Quote (Cpt_Ghost @ 13 Mar 2018 11:28)
Valószínű az ellopott 3000 milliárd magánnyugdíjpénztári megtakarításokból megmaradt kis aprópénzt próbálják tisztára mosni és kivinni gyorsan.
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 17 Mar 2018 23:45)
Nekem az egésszel az a abjom, hogy nemzeti ünnepen ilyen nyíltan kampányolni, az nekem minimum hazaárulás. Hogy meri így lealacsonyítani a forradalmárok ünnepét?
(Sajnos a többi pártunk is kampányolt tegnap :S )
Március 15-én nem csak lehet de kell is politizálni! A hősök dicsőítése nem elég! Meg kell vizsgálni hogy milyen volt a forradalom előtt a helyzet, milyen lett utána, (persze jött Haynau rémuralma és a megtorlást, de aztán jött a kiegyezés és a dualizmus) és milyen most.

És ehhez mérten kell kitűzni a céljainkat. A 12 pontot elolvasva nincs is olyan amit mi is ne kívánhatnánk. A kérdés hogy mit tervezünk tenni az ügyben hogy minél több megvalósuljon. Annyival egyszerűbb a helyzetünk hogy nem kell a fegyver csövével farkasszemet néznünk hogyha változást akarunk, csak rászánni azt a 20 percet. (tavaly nekem bejárati ajtótól vissza az ajtóig 18 perc volt, direkt mértem

) De ez még változhat ha a "Kedves Vezető" , mint mondta: "Természetesen" leszámol minden hatalmára törő ellenzéki párttal.
This post was edited by Thomas Cross on Mar 17 2018 05:59pm