Quote (Senee @ Aug 14 2015 01:37pm)
sztem fahrii pl nem költött hs-re még egy forintot se azt mégis megvan minden kártyája afaik
a titok nyitja az aréna :o)
én mondjuk költöttem már rá olyan $150-200 között :XD
de én nem utazom, nyaralok mert utálom meg nem bulizok mert azt is
inkább költöm erre
nekem lenne jobb helye a pénzemnek és őszintén sajnálom rá, de az első kiegből így is vettem 3 szárnyat
arénázni egyszerűen nem szeretek, nekem a decképítés az ami a legjobban tetszik a játékban, aztán ráadásul egy csomó effort meg idő megtanulni jól arénázni, és így is gecinagy benne a randomfaktor, nem olyan mint az andy-mephi runolás, hogy mechanikusan csinálod aztán úgyis lesz valami. Ott is kidraftolok egy szar decket, annyira elmegy az életkedvem, hogy hiába lehetne kihozni 3-4 wint, és visszanyerni legalább az árát, hát kinek van kedve szenvedni, autretireolok >.>
meg amúgy is, napközben tökre van kedvem játszani, de otthon valami rákos szaros fos deck belehúz valamibe, aztán még az életkedvem is elmegy 10 perc alatt.
lehet abba kéne hagynom, csak ebből egy játék 10 perc, lol meg 40, arra nincs mindig erőm energiám
és ugye hiába mentem le kétszer rank4-ig, onnan meg aztán jön a plusz szenvedés, mert mindenki ugyan olyan jó kb., szóval a matchupon meg az rngn múlik
This post was edited by BOSCH_CEO on Aug 14 2015 06:03am