Quote (Thomas Cross @ 18 Apr 2013 20:33)
Nem lebaszásból írtam, csak mondta hogy nem akar spoilerezni, és segíteni akartam. Ha nincs akkor bocs, úgy emlékeztem van.
Semmit nem spoilerezett a flutter , csak figyelmeztette a többieket hogy a válaszokba szerepelhet spoiler ---> és így jön az hogy el kellene olvasni az első hozzászólást amiből rájössz hogy miért nyitottam a topikot anno és miért nem írják minden post elé hogy VIGYÁZZ SPOILER.
Quote (Rawen @ 19 Apr 2013 09:36)
Eléggé semleges volt ez a Jamie kézlevágás, szerintem a sorozatban túlságosan elhanyagolták a karaktert és ezért annyira nem lehetett érezni, mennyit is jelentett ez a jobb kéz, a könyvekben azért eléggé sajnáltam.
azért az utolsó két részben szerintem egyre jobban éreztették hogy Jamie mekkora harcos volt (bár a rabságba úgymond megöregedett) meg az első könyvbe/évadba is mikor a király előtt állt és ott dicsekedtek hogy kinek milyen csatákba volt részük.
én nem nagyon bírtam Jamiet, de sajnáltam mikor oda lett a keze,mert se okos nem volt , szép meg hiába mivel a ""testvérét"" szerette, csak harcolni tudott. De attól még nem lesz semleges a sorozatban...
This post was edited by kusziyoker on Apr 19 2013 08:27am