemben először KÉT OLIMPIÁT FOG RENDEZNI - úgy értem főpolgármesterként.

Méghogy "álomgyilkosság"! Ez az igazi álom: budapesti olimpia 2028-ban ÉS 2068-ban! (akkor még csak 93 éves leszek LoL)

Ha London meg Párizs rendezhet 3X olimpiát Budapest semmivel sem gyengébb!

A jó Isten áldjon meg benneteket! Még két nap, és elnémulok, de figyelek!

This post was edited by ToldiSenior on Feb 25 2017 06:49pm
Member
Gold: 834.97
Feb 25 2017 06:53pm
Ja es nem olvastam vegig!
Member
Gold: 33,265.80
Feb 25 2017 07:11pm
Quote (ToldiSenior @ 26 Feb 2017 01:19)
THX BRO!

Még jobb ötlet:

A bocsánatkérések után (lásd fentebb) Fekete-Győr András jelentse be, hogy

MIVEL TARLÓS ISTVÁN BEBIZONYÍTOTTA HOGY A FIDESZ BÁBJA ÉS ALKALMATLAN A FŐVÁROS TOVÁBBI VEZETÉSÉRE, ELINDUL 2019-BEN A FŐPOLGÁRMESTERI SZÉKÉRT, CÉLJA A 2028-AS ÉS A 2068-AS BUDAPESTI OLIMPIA MEGRENDEZÉSE LESZ, ÉS ELVÁRJA AZOKTÓL A PÁRTOKTÓL, AMELYEK AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉSBEN SEGÍTETTÉK, HOGY TÁMOGASSÁK, DE LEGALÁBBIS NE INDÍTSANAK ELLENE JELÖLTET, HOGY A MAGYAR POLITIKÁBAN HELYREÁLLJON VÉGRE AZ EGYENSÚLY ÉS A KÖVETKEZŐ 50 ÉVBEN OLYAN EMBER VEZESSE BUDAPESTET, AKI VALÓBAN TESZ IS ÉRTE, NEMCSAK A KORMÁNYPÁRTNAK HAJBÓKOL.

És egyúttal jelentsétek be, hogy AZONNAL budapesti népszavazást kezdeményeztek a 2028-as olimpiai pályázat benyújtásáról! Lehet megint 30 napig standolni, de végre egy jó ügy érdekében! YES OLIMPIA BUDAPEST 2028! És most nem 266ezer, hanem 766ezer aláírásotok lesz, én is elmegyek :) tutira befutottok a magyar politikában, mint Orbán valóságos ellenzéke!

Mert mit csinál most Orbán? A 2018-as országos választási győzelem érdekében beáldozza a 24-es olimpiai pályázatot! Tarlós meg, mint egy pincsikutya, engedelmeskedik. Új budapesti polgármester kell! Fekete-Győr András, aki a történelemben először KÉT OLIMPIÁT FOG RENDEZNI - úgy értem főpolgármesterként.

Méghogy "álomgyilkosság"! Ez az igazi álom: budapesti olimpia 2028-ban ÉS 2068-ban! (akkor még csak 93 éves leszek LoL)

Ha London meg Párizs rendezhet 3X olimpiát Budapest semmivel sem gyengébb!

A jó Isten áldjon meg benneteket! Még két nap, és elnémulok, de figyelek!

Na majd holnap a kave melle reagalok.
Member
Feb 25 2017 07:21pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Feb 26 2017 01:53am)
Ja es nem olvastam vegig!

A Cseh Katalin meg legyen miniszterelnök-jelölt. Ráfér már Magyarországra egy esélyes női jelölt. Az András meg főpolgármester. Na most már fexem aludni...
Go Back To Magyar Topic List
Prev19192939495129Next
Add Reply New Topic New Poll