Vanek, most en is koptatom kicsit a draga billentyuzetem neked, hatha ram jobban hallgatsz mint a tobbiekre...
Ez a forum mar nagyon regota letezik, es bar nem idealis hely mindenki szamara, szerintem nagyon jo kis kozosseg alakult ki itt. Eljarunk inni, nyaralni, segitunk tovabbtanulas, informatika, jatekok stb. temaban.
Ha neked nem tetszik a magyar alforum, van sok mas hely ahol kielheted magad.
Aruld el nekem, hogy miert vagy meg mindig itt, ha marcius ota semmit se kapsz csak cseszegetest?
Ha nem tetszik a hely, nem tetszik az emberek stilusa, akkor menj el innen.
Sok tucat magadfajta user volt mar itt, akiknek nem tetszett a kornyezet es elvartak hogy mindenki mas valtozzon. Sot meg a mostani aktiv felhasznalobazis egy resze is docogosen kezdte itt.
Idovel viszont ok mind elfogytak, mi meg maradtunk.
Csak az a baj, hogy nehany regi embert is kikezdenek a sok fogyatekos, es ok inkabb elmennek, mert nem szeretik a veszekedest. A veszekedes fo katalizatora pedig most te vagy itt sajnos.
Hogy miert nem privat forumon csinaljuk ugyanezt? Mert minden xx idiota newfagre jut talan 1 aki ertelmes es ertekes tagja lesz a subnak.
Meg talan nincs keso hogy valtoztass a hozzaallasodon es te legyel az egyik nehezen indulo, de aztan beilleszkedo user. Ugy erzem megvan az inteligenciad csak egy kis alazat kellene a regebb ota ittlevok fele.
Gondolkozz el ezen!